Verzorgende IG tijdelijk verblijf 24 – 32 uur

Een oudere dame die herstelt van een operatie voordat ze terug naar huis gaat. Of een meneer die niet meer terug naar huis kan en bij ons even kan wachten op thuiszorg of tot er ruimte is in een vervolgsetting. Op de afdeling Tijdelijk Verblijf van Van Neynsel, gevestigd in het Jeroen Bosch Ziekenhuis, kom je als verzorgende met zeer uiteenlopende (somatische) ziektebeelden en situaties in aanraking. Jouw doel: cliënten laten herstellen zodat ze terug kunnen keren naar huis.

Dit ga je doen
Binnen de dynamische setting van het Jeroen Bosch Ziekenhuis verricht je ondersteuning bij complexe zorg. 24/7 nemen wij cliënten op die worden doorverwezen van bijvoorbeeld de spoedeisende hulp, huisartsenposten en het ziekenhuis. Gemiddeld verblijven cliënten 15 dagen op onze afdeling. Het verloop is dus groot, en jij leest je snel in, krijgt zorg snel in beeld en kunt enorm snel schakelen.
De dag-, avond- of nachtindeling maak je samen met je collega’s aan de hand van de aanwezige cliënten en hun zorgvraag. Geen dag (en avond of nacht) is hetzelfde, en dat is precies wat werken op onze afdeling zo uitdagend maakt. Je werkt in een team met vooral verpleegkundigen. Een dynamisch team, binnen een lerende omgeving. Je hebt regelmatig contact met artsen en verpleegkundigen van bijvoorbeeld de spoedeisende hulp of huisartsenpost. Ook werk je veel samen met de verpleegkundig specialist, de specialisten ouderengeneeskunde en soms ook met behandelaars zoals fysiotherapeuten.

Dit ben jij
• Je hebt een warm hart voor ouderen.
• Je bent leergierig en je wil jezelf verder ontwikkelen.
• Je hebt een positieve instelling, bent pro-actief en je kunt probleemoplossend denken.
• Je bent daadkrachtig en kunt mensen met elkaar verbinden.
• Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken
• Je hebt een luisterend oor en empathisch vermogen.
• Je kunt improviseren en goed het overzicht bewaren.
• Je hebt een diploma Verzorgende IG.

Dit bieden wij
• Een goed salaris in functieschaal 35: maximaal € 2.937,68 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
• Arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de CAO-VVT.
• De mogelijkheid om via onze Van Neynsel Academie diverse interne opleidingen en trainingen te volgen.
• Individueel scholingsbudget voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.
• Ruim aanbod aan gratis opleidingen in het Leer-Management-Systeem van Van Neynsel zoals Excel-cursus, timemanagement, mindfulness en dergelijke.
• Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.

Dit zijn wij
Van Neynsel is een ouderzorgorganisatie die wonen, zorg en welbevinden combineert voor ouderen in ’s-Hertogenbosch en Vught, altijd met aandacht voor individuele behoeften.

Dit is Van Neynsel Tijdelijk Verblijf
Van Neynsel is een ouderzorgorganisatie die wonen, zorg en welbevinden combineert voor ouderen in ‘s-Hertogenbosch en Vught. Altijd met aandacht voor individuele behoeften. Sinds een aantal jaar hebben we in het Jeroen Bosch Ziekenhuis een afdeling Tijdelijk Verblijf voor mensen die herstellen van bijvoorbeeld een operatie of blessure, en hier tijdelijk extra hulp of zorg bij nodig hebben. Bij ons kunnen patiënten herstellen om vervolgens terug te keren naar huis. Onze afdeling biedt plaats aan 16 cliënten die worden doorverwezen via de spoedeisende hulp, de huisarts, de huisartsenpost of een specialist in het ziekenhuis. Maar ook cliënten die geen indicatie meer hebben voor ziekenhuiszorg, maar voor wie nog niet duidelijk is welke vervolgzorg nodig is, zijn van harte welkom.

