Iedere dag een fijne dag

  Ieder mens is uniek, met eigen wensen en behoeften. Daarom zoeken we bij Van Neynsel altijd naar de persoonlijke oplossing. Of het nu gaat over prettig wonen, deelnemen aan activiteiten, zorg bij dementie, samen eten of medische behandelingen. Wat de wens van de bewoner ook is, wij denken mee.

  Wonen, zorg en welzijn
  Van Neynsel combineert wonen, zorg en welzijn voor ouderen in ‘s-Hertogenbosch en Vught. Altijd met aandacht voor individuele behoeften. Onze missie is ‘goed leven’. We willen dat ouderen, ook wanneer het leven ingrijpend verandert, hun eigen leven kunnen leiden in een vertrouwde omgeving. Welbevinden is het resultaat van al onze inspanningen. Onze kernwaarden zijn uitgangspunt van alle dienstverlening binnen Van Neynsel.

  Persoonlijk – Wij kennen onze bewoners. Zo kunnen we inspelen hun wensen en zorgen we dat het leven bij Van Neynsel op een zo aangenaam mogelijke manier kan worden voortgezet.

  Betrokken – Wij weten hoe het met onze bewoners gaat, zodat we er voor hen zijn als het nodig is.

  Professioneel – Wij gaan zorgvuldig met iedereen om omdat wij het belangrijk vinden dat bewoners én medewerkers zich veilig en begrepen voelen.

  Van Neynsel Academie

  Hét coördinatiepunt voor kennis en onderzoek.

  Bij Van Neynsel zetten we meer dan ooit in op jouw talent en welbevinden.  Scholing en ontwikkeling vinden wij heel belangrijk. Daarom investeren we bijvoorbeeld in innovatie, in BBL- en BOL-studenten, in bevoegd-en-bekwaamscholingen en in scholing voor de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Allemaal om er voor te zorgen dat jij, én de organisatie, makkelijker mee kunnen bewegen in de veranderende omgeving.

  Zo kun je als je bij ons komt werken deelnemen aan de opleidingen Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie (GVP), Gespecialiseerd Verzorgende Somatiek (GVS), de module eerst verantwoordelijke verzorgende (EVV) en de training gerontopsychiatrie.

  Individueel Ontwikkelingsbudget

  Ja, je leest het goed. Je hebt een eigen budget om te besteden aan je persoonlijke ontwikkeling. Zowel voor ontwikkeling op vakgebied, als voor mentale en fysieke ontspanning. Je mag zelf kiezen waaraan je het bedrag besteed. Zolang het maar voldoet aan de eisen die zijn gesteld in de richtlijn besteding individueel ontwikkelingsbudget, waar je meer over hoort nadat je bij ons in dienst komt. Elke maand spaar je een bedrag, en je kunt dit inzetten wanneer je zelf wilt.

  Heb je vragen? Opleidingsadviseur Richelle Belonje – Reijenga beantwoordt ze graag: r.reijenga@vanneynsel.nl​.​