Zorghulp Eemwijk (12 – 32 uur)

Een fijne dag voor onze bewoners. Daar zet jij je voor in. Als zorghulp help je bij het dagelijks leven van onze bewoners. Je helpt met alles waar hulp bij nodig is, zoals het inschenken van koffie, dekken van de tafel, smeren van een boterham of welkom heten van bezoek.

Dit ga je doen
Bij Van Neynsel verlenen we niet alleen zorg, maar zorgen we ook dat onze bewoners een fijne dag hebben. En dat is waar jij om de hoek komt kijken. Je maakt een praatje, schuift aan bij iemand die hulp kan gebruiken bij een puzzel, troost een verdrietige bewoner of zet een ‘lang zal ze leven’ in als er een verjaardag gevierd wordt. Uiteraard werk je altijd met zorgcollega’s op wie je kunt terugvallen bij zorgvragen.

De tijden zijn nu natuurlijk anders dan anders, dus is ook jouw werk een kwestie van aanpassen en meegaan met de corona-ontwikkelingen. Voorlopig werk je in ieder geval met een mondkapje op en houd je zoveel mogelijk afstand. Ondanks dat maak jij er het beste van en doe je alles om onze bewoners door deze ingrijpende tijd heen te slepen.

Dit ben jij
Je vindt het leuk om voor mensen te zorgen en om een praatje te maken. Je bent creatief en kunt mensen enthousiasmeren en activeren, maar voelt ook aan wanneer iemand juist even rust nodig heeft.

• In bezit van een sociaal pedagogische opleiding is gewenst, maar affiniteit met ouderen en ouder wordende mensen is ook voldoende.

Dit bieden wij
• Een goed salaris in functieschaal 20: maximaal € 2.493,78 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
• Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.
• Ruim aanbod van gratis opleidingen, trainingen en workshops.
• Arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de cao-VVT.
• Individueel scholingsbudget van 1,5% van de bruto-loonsom voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ’s-Hertogenbosch en een locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we in op het welbevinden van de cliënt, onder meer door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen én voor onze medewerkers en vrijwilligers. Welbevinden van de cliënt bereiken we namelijk alleen met tevreden en gelukkige mensen op de werkvloer. We zorgen dus niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor elkaar.

Dit is Eemwijk
Van Neynsel Eemwijk ligt in een natuurrijke omgeving aan de Oosterplas in een rustige buitenwijk van ’s-Hertogenbosch. De faciliteiten bij Van Neynsel Eemwijk zijn zeer divers en worden zowel door bewoners en cliënten als door wijkbewoners gebruikt. Een levendige omgeving dus, waar zorg en welzijn gecombineerd worden en waar bewoners hun leven, gewoontes en bezigheden van thuis zoveel mogelijk kunnen voortzetten. In deze tijd van corona is alles even anders dan anders, maar we hopen dat er snel weer een nieuwe vorm van het oude normaal mogelijk is.

Reageren
Is de functie van zorghulp jou op het lijf geschreven? Meer weten over de functie? Bel dan naar Dave Holtman, wijkmanager van Van Neynsel Eemwijk, via 06 – 53 78 5466.

En we weten natuurlijk wel dat je te vertrouwen bent, maar toch zijn we verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je te ontvangen. De kosten hiervan worden door ons vergoed.

Verpleegkundige GRZ 24-32 uur

Stroop je mouwen maar op, want bij ons kun je je als verpleegkundige volop ontwikkelen en specialiseren. Je werkt in een zorgteam, maar hebt ook overstijgende taken. Zo begeleid je leerling-verpleegkundigen, begeleid en coach je collega’s, en kun je je specialiseren op de aandachtsgebieden die jij interessant vindt. Kortom: een functie met uitdaging en perspectief!

Dit ga je doen
Verpleegkundige diagnostiek en zorg, en samen met de eerst verantwoordelijke verzorgende (EVV) zorgplannen en individuele afspraken maken. Het is slechts een greep uit jouw werkzaamheden als verpleegkundige.

Met geduld, een luisterend oor en inlevingsvermogen zet jij je in om van elke dag een fijne dag te maken, voor zowel je collega’s als onze bewoners. Je hebt verplegende en verzorgende taken en coördineert de zorg volgens de gemaakte afspraken uit het zorgleefplan van elke bewoner. Je begeleidt en ondersteunt bewoners bij ziekte, ziekenhuisopname of terminale situaties, en regelt multidisciplinaire overleggen en artsenvisites.

Je kijkt niet alleen naar je eigen team, maar ziet altijd ‘the bigger picture’. Zo draag je bij aan het opstellen en evalueren van verpleegkundige protocollen, richtlijnen en afspraken. Dat betekent ook dat je meedenkt over het optimaliseren van werkprocessen.