Enthousiast?
Reageer dan via de button en stuur ons je cv en motivatie. Eerst meer weten? Neem dan contact op met Hesther van de Wouw, manager Geriatrische Revalidatie en Tijdelijk Verblijf, via 06 – 27 35 0419.

Verpleegkundige De Grevelingen (24-36 uur)

Stroop je mouwen maar op, want bij ons kun je je als verpleegkundige volop ontwikkelen en specialiseren. Je werkt in een zorgteam, maar hebt ook overstijgende taken. Zo begeleid je leerling-verpleegkundigen, coach je collega’s, signaleer je (dreigende) knelpunten en kun je je specialiseren op de aandachtsgebieden die jij interessant vindt. Jij bent de vraagbaak voor iedereen rondom kwaliteit van zorg. En natuurlijk geef jij zelf het goede voorbeeld. Kortom: een functie met uitdaging en perspectief!

Dit ga je doen

Verpleegkundige diagnoses stellen, INR bepalen, complexe (wond-)zorg uitvoeren, sparren met onze specialisten ouderengeneeskunde, en samen met de eerst verantwoordelijke verzorgende (EVV) zorgplannen en individuele afspraken maken. Het is slechts een greep uit jouw werkzaamheden als verpleegkundige.

Met geduld, een luisterend oor en inlevingsvermogen zet jij je in om van elke dag een fijne dag te maken, voor zowel je collega’s als onze bewoners. Je hebt verplegende en verzorgende taken en coördineert de zorg volgens de gemaakte afspraken uit het zorgleefplan van elke bewoner. Je begeleidt en ondersteunt bewoners bij ziekte, ziekenhuisopname of terminale situaties, en regelt multidisciplinaire overleggen en artsenvisites.

Je kijkt niet alleen naar je eigen team, maar ziet altijd ‘the bigger picture’. Zo draag je bij aan het opstellen en evalueren van verpleegkundige protocollen, richtlijnen en afspraken. Dat betekent ook dat je meedenkt over het optimaliseren van werkprocessen.

Dit ben jij

Natuurlijk heb je een warm hart voor onze doelgroep: ouderen. Met jouw tact, inlevingsvermogen en overtuigingskracht ben je een toegevoegde waarde voor ons zorgteam en voor de bewoners. Heb je al een specialisatie? Fijn! Zo niet, dan kun je bij ons de expertise(s) van je keus ontwikkelen.

Verder heb je:

 • Een diploma verpleegkundige niveau 4 of 5 met BIG-registratie

Dit bieden wij

 • Een goed salaris in functieschaal 45: maximaal € 3.471,49 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
 • Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.
 • Ruim aanbod aan gratis opleidingen in het Leer-Management-Systeem van Van Neynsel zoals Excel-cursus, timemanagement, mindfulness en dergelijke.
 • Arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de cao-VVT.
 • Bij een vast contract een individueel budget voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.

Dit is Van Neynsel

Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ’s-Hertogenbosch en één locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we steeds meer in op het welbevinden van de cliënt. Dat doen we door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen van wie het leven verandert én voor de eigen medewerkers en vrijwilligers.

Dit is De Grevelingen

Van Neynsel De Grevelingen ligt aan de rand van het centrum van ’s-Hertogenbosch en biedt verschillende woonvormen voor ouderen met somatische klachten of dementie. Het pand is de afgelopen jaren grondig gerenoveerd, en het resultaat mag er wezen. Mooie, comfortabele woningen en afdelingen, een modern restaurant met terras en een prachtige binnentuin zorgen voor een fijne werkplek. Jij gaat aan de slag in één van de groepswoningen voor ouderen met dementie. Daar werk je samen in een hecht team met ongeveer tien collega’s, plus stagiairs en vrijwilligers.

Reageren
Ben jij onze nieuwe verpleegkundige? Reageer dan via de button of bel, app of mail naar Angelien van der Heijden – Bruijsters, via 06- 22 66 31 29 of angelien.van.der.heijden@vanneynsel.nl

En we weten natuurlijk wel dat je te vertrouwen bent, maar we zijn verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je te ontvangen. De kosten hiervan worden door ons vergoed.

Helpende Eemwijk (24 uur)

Jouw eerste prioriteit? Het welzijn van onze bewoners. Elke dag maak jij hun dag een beetje fijner, gezelliger en beter. Je start je dienst met een kort overleg met je collega’s, die jou meenemen in de bijzonderheden van de afgelopen uren. Is een bewoner bijvoorbeeld gevallen of niet lekker geworden? Dan weet je vast waar je tijdens je shift op moet letten. Als je helemaal up-to-date bent ga je naar de eerste bewoner. Je helpt hem of haar bij de dagelijkse activiteiten. Zo was of douche je diegene en help je bij het aankleden, of juist bij het uitkleden en naar bed gaan. Gebruikt de bewoner medicijnen? Dan maak je die klaar en zorg je dat hij of zij ze inneemt.

Onze bewoners vinden het fijn als jij er bent! Je maakt gezellig een praatje, houdt ze gezelschap tijdens de lunch of maakt eens samen een ommetje. Want ook als het gaat om sociale contacten en zinvolle activiteiten speel je een grote rol. Je luistert naar wat de bewoners willen, hoe ze hun dag willen invullen en hoe jij daarbij kunt helpen. ‘Welbevinden’, noemen we dat bij Van Neynsel. Verder zie je wat er moet gebeuren in het huishouden en help je waar nodig. Ook check je hoe het gaat met de bewoner. Is iets aan de hand? Dan geef je dit door aan de eerste contactverzorgende. Daarnaast ondersteun je de verzorgende IG, bijvoorbeeld bij wondverzorging, zwachtelen van een been of arm, of het plaatsen van een katheter.

Voor een groot gedeelte werk je zelfstandig, maar zeker niet alleen. Je werkt in een team met zo’n tien collega’s: helpende, verzorgenden IG, eerste contactverzorgenden en stagiaires. De sfeer in het team is top. Collega’s staan altijd voor elkaar klaar en houden wel van een grapje. Jullie spreken elkaar regelmatig, onder andere in een overleg waarin jullie de bewoners doorspreken. Weet jij bijvoorbeeld dat een bewoner graag tekent? Dan breng je dit ter sprake en bekijk je hoe je dit voor hem of haar mogelijk kunt maken. Waar nodig betrek je anderen daarbij.

Dit ben jij
Jij toont belangstelling voor de mensen voor en met wie je werkt en respecteert hun normen en waarden. Of dit nu bewoners, collega’s, familieleden of vrijwilligers zijn. Daarbij heb je oog voor de behoeften en verlangens van onze bewoners. Je begrijpt wat ze willen op het gebied van comfortabel wonen, goede zorg, leuke activiteiten of prettige sociale contacten. Bewoners voelen zich op hun gemak bij jou én kunnen op je rekenen. Ook ben je niet bang om vragen te stellen, bijvoorbeeld in overleggen. Jij laat jezelf horen en denkt mee over de situaties. Daarnaast sta je open voor feedback van je collega’s en kun je die zelf ook geven. En gebeurt er iets onverwachts? Dan kom jij snel in actie.

Verder heb je:

 • Een afgeronde opleiding helpende niveau 2 zorg en welzijn of een sociaal pedagogische opleiding

Dit bieden wij

 • Een goed salaris in functieschaal 25: maximaal € 2.638,80 bruto per maand bij een dienstverband voor 36 uur.
 • Voorkeur om te starten per 1 juli.
 • Arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de CAO-VVT.
 • Een individueel scholingsbudget van 1,5% van de bruto-loonsom voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.
 • Reiskostenvergoeding.
 • De mogelijkheid om via onze Van Neynsel Academie diverse interne opleidingen en trainingen te volgen.
 • Ruim aanbod aan gratis opleidingen in het leermanagementsysteem van Van Neynsel zoals Excel-cursus, timemanagement, mindfulness en dergelijke.
 • Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ’s-Hertogenbosch en een locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we steeds meer in op het welbevinden van de cliënt, onder meer door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen én voor de eigen medewerkers en vrijwilligers. Welbevinden van de cliënt bereiken we immers alleen met tevreden en gelukkige mensen op de werkvloer.