Dit ben jij
Natuurlijk heb je een warm hart voor onze doelgroep: ouderen. Met jouw tact, inlevingsvermogen en overtuigingskracht ben je een toegevoegde waarde voor ons zorgteam en voor de bewoners. Heb je al een specialisatie? Fijn! Zo niet, dan kun je bij ons de expertise(s) van je keus ontwikkelen.
Verder heb je:
• Een diploma verpleegkundige niveau 4 of 5 met BIG-registratie.

Dit bieden wij
• Een goed salaris in functieschaal 45: maximaal € 3.471,49 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
• Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.
• Ruim aanbod aan gratis opleidingen in het Leer-Management-Systeem van Van Neynsel zoals Excel-cursus, timemanagement, mindfulness en dergelijke.
• Arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de CAO-VVT.
• Individueel scholingsbudget van 1,5% van de bruto-loonsom voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ’s-Hertogenbosch en één locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we steeds meer in op het welbevinden van de cliënt. Dat doen we door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen van wie het leven verandert én voor de eigen medewerkers en vrijwilligers.

Geriatrisch Revalidatie Zorg
Bij Geriatrische Revalidatie Van Neynsel revalideert u binnen een therapeutisch klimaat. Dat betekent dat alles is gericht op uw herstel, en dat u daarbij positief gestimuleerd wordt. Naast uw therapie en behandeling stimuleren wij u ook om zelf veel te oefenen. Hierbij gaat het vooral om dagelijkse activiteiten, zoals brood smeren en de persoonlijke verzorging.
Natuurlijk sluiten we zoveel mogelijk aan bij uw mogelijkheden en wensen. Maar altijd is het doel doel het (opnieuw) aanleren en oefenen van alle zaken die nodig zijn om zo zelfstandig mogelijk thuis te kunnen wonen.

Reageren
Ben jij onze nieuwe verpleegkundige? Eerst meer weten? Neem dan contact op met Hesther van de Wouw, manager Geriatrische Revalidatie en Tijdelijk Verblijf, via 06 – 27 35 0419.

En we weten natuurlijk wel dat je te vertrouwen bent, maar we zijn verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je te ontvangen. De kosten hiervan worden door ons vergoed.

Verzorgende IG tijdelijk verblijf 24 – 32 uur

Een oudere dame die herstelt van een operatie voordat ze terug naar huis gaat. Of een meneer die niet meer terug naar huis kan en bij ons even kan wachten op thuiszorg of tot er ruimte is in een vervolgsetting. Op de afdeling Tijdelijk Verblijf van Van Neynsel, gevestigd in het Jeroen Bosch Ziekenhuis, kom je als verzorgende met zeer uiteenlopende (somatische) ziektebeelden en situaties in aanraking. Jouw doel: cliënten laten herstellen zodat ze terug kunnen keren naar huis.

Dit ga je doen
Binnen de dynamische setting van het Jeroen Bosch Ziekenhuis verricht je ondersteuning bij complexe zorg. 24/7 nemen wij cliënten op die worden doorverwezen van bijvoorbeeld de spoedeisende hulp, huisartsenposten en het ziekenhuis. Gemiddeld verblijven cliënten 15 dagen op onze afdeling. Het verloop is dus groot, en jij leest je snel in, krijgt zorg snel in beeld en kunt enorm snel schakelen.
De dag-, avond- of nachtindeling maak je samen met je collega’s aan de hand van de aanwezige cliënten en hun zorgvraag. Geen dag (en avond of nacht) is hetzelfde, en dat is precies wat werken op onze afdeling zo uitdagend maakt. Je werkt in een team met vooral verpleegkundigen. Een dynamisch team, binnen een lerende omgeving. Je hebt regelmatig contact met artsen en verpleegkundigen van bijvoorbeeld de spoedeisende hulp of huisartsenpost. Ook werk je veel samen met de verpleegkundig specialist, de specialisten ouderengeneeskunde en soms ook met behandelaars zoals fysiotherapeuten.

Dit ben jij
• Je hebt een warm hart voor ouderen.
• Je bent leergierig en je wil jezelf verder ontwikkelen.
• Je hebt een positieve instelling, bent pro-actief en je kunt probleemoplossend denken.
• Je bent daadkrachtig en kunt mensen met elkaar verbinden.
• Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken
• Je hebt een luisterend oor en empathisch vermogen.
• Je kunt improviseren en goed het overzicht bewaren.
• Je hebt een diploma Verzorgende IG.