Dit is Eemwijk
Van Neynsel Eemwijk ligt in een parkachtige omgeving aan de Oosterplas, in de rustige buitenwijk Aawijk. Een levendige omgeving, waar zorg en welbevinden gecombineerd worden. De faciliteiten bij Van Neynsel Eemwijk zijn zeer divers en worden zowel door bewoners en cliënten als door wijkbewoners gebruikt.
Een levendige omgeving dus, waar zorg en welzijn gecombineerd worden en waar bewoners hun leven, gewoontes en bezigheden van thuis zoveel mogelijk kunnen voortzetten.

Reageren
Ben jij onze nieuwe helpende? Reageer dan via de button. Wil jij eerst meer informatie?
Bel of mail dan naar Dave Holtman, wijkmanager van Van Neynsel Eemwijk, via 06 – 53 78 54 66 of d.holtman@vanneynsel.nl
En we weten natuurlijk wel dat je te vertrouwen bent, maar we zijn verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je te ontvangen. De kosten hiervan worden door ons vergoed.

Verzorgende IG bij De Grevelingen (uren in overleg)

Dit ga je doen
Als verzorgende IG sta jij klaar voor onze bewoners: ouderen met somatische klachten en bewoners met dementie. Je werkt geen lijstjes af, maar levert zorg op maat. Wat dat betekent? Bewoners houden zelf de regie over hun dag invulling en jij ondersteunt hen waar nodig. Dat kan gaan over praktische zaken als aankleden of het toedienen van medicijnen, maar juist ook over het bieden van een luisterend oor, het maken van een praatje of het vertellen van een grapje om iemand op te vrolijken. Jij bent ontzettend belangrijk voor de ouderen die bij ons wonen. En je krijgt er een waardevolle band met hen én een afwisselende baan voor terug.

Wij doen alles om het welbevinden van onze ouderen te vergroten, zodat zij een fijne oude dag beleven. Oog voor elkaar, noemen we dat. Niet alleen voor bewoners, maar ook voor collega’s. Op onze locatie De Grevelingen kom je terecht in een hecht en gezellig team, waar we voor elkaar klaarstaan. Een dienst overnemen of ruilen? Natuurlijk, want iemand anders doet hetzelfde voor jou. En in deze ingrijpende tijd, kun je je verhaal altijd bij een collega kwijt.

Dit ben jij
Jij benadert de mensen om je heen met een open houding: vriendelijk, inlevend en positief. Je weet van aanpakken en schakelt snel tussen verschillende werkzaamheden. Wat jou een goed gevoel geeft? Dat je iets kunt betekenen voor een ander. Daarbij heb je oog voor de verschillen tussen bewoners en houd je altijd je hoofd koel, ook in hectische situaties. Je voelt je thuis in een hecht team waarin je veel samenwerkt met collega’s.

Heb je een zorgachtergrond, maar nog geen ervaring in de ouderenzorg en met onze doelgroep? Geen punt. Wij geloven in de kracht van een divers team. De ouderenzorg is een prachtig werkveld, vanwege alle verschillende dingen die je doet op een dag en de hechte relatie die je opbouwt met onze bewoners. Past dat bij jou? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren.

Dit bieden wij
• Een goed salaris van maximaal € 2.937,68 bruto per maand, bij een dienstverband van 36 uur. In bezit van een eerste verantwoordelijke certificaat? Het salaris is maximaal € 3.159,64 bij een dienstverband van 36 uur.
• Uren in overleg.
• Arbeidsvoorwaarden conform de cao-VVT.
• Een jaarcontract. Bevalt het na dit jaar nog steeds van beide kanten? Dan krijg je een vast contract.
• Een individueel scholingsbudget.
• De mogelijkheid om via onze Van Neynsel Academie diverse interne opleidingen en trainingen te volgen.
• Een ruim aanbod aan gratis opleidingen in het leermanagementsysteem van Van Neynsel zoals een Excel-cursus, timemanagement en mindfulness.
• Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop en fiets, een weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, voor cliënten en (wijk)bewoners. Dat doen we vanuit vijf locaties in ’s-Hertogenbosch en een locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we steeds meer in op welbevinden, onder meer door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen én voor de eigen medewerkers en vrijwilligers. Welbevinden bereiken we immers alleen met tevreden en gelukkige mensen op de werkvloer. In deze tijd van corona is alles even anders dan anders, maar we hopen dat er snel weer een nieuwe vorm van het oude normaal mogelijk is.

Dit is De Grevelingen
Van Neynsel De Grevelingen ligt aan de rand van het centrum van ’s-Hertogenbosch en biedt verschillende woonvormen voor ouderen met somatische klachten of dementie. Het pand is de afgelopen jaren grondig gerenoveerd, en het resultaat mag er wezen. Mooie, comfortabele woningen en afdelingen, een modern restaurant met terras en een prachtige binnentuin zorgen voor een fijne werkplek.

Reageren
Is de functie van verzorgende IG jou op het lijf geschreven, reageer dan via de button? Wil jij eerst meer informatie? Bel of mail dan naar Angelien van der Heijden – Bruijsters, via 06- 22 66 31 29 of angelien.van.der.heijden@vanneynsel.nl

Verzorgende IG nachtteam De Taling (uren in overleg)

Sst, zachtjes praten. Want iedereen slaapt. Alhoewel. Het alarm van meneer Jansen gaat. En over een uur staan de wisselliggingen op de planning.
Dus hup, aan de slag. Als zorgmedewerker van ons nachtteam zorg jij dat het onze bewoners ook in de nachtelijke uurtjes aan niets ontbreekt.

Dit ga je doen
Werken in de nacht heeft iets speciaals. Stilte en rust, en het is bijna overal donker.
In die nachtelijke uurtjes ben jij een belangrijke schakel in onze organisatie en verantwoordelijk voor de verzorging en begeleiding van onze bewoners.
Gedurende de nacht loop je samen met een collega diverse rondes: rondes van medicijnen uitdelen, toiletgang en wisselliggingen bijvoorbeeld.
Verder reageer je op oproepen van bewoners met een alarm. De drukte varieert. Tussen 01.00 en 03.00 uur is het meestal wat rustiger.
Tijd die je kunt gebruiken om cliëntendossiers door te nemen en bij te werken, om mails te lezen en beantwoorden of een scholing te volgen via de Van Neynsel Academie, waar je als medewerker kosteloos gebruik van kunt maken.

Dit ben jij
Je hebt tact en inlevingsvermogen en bent – net als je collega’s van het nachtteam – een echte nachtuil.
Je krijgt veel vrijheid om de juiste zorg en aandacht aan onze bewoners te geven, en met die verantwoordelijk kun jij goed omgaan. Je bent minimaal 2 tot 3 nachten per week beschikbaar.
Verder heb je:
• Een afgeronde opleiding in de zorg en/ of verpleging op minimaal niveau 3 en een bhv-diploma (of ben je bereid dit te halen).

Dit bieden wij
• Een goed salaris in functieschaal 35: maximaal € 2.937,68 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Dit is exclusief de ORT voor nachtdiensten!
• Uren in overleg
• Arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de CAO-VVT.
• Individueel scholingsbudget voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.
• Ruim aanbod aan gratis opleidingen in het Leer-Management-Systeem van Van Neynsel zoals Excel-cursus, timemanagement, mindfulness en dergelijke.
• Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ’s-Hertogenbosch en één locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we steeds meer in op het welbevinden van de cliënt. Dat doen we door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen van wie het leven verandert én voor de eigen medewerkers en vrijwilligers.