Dit bieden wij
• Een goed salaris in functieschaal 35: maximaal € 2.937,68 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
• Arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de CAO-VVT.
• De mogelijkheid om via onze Van Neynsel Academie diverse interne opleidingen en trainingen te volgen.
• Individueel scholingsbudget voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.
• Ruim aanbod aan gratis opleidingen in het Leer-Management-Systeem van Van Neynsel zoals Excel-cursus, timemanagement, mindfulness en dergelijke.
• Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.

Dit zijn wij
Van Neynsel is een ouderzorgorganisatie die wonen, zorg en welbevinden combineert voor ouderen in ’s-Hertogenbosch en Vught, altijd met aandacht voor individuele behoeften.

Dit is Van Neynsel Tijdelijk Verblijf
Van Neynsel is een ouderzorgorganisatie die wonen, zorg en welbevinden combineert voor ouderen in ‘s-Hertogenbosch en Vught. Altijd met aandacht voor individuele behoeften. Sinds een aantal jaar hebben we in het Jeroen Bosch Ziekenhuis een afdeling Tijdelijk Verblijf voor mensen die herstellen van bijvoorbeeld een operatie of blessure, en hier tijdelijk extra hulp of zorg bij nodig hebben. Bij ons kunnen patiënten herstellen om vervolgens terug te keren naar huis. Onze afdeling biedt plaats aan 16 cliënten die worden doorverwezen via de spoedeisende hulp, de huisarts, de huisartsenpost of een specialist in het ziekenhuis. Maar ook cliënten die geen indicatie meer hebben voor ziekenhuiszorg, maar voor wie nog niet duidelijk is welke vervolgzorg nodig is, zijn van harte welkom.

Enthousiast?
Reageer dan via de button en stuur ons je cv en motivatie. Eerst meer weten? Neem dan contact op met Hesther van de Wouw, manager Geriatrische Revalidatie en Tijdelijk Verblijf, via 06 – 27 35 0419.

Verpleegkundige De Grevelingen (24-36 uur)

Stroop je mouwen maar op, want bij ons kun je je als verpleegkundige volop ontwikkelen en specialiseren. Je werkt in een zorgteam, maar hebt ook overstijgende taken. Zo begeleid je leerling-verpleegkundigen, coach je collega’s, signaleer je (dreigende) knelpunten en kun je je specialiseren op de aandachtsgebieden die jij interessant vindt. Jij bent de vraagbaak voor iedereen rondom kwaliteit van zorg. En natuurlijk geef jij zelf het goede voorbeeld. Kortom: een functie met uitdaging en perspectief!

Dit ga je doen

Verpleegkundige diagnoses stellen, INR bepalen, complexe (wond-)zorg uitvoeren, sparren met onze specialisten ouderengeneeskunde, en samen met de eerst verantwoordelijke verzorgende (EVV) zorgplannen en individuele afspraken maken. Het is slechts een greep uit jouw werkzaamheden als verpleegkundige.

Met geduld, een luisterend oor en inlevingsvermogen zet jij je in om van elke dag een fijne dag te maken, voor zowel je collega’s als onze bewoners. Je hebt verplegende en verzorgende taken en coördineert de zorg volgens de gemaakte afspraken uit het zorgleefplan van elke bewoner. Je begeleidt en ondersteunt bewoners bij ziekte, ziekenhuisopname of terminale situaties, en regelt multidisciplinaire overleggen en artsenvisites.

Je kijkt niet alleen naar je eigen team, maar ziet altijd ‘the bigger picture’. Zo draag je bij aan het opstellen en evalueren van verpleegkundige protocollen, richtlijnen en afspraken. Dat betekent ook dat je meedenkt over het optimaliseren van werkprocessen.

Dit ben jij

Natuurlijk heb je een warm hart voor onze doelgroep: ouderen. Met jouw tact, inlevingsvermogen en overtuigingskracht ben je een toegevoegde waarde voor ons zorgteam en voor de bewoners. Heb je al een specialisatie? Fijn! Zo niet, dan kun je bij ons de expertise(s) van je keus ontwikkelen.

Verder heb je:

 • Een diploma verpleegkundige niveau 4 of 5 met BIG-registratie

Dit bieden wij

 • Een goed salaris in functieschaal 45: maximaal € 3.471,49 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
 • Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.
 • Ruim aanbod aan gratis opleidingen in het Leer-Management-Systeem van Van Neynsel zoals Excel-cursus, timemanagement, mindfulness en dergelijke.
 • Arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de cao-VVT.
 • Bij een vast contract een individueel budget voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.

Dit is Van Neynsel

Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ’s-Hertogenbosch en één locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we steeds meer in op het welbevinden van de cliënt. Dat doen we door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen van wie het leven verandert én voor de eigen medewerkers en vrijwilligers.

Dit is De Grevelingen

Van Neynsel De Grevelingen ligt aan de rand van het centrum van ’s-Hertogenbosch en biedt verschillende woonvormen voor ouderen met somatische klachten of dementie. Het pand is de afgelopen jaren grondig gerenoveerd, en het resultaat mag er wezen. Mooie, comfortabele woningen en afdelingen, een modern restaurant met terras en een prachtige binnentuin zorgen voor een fijne werkplek. Jij gaat aan de slag in één van de groepswoningen voor ouderen met dementie. Daar werk je samen in een hecht team met ongeveer tien collega’s, plus stagiairs en vrijwilligers.

Reageren
Ben jij onze nieuwe verpleegkundige? Reageer dan via de button of bel, app of mail naar Angelien van der Heijden – Bruijsters, via 06- 22 66 31 29 of angelien.van.der.heijden@vanneynsel.nl

En we weten natuurlijk wel dat je te vertrouwen bent, maar we zijn verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je te ontvangen. De kosten hiervan worden door ons vergoed.

Helpende Eemwijk (24 uur)

Jouw eerste prioriteit? Het welzijn van onze bewoners. Elke dag maak jij hun dag een beetje fijner, gezelliger en beter. Je start je dienst met een kort overleg met je collega’s, die jou meenemen in de bijzonderheden van de afgelopen uren. Is een bewoner bijvoorbeeld gevallen of niet lekker geworden? Dan weet je vast waar je tijdens je shift op moet letten. Als je helemaal up-to-date bent ga je naar de eerste bewoner. Je helpt hem of haar bij de dagelijkse activiteiten. Zo was of douche je diegene en help je bij het aankleden, of juist bij het uitkleden en naar bed gaan. Gebruikt de bewoner medicijnen? Dan maak je die klaar en zorg je dat hij of zij ze inneemt.

Onze bewoners vinden het fijn als jij er bent! Je maakt gezellig een praatje, houdt ze gezelschap tijdens de lunch of maakt eens samen een ommetje. Want ook als het gaat om sociale contacten en zinvolle activiteiten speel je een grote rol. Je luistert naar wat de bewoners willen, hoe ze hun dag willen invullen en hoe jij daarbij kunt helpen. ‘Welbevinden’, noemen we dat bij Van Neynsel. Verder zie je wat er moet gebeuren in het huishouden en help je waar nodig. Ook check je hoe het gaat met de bewoner. Is iets aan de hand? Dan geef je dit door aan de eerste contactverzorgende. Daarnaast ondersteun je de verzorgende IG, bijvoorbeeld bij wondverzorging, zwachtelen van een been of arm, of het plaatsen van een katheter.

Voor een groot gedeelte werk je zelfstandig, maar zeker niet alleen. Je werkt in een team met zo’n tien collega’s: helpende, verzorgenden IG, eerste contactverzorgenden en stagiaires. De sfeer in het team is top. Collega’s staan altijd voor elkaar klaar en houden wel van een grapje. Jullie spreken elkaar regelmatig, onder andere in een overleg waarin jullie de bewoners doorspreken. Weet jij bijvoorbeeld dat een bewoner graag tekent? Dan breng je dit ter sprake en bekijk je hoe je dit voor hem of haar mogelijk kunt maken. Waar nodig betrek je anderen daarbij.

Dit ben jij
Jij toont belangstelling voor de mensen voor en met wie je werkt en respecteert hun normen en waarden. Of dit nu bewoners, collega’s, familieleden of vrijwilligers zijn. Daarbij heb je oog voor de behoeften en verlangens van onze bewoners. Je begrijpt wat ze willen op het gebied van comfortabel wonen, goede zorg, leuke activiteiten of prettige sociale contacten. Bewoners voelen zich op hun gemak bij jou én kunnen op je rekenen. Ook ben je niet bang om vragen te stellen, bijvoorbeeld in overleggen. Jij laat jezelf horen en denkt mee over de situaties. Daarnaast sta je open voor feedback van je collega’s en kun je die zelf ook geven. En gebeurt er iets onverwachts? Dan kom jij snel in actie.

Verder heb je:

 • Een afgeronde opleiding helpende niveau 2 zorg en welzijn of een sociaal pedagogische opleiding

Dit bieden wij

 • Een goed salaris in functieschaal 25: maximaal € 2.638,80 bruto per maand bij een dienstverband voor 36 uur.
 • Voorkeur om te starten per 1 juli.
 • Arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de CAO-VVT.
 • Een individueel scholingsbudget van 1,5% van de bruto-loonsom voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.
 • Reiskostenvergoeding.
 • De mogelijkheid om via onze Van Neynsel Academie diverse interne opleidingen en trainingen te volgen.
 • Ruim aanbod aan gratis opleidingen in het leermanagementsysteem van Van Neynsel zoals Excel-cursus, timemanagement, mindfulness en dergelijke.
 • Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ’s-Hertogenbosch en een locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we steeds meer in op het welbevinden van de cliënt, onder meer door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen én voor de eigen medewerkers en vrijwilligers. Welbevinden van de cliënt bereiken we immers alleen met tevreden en gelukkige mensen op de werkvloer.

Dit is Eemwijk
Van Neynsel Eemwijk ligt in een parkachtige omgeving aan de Oosterplas, in de rustige buitenwijk Aawijk. Een levendige omgeving, waar zorg en welbevinden gecombineerd worden. De faciliteiten bij Van Neynsel Eemwijk zijn zeer divers en worden zowel door bewoners en cliënten als door wijkbewoners gebruikt.
Een levendige omgeving dus, waar zorg en welzijn gecombineerd worden en waar bewoners hun leven, gewoontes en bezigheden van thuis zoveel mogelijk kunnen voortzetten.

Reageren
Ben jij onze nieuwe helpende? Reageer dan via de button. Wil jij eerst meer informatie?
Bel of mail dan naar Dave Holtman, wijkmanager van Van Neynsel Eemwijk, via 06 – 53 78 54 66 of d.holtman@vanneynsel.nl
En we weten natuurlijk wel dat je te vertrouwen bent, maar we zijn verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je te ontvangen. De kosten hiervan worden door ons vergoed.

Verzorgende IG bij De Grevelingen (uren in overleg)

Dit ga je doen
Als verzorgende IG sta jij klaar voor onze bewoners: ouderen met somatische klachten en bewoners met dementie. Je werkt geen lijstjes af, maar levert zorg op maat. Wat dat betekent? Bewoners houden zelf de regie over hun dag invulling en jij ondersteunt hen waar nodig. Dat kan gaan over praktische zaken als aankleden of het toedienen van medicijnen, maar juist ook over het bieden van een luisterend oor, het maken van een praatje of het vertellen van een grapje om iemand op te vrolijken. Jij bent ontzettend belangrijk voor de ouderen die bij ons wonen. En je krijgt er een waardevolle band met hen én een afwisselende baan voor terug.

Wij doen alles om het welbevinden van onze ouderen te vergroten, zodat zij een fijne oude dag beleven. Oog voor elkaar, noemen we dat. Niet alleen voor bewoners, maar ook voor collega’s. Op onze locatie De Grevelingen kom je terecht in een hecht en gezellig team, waar we voor elkaar klaarstaan. Een dienst overnemen of ruilen? Natuurlijk, want iemand anders doet hetzelfde voor jou. En in deze ingrijpende tijd, kun je je verhaal altijd bij een collega kwijt.

Dit ben jij
Jij benadert de mensen om je heen met een open houding: vriendelijk, inlevend en positief. Je weet van aanpakken en schakelt snel tussen verschillende werkzaamheden. Wat jou een goed gevoel geeft? Dat je iets kunt betekenen voor een ander. Daarbij heb je oog voor de verschillen tussen bewoners en houd je altijd je hoofd koel, ook in hectische situaties. Je voelt je thuis in een hecht team waarin je veel samenwerkt met collega’s.

Heb je een zorgachtergrond, maar nog geen ervaring in de ouderenzorg en met onze doelgroep? Geen punt. Wij geloven in de kracht van een divers team. De ouderenzorg is een prachtig werkveld, vanwege alle verschillende dingen die je doet op een dag en de hechte relatie die je opbouwt met onze bewoners. Past dat bij jou? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren.

Dit bieden wij
• Een goed salaris van maximaal € 2.937,68 bruto per maand, bij een dienstverband van 36 uur. In bezit van een eerste verantwoordelijke certificaat? Het salaris is maximaal € 3.159,64 bij een dienstverband van 36 uur.
• Uren in overleg.
• Arbeidsvoorwaarden conform de cao-VVT.
• Een jaarcontract. Bevalt het na dit jaar nog steeds van beide kanten? Dan krijg je een vast contract.
• Een individueel scholingsbudget.
• De mogelijkheid om via onze Van Neynsel Academie diverse interne opleidingen en trainingen te volgen.
• Een ruim aanbod aan gratis opleidingen in het leermanagementsysteem van Van Neynsel zoals een Excel-cursus, timemanagement en mindfulness.
• Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop en fiets, een weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, voor cliënten en (wijk)bewoners. Dat doen we vanuit vijf locaties in ’s-Hertogenbosch en een locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we steeds meer in op welbevinden, onder meer door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen én voor de eigen medewerkers en vrijwilligers. Welbevinden bereiken we immers alleen met tevreden en gelukkige mensen op de werkvloer. In deze tijd van corona is alles even anders dan anders, maar we hopen dat er snel weer een nieuwe vorm van het oude normaal mogelijk is.

Dit is De Grevelingen
Van Neynsel De Grevelingen ligt aan de rand van het centrum van ’s-Hertogenbosch en biedt verschillende woonvormen voor ouderen met somatische klachten of dementie. Het pand is de afgelopen jaren grondig gerenoveerd, en het resultaat mag er wezen. Mooie, comfortabele woningen en afdelingen, een modern restaurant met terras en een prachtige binnentuin zorgen voor een fijne werkplek.

Reageren
Is de functie van verzorgende IG jou op het lijf geschreven, reageer dan via de button? Wil jij eerst meer informatie? Bel of mail dan naar Angelien van der Heijden – Bruijsters, via 06- 22 66 31 29 of angelien.van.der.heijden@vanneynsel.nl

Verzorgende IG nachtteam De Taling (uren in overleg)

Sst, zachtjes praten. Want iedereen slaapt. Alhoewel. Het alarm van meneer Jansen gaat. En over een uur staan de wisselliggingen op de planning.
Dus hup, aan de slag. Als zorgmedewerker van ons nachtteam zorg jij dat het onze bewoners ook in de nachtelijke uurtjes aan niets ontbreekt.

Dit ga je doen
Werken in de nacht heeft iets speciaals. Stilte en rust, en het is bijna overal donker.
In die nachtelijke uurtjes ben jij een belangrijke schakel in onze organisatie en verantwoordelijk voor de verzorging en begeleiding van onze bewoners.
Gedurende de nacht loop je samen met een collega diverse rondes: rondes van medicijnen uitdelen, toiletgang en wisselliggingen bijvoorbeeld.
Verder reageer je op oproepen van bewoners met een alarm. De drukte varieert. Tussen 01.00 en 03.00 uur is het meestal wat rustiger.
Tijd die je kunt gebruiken om cliëntendossiers door te nemen en bij te werken, om mails te lezen en beantwoorden of een scholing te volgen via de Van Neynsel Academie, waar je als medewerker kosteloos gebruik van kunt maken.

Dit ben jij
Je hebt tact en inlevingsvermogen en bent – net als je collega’s van het nachtteam – een echte nachtuil.
Je krijgt veel vrijheid om de juiste zorg en aandacht aan onze bewoners te geven, en met die verantwoordelijk kun jij goed omgaan. Je bent minimaal 2 tot 3 nachten per week beschikbaar.
Verder heb je:
• Een afgeronde opleiding in de zorg en/ of verpleging op minimaal niveau 3 en een bhv-diploma (of ben je bereid dit te halen).

Dit bieden wij
• Een goed salaris in functieschaal 35: maximaal € 2.937,68 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Dit is exclusief de ORT voor nachtdiensten!
• Uren in overleg
• Arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de CAO-VVT.
• Individueel scholingsbudget voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.
• Ruim aanbod aan gratis opleidingen in het Leer-Management-Systeem van Van Neynsel zoals Excel-cursus, timemanagement, mindfulness en dergelijke.
• Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ’s-Hertogenbosch en één locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we steeds meer in op het welbevinden van de cliënt. Dat doen we door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen van wie het leven verandert én voor de eigen medewerkers en vrijwilligers.

Dit is De Taling
Van Neynsel De Taling ligt in het levendige ‘s-Hertogenbosch-West, tegenover winkelcentrum De Helftheuvelpassage.
Deze moderne locatie heeft een open, warme sfeer met volop lichtinval in de appartementen en algemene ruimtes.
In het prachtige Atrium is altijd iets te doen. Winkels en sociaal-culturele voorzieningen zijn dichtbij. Ook heel handig: de bus naar het bruisende stadscentrum stopt voor de deur.
Niet alleen onze bewoners voelen zich thuis bij De Taling, ook de vele vrijwilligers en medewerkers zijn er graag. Ben jij onze nieuwe medewerker van het nachtteam? Reageer via de button en stuur ons je motivatie en cv.

Reageren
Ben jij ons nieuwe lid van het nachtdienstteam de Taling, reageer dan via de button.
Eerst meer weten over de functie? Bel dan naar Frans Denissen, teamcoach bij Van Neynsel De Taling, via 06 5040 8078
En we weten heus wel dat je te vertrouwen bent, maar zijn toch verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je te vragen bij indiensttreding. De kosten hiervan worden door ons vergoed.

Vakantiekracht huishoudelijk hulp Van Neynsel

’s Morgens geld verdienen, ’s middags een drankje in de tuin of lekker aan het water aan je kleurtje werken. Met een vakantiebaantje als schoonmaakmedewerker bij Van Neynsel houd je nog voldoende tijd over om leuke dingen te doen en in de vakantiemood te blijven.

Je gaat aan de slag als schoonmaker: dat betekent dat je de algemene ruimtes van een van onze locaties schoonmaakt en schoon houdt. Ook maak je schoon in appartementen van bewoners en de woningen van onze bewoners met dementie. Als je het leuk vindt, kun je tijdens je werk gezellig een praatje maken met onze bewoners en medewerkers. Werk je liever in alle rust door? Ook geen probleem.

In onze vijf locaties wonen ouderen met lichamelijke klachten, maar ook mensen met dementie. Waar je gaat werken, overleggen we. Misschien woon je vlak bij een van onze locaties zodat je lekker elke ochtend of middag lopend naar je werk kunt.

Dit ben jij
• Je bent minimaal 16 jaar oud.
• Je bent in ieder geval tijdens de bouwvak en minstens drie weken op rij beschikbaar.
• Je wilt werken tussen 07.00 tot 14.00 uur, 20 tot 25 uur per week.

Dit krijg jij
• Een goed uurloon van minimaal € 12,10.
• Een oproepovereenkomst met de mogelijkheid ook na je vakantie bij ons te blijven werken.

Dit is Van Neynsel
Bij Van Neynsel wonen ouderen die zorg en verpleging nodig hebben. Ook zijn we er voor ouderen die nog zelfstandig wonen, maar hulp kunnen gebruiken bij de huishouding of maaltijdvoorziening. Wat de (zorg)vraag van onze bewoners ook is, Van Neynsel maakt van elke dag een fijne dag.

Zin in deze vakantiejob?
Stuur dan je gegevens in via de button. Wil je eerst meer weten? Bel of app dan naar Nicole Geldens, teamleider facilitair via 06 – 82 97 9793.

Verpleegkundig Specialist AGZ (32-36 uur)

Ben jij daadkrachtig en innovatief? Voor onze actieve vakgroep ouderengeneeskunde zijn wij op zoek naar een Verpleegkundig Specialist die samen met ons de uitdagingen van de toekomst aan wil gaan.

Dit ga je doen
Je maakt onderdeel uit van de vakgroep Ouderengeneeskunde. De vakgroep ouderengeneeskunde bestaat uit 8 specialisten ouderengeneeskunde, (met jou erbij) 2 verpleegkundig specialisten, diverse artsen in opleiding en een verpleegkundig specialist in opleiding. In de vakgroep zijn we ons aan het voorbereiden op de toekomst. Daarin wordt uitbreiding van de VS een speerpunt. Het is een actief en gemêleerd team waarin talent de ruimte krijgt. Je vervult een brugfunctie tussen medisch beleid en verpleegkundige zorg. Als verpleegkundig specialist bij Van Neynsel werk je zelfstandig, maar ook nauw samen met de Specialist Ouderengeneeskunde, de kwaliteitsverpleegkundigen, de zorgteams en paramedici. Je verricht zelfstandig lichamelijk onderzoek, stelt medische/verpleegkundige diagnoses, zet bijbehorende behandeling in (inclusief voorschrijven van medicatie) en evalueert deze. Als regievoerend behandelaar stuur je het multidisciplinaire behandelteam aan en coördineer je de zorg. Jij bent van grote meerwaarde doordat jij zorgt voor continuïteit voor cliënten en het team op de afdeling. Je hebt een rol in het signaleren, initiëren en opzetten van projecten die de kwaliteit van de zorg en het welbevinden van onze cliënten verhogen.

Op welke plek in de organisatie je zou gaan werken stemmen we graag af op jouw ervaringen en voorkeuren. We bieden als vakgroep medische zorg aan mensen met dementie, somatische problemen, maar ook op onze Geriatrische Revalidatie Zorg afdeling en op onze Eerste Lijns Verblijf afdeling en in de eerste lijn. Daarbij opent medio 2022 de nieuwe Van Neynsel locatie Wij zijn Zuiderschans zijn deuren met een nieuw en uniek zorgconcept, waar onder meer 44 cliënten met dementie gaan verblijven. Hier gaat gewerkt worden volgens de Sociale Benadering Dementie. Hierbij is er meer oog voor de persoonlijke leefwereld van iemand met dementie. Er wordt meer aandacht gegeven aan de sociale en psychologische behoeften van mensen met dementie en hun naasten. Er wordt gezocht naar een balans tussen de impact van de geheugenproblemen enerzijds en kwaliteit van leven anderzijds. Meer kijken naar de mens dan naar de ziekte dus. Ook op deze nieuwe locatie gaan we werken met een verpleegkundig specialist. Dus, genoeg mogelijkheden binnen de organisatie om afwisselend en met plezier je werk te kunnen doen!

Dit ben jij
Je staat stevig in je schoenen en bent communicatief vaardig. Zelfstandig en multidisciplinair werken is voor jou vanzelfsprekend en je beschikt over een proactieve houding. Je weet je grenzen aan te geven. Je stelt in je handelen de kwaliteit van leven van de cliënt centraal. Tot slot heb je de opleiding Master Advanced Nursing Practice afgerond.

Dit bieden wij
• Een goed salaris in functieschaal 60: maximaal € 5.045,55 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
• Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.
• Ruim aanbod van gratis opleidingen, trainingen en workshops.
• Arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de CAO-VVT.
• Individueel scholingsbudget van 1,5% van de bruto-loonsom voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ‘s-Hertogenbosch en een locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we in op het welbevinden van de cliënt, onder meer door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen én voor onze medewerkers en vrijwilligers. Welbevinden van de cliënt bereiken we namelijk alleen met tevreden en gelukkige mensen op de werkvloer. We zorgen dus niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor elkaar.

Interesse?
Wij ontvangen graag jouw motivatie met CV. Je kunt altijd vrijblijvend een dag meelopen/kijken. Je kunt contact opnemen met Amadea Gloudemans, specialist ouderengeneeskunde via 06-29526121 of met Irene van Beurden, verpleegkundig specialist via 06-13247428.

Bij indiensttreding dien je van tevoren een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te kunnen overleggen. De kosten hiervan worden door ons vergoed.

Roosteradviseur (28 uur per week)

Bij Van Neynsel werken we volgens het principe participerend roosteren. Dat betekent dat medewerkers binnen een team en locatie zelf verantwoordelijk zijn voor het roosterproces. Ieder team en iedere locatie heeft ter ondersteuning van dit proces een roosteradviseur die paraat staat voor vragen en ingewikkelde casussen, en die altijd het overzicht houdt. En daar kom jij om de hoek kijken! Jij zorgt dat we de juiste mensen met de juiste kwalificaties inzetten op het juiste moment.

Dit ga je doen
Je begeleidt en coacht de teams en leidinggevenden en geeft inhoudelijke ondersteuning bij het maken van een optimaal rooster. Dat betekent dat je overstijgend denkt, en alvast voorsorteert op het capaciteitsmanagement van de toekomst. Daarnaast ondersteun je bij de techniek, geef je roostertrainingen en maak je analyses waarmee je het management op de hoogte houdt van bijvoorbeeld capaciteitsvraagstukken. Als roosteradviseur geef je gevraagd en ongevraagd advies bij alle planningsvraagstukken, zowel voor de korte als lange termijn. Je neemt deel aan team- en managementoverleggen zodat je verbindingen tussen de teams kunt leggen en een scherp beeld hebt van wat speelt. Je bent je bij alles wat je doet bewust van het belang van de cliënt, van onze bewoners dus. Teams moeten daarom gezond en efficiënt roosteren om het werkplezier te borgen. Want blije medewerkers stralen dat uit naar de bewoners.

Dit ben jij
Je hebt je sporen verdiend in de wereld van het roosteren en plannen en adviseert, inspireert en coacht collega’s op een positieve manier. Dat doe je in goed Nederlands (woord en geschrift) en met uitstekende sociale vaardigheden. Je bent een kritische, oplossingsgerichte, creatieve en deskundige sparringpartner voor zowel teams als management. Je weet te verbinden, maar ook standvastig te acteren.

Verder heb je:
• Hbo-niveau en een groot analytisch vermogen.
• Bij voorkeur ervaring met de Ortec-roostersoftware, of andere vergelijkbare pakketten.

Dit bieden wij
• Een goed salaris in functieschaal 45: maximaal € 3.471,49 bruto per maand bij een fulltime
dienstverband.
• Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of
de contributie van een fitnessabonnement.
• Ruim aanbod van gratis opleidingen, trainingen en workshops.
• Arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de CAO-VVT.
• Individueel scholingsbudget van 1,5% van de bruto-loonsom voor scholing, persoonlijke
ontwikkeling en vitaliteit

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ‘s-Hertogenbosch en een locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we in op het welbevinden van de cliënt, onder meer door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen én voor onze medewerkers en vrijwilligers. Welbevinden van de cliënt bereiken we namelijk alleen met tevreden en gelukkige mensen op de werkvloer. We zorgen dus niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor elkaar.

Interesse?
Ben jij onze nieuwe roosteradviseur? Solliciteer dan via de button. Eerst meer informatie over de functie? Neem contact op met Jan-Willem Engelen, teamleider Flex, Planning, Personeelsbeheer via 06 – 11 86 2894 of jan-willem.engelen@vanneynsel.nl. En we weten natuurlijk wel dat je te vertrouwen bent, maar toch zijn we verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je te ontvangen. De kosten hiervan worden door ons vergoed.