Dit is De Taling
Van Neynsel De Taling ligt in het levendige ‘s-Hertogenbosch-West, tegenover winkelcentrum De Helftheuvelpassage.
Deze moderne locatie heeft een open, warme sfeer met volop lichtinval in de appartementen en algemene ruimtes.
In het prachtige Atrium is altijd iets te doen. Winkels en sociaal-culturele voorzieningen zijn dichtbij. Ook heel handig: de bus naar het bruisende stadscentrum stopt voor de deur.
Niet alleen onze bewoners voelen zich thuis bij De Taling, ook de vele vrijwilligers en medewerkers zijn er graag. Ben jij onze nieuwe medewerker van het nachtteam? Reageer via de button en stuur ons je motivatie en cv.

Reageren
Ben jij ons nieuwe lid van het nachtdienstteam de Taling, reageer dan via de button.
Eerst meer weten over de functie? Bel dan naar Frans Denissen, teamcoach bij Van Neynsel De Taling, via 06 5040 8078
En we weten heus wel dat je te vertrouwen bent, maar zijn toch verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je te vragen bij indiensttreding. De kosten hiervan worden door ons vergoed.

Verpleegkundig Specialist AGZ (32-36 uur)

Ben jij daadkrachtig en innovatief? Voor onze actieve vakgroep ouderengeneeskunde zijn wij op zoek naar een Verpleegkundig Specialist die samen met ons de uitdagingen van de toekomst aan wil gaan.

Dit ga je doen
Je maakt onderdeel uit van de vakgroep Ouderengeneeskunde. De vakgroep ouderengeneeskunde bestaat uit 8 specialisten ouderengeneeskunde, (met jou erbij) 2 verpleegkundig specialisten, diverse artsen in opleiding en een verpleegkundig specialist in opleiding. In de vakgroep zijn we ons aan het voorbereiden op de toekomst. Daarin wordt uitbreiding van de VS een speerpunt. Het is een actief en gemêleerd team waarin talent de ruimte krijgt. Je vervult een brugfunctie tussen medisch beleid en verpleegkundige zorg. Als verpleegkundig specialist bij Van Neynsel werk je zelfstandig, maar ook nauw samen met de Specialist Ouderengeneeskunde, de kwaliteitsverpleegkundigen, de zorgteams en paramedici. Je verricht zelfstandig lichamelijk onderzoek, stelt medische/verpleegkundige diagnoses, zet bijbehorende behandeling in (inclusief voorschrijven van medicatie) en evalueert deze. Als regievoerend behandelaar stuur je het multidisciplinaire behandelteam aan en coördineer je de zorg. Jij bent van grote meerwaarde doordat jij zorgt voor continuïteit voor cliënten en het team op de afdeling. Je hebt een rol in het signaleren, initiëren en opzetten van projecten die de kwaliteit van de zorg en het welbevinden van onze cliënten verhogen.

Op welke plek in de organisatie je zou gaan werken stemmen we graag af op jouw ervaringen en voorkeuren. We bieden als vakgroep medische zorg aan mensen met dementie, somatische problemen, maar ook op onze Geriatrische Revalidatie Zorg afdeling en op onze Eerste Lijns Verblijf afdeling en in de eerste lijn. Daarbij opent medio 2022 de nieuwe Van Neynsel locatie Wij zijn Zuiderschans zijn deuren met een nieuw en uniek zorgconcept, waar onder meer 44 cliënten met dementie gaan verblijven. Hier gaat gewerkt worden volgens de Sociale Benadering Dementie. Hierbij is er meer oog voor de persoonlijke leefwereld van iemand met dementie. Er wordt meer aandacht gegeven aan de sociale en psychologische behoeften van mensen met dementie en hun naasten. Er wordt gezocht naar een balans tussen de impact van de geheugenproblemen enerzijds en kwaliteit van leven anderzijds. Meer kijken naar de mens dan naar de ziekte dus. Ook op deze nieuwe locatie gaan we werken met een verpleegkundig specialist. Dus, genoeg mogelijkheden binnen de organisatie om afwisselend en met plezier je werk te kunnen doen!

Dit ben jij
Je staat stevig in je schoenen en bent communicatief vaardig. Zelfstandig en multidisciplinair werken is voor jou vanzelfsprekend en je beschikt over een proactieve houding. Je weet je grenzen aan te geven. Je stelt in je handelen de kwaliteit van leven van de cliënt centraal. Tot slot heb je de opleiding Master Advanced Nursing Practice afgerond.

Dit bieden wij
• Een goed salaris in functieschaal 60: maximaal € 5.045,55 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
• Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.
• Ruim aanbod van gratis opleidingen, trainingen en workshops.
• Arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de CAO-VVT.
• Individueel scholingsbudget van 1,5% van de bruto-loonsom voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ‘s-Hertogenbosch en een locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we in op het welbevinden van de cliënt, onder meer door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen én voor onze medewerkers en vrijwilligers. Welbevinden van de cliënt bereiken we namelijk alleen met tevreden en gelukkige mensen op de werkvloer. We zorgen dus niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor elkaar.

Interesse?
Wij ontvangen graag jouw motivatie met CV. Je kunt altijd vrijblijvend een dag meelopen/kijken. Je kunt contact opnemen met Amadea Gloudemans, specialist ouderengeneeskunde via 06-29526121 of met Irene van Beurden, verpleegkundig specialist via 06-13247428.

Bij indiensttreding dien je van tevoren een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te kunnen overleggen. De kosten hiervan worden door ons vergoed.

Helpende Boswijk (16 – 28 uur)

Een fijne dag voor onze bewoners met dementie. Daar zet jij je voor in. Jouw aanwezigheid maakt het verschil en onze bewoners voelen zich bij jou veilig en comfortabel. Wat een waardevol werk doe je! En dat bij een van de meest bijzondere zorglocaties van de regio.

Dit ga je doen
Als helpende niveau 2 weet jij hoe je een huishouden runt. Je ziet werk en weet van aanpoten. Je ondersteunt onze bewoners – die met gemiddeld tien personen in één woning wonen – bij allerlei dagelijkse activiteiten. Zo help je bij het wassen of douchen, bij het aankleden, bij het eten of bij het aantrekken van steunkousen.
Ook als het gaat om sociale contacten en zinvolle activiteiten speel jij een grote rol. Mede dankzij jou kunnen onze bewoners op een fijne manier oud worden en oud zijn. Je luistert naar wat de cliënten willen, hoe ze hun dag willen invullen en hoe jij daarbij kunt helpen. ‘Welbevinden’, noemen we dat bij Van Neynsel. Heb je al ervaring met het werken met mensen met dementie? Fijn, maar zeker geen must. We leren je namelijk graag alles wat je moet weten tijdens het werk.

Dit ben jij
Je staat altijd klaar om je helpende handen uit de mouwen te steken. Op jou kunnen je collega’s en de bewoners rekenen. Je bent sociaal en praat makkelijk met collega’s, bewoners en met familieleden en vrijwilligers, en je bent niet bang om vragen te stellen.
Verder heb je:
• een afgeronde opleiding helpende niveau 2, met bij voorkeur aan aantekening medicatie.

Dit bieden wij
• Een goed salaris in functieschaal 25 of 30 (afhankelijk van je opleiding): maximaal € 2.638,80 of 2.717,16 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
• Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.
• Ruim aanbod aan gratis opleidingen in het Leer-Management-Systeem van Van Neynsel.
• Arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de CAO-VVT.
• Individueel scholingsbudget voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ’s-Hertogenbosch en een locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we in op het welbevinden van de cliënt, onder meer door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen én voor onze medewerkers en vrijwilligers. Welbevinden van de cliënt bereiken we immers alleen met tevreden en gelukkige mensen op de werkvloer. We zorgen dus niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor elkaar.

Dit is Boswijk
Beschermd wonen, welzijn en zorg voor mensen met een vorm van dementie. Dat biedt Van Neynsel Boswijk, gelegen in het prachtige, groene Zorgpark Voorburg in Vught. Boswijk is een (t)huis waar de eigen manier van leven van de bewoners wordt voortgezet, ook wanneer zij door dementie steeds meer grip op het leven verliezen. Boswijk kenmerkt zich door kleinschalige leefsferen en een goed ontwikkeld verenigingsleven.

Reageren

Ben jij onze nieuwe helpende niveau 2? Upload dan je motivatie en cv via de button.

Wil je eerst meer informatie? Bel of app dan met Hans Hooijmans (wijkmanager Boswijk) via 06 46 72 26 32 (ma-do).

Natuurlijk kun je een dagje meelopen om te kijken of je je net zo thuis voelt bij Boswijk als wij. En we weten natuurlijk wel dat je te vertrouwen bent, maar toch zijn we verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je te ontvangen. De kosten hiervan worden door ons vergoed.

Verzorgende IG Boswijk (16-28 uur)

Als verzorgende IG ben jij de spil in het leven van onze bewoners. Dat zijn mensen met dementie, die wonen in verschillende leefsferen bij een van de bijzonderste zorglocaties van de regio: welkom bij Van Neynsel Boswijk!

Dit ga je doen
Je helpt onze bewoners bij het opstaan, aan- en uitkleden, bij bewegen en lopen en bij het innemen van medicijnen. Maar ook als het gaat om sociale contacten en zinvolle activiteiten speel jij een grote rol. Mede dankzij jou kunnen onze bewoners op een fijne manier oud worden en oud zijn. Je luistert ook naar wat de cliënten willen, hoe ze hun dag willen invullen en hoe jij daarbij kunt helpen. ‘Welbevinden’, noemen we dat bij Van Neynsel.
Kleinschalig wonen krijgt bij Van Neynsel Boswijk een nieuwe betekenis. Onze bewoners wonen namelijk in woningen die aan een straat liggen: ons middenterrein. De deuren zijn altijd open, de mensen lopen gezellig rond of zitten met familie of vrijwilligers in het grand-café, dat het kloppende hart van de locatie is. In de woning heb je overal uitzicht op de grote tuin en wordt gezamenlijk gekookt en gegeten. Je werkt uiteraard met collega’s, maar ook veel met familieleden of een van onze vele vrijwilligers. Boswijk is een hechte gemeenschap. Echt een soort dorp.

Dit ben jij
Jij bent de verzorgende IG die altijd voor anderen klaarstaat, die enthousiast is en voor een positieve vibe zorgt onder cliënten en collega’s. Heb je al ervaring met psychiatrie en/of het werken met mensen met dementie? Fijn, maar zeker geen must. We leren je namelijk graag alles wat je moet weten on the job.

Verder heb je

• Minimaal niveau 3 Individuele Gezondheidszorg (IG) / Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ)

Dit bieden wij
• Een goed salaris in functieschaal 35: maximaal € 2.937,68 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
• Deelname aan een BHV cursus. De kosten hiervan worden uiteraard door ons vergoed.
• Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.
• Ruim aanbod aan gratis opleidingen in het Leer-Management-Systeem van Van Neynsel.
• Arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de CAO-VVT.
• Individueel scholingsbudget van 1,5% van de bruto-loonsom voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ‘s-Hertogenbosch en een locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we in op het welbevinden van de cliënt, onder meer door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen én voor onze medewerkers en vrijwilligers. Welbevinden van de cliënt bereiken we immers alleen met tevreden en gelukkige mensen op de werkvloer. We zorgen dus niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor elkaar.

Dit is Boswijk
Beschermd wonen, welzijn en zorg voor mensen met een vorm van dementie. Dat biedt Van Neynsel Boswijk, gelegen in het prachtige, groene Zorgpark Voorburg in Vught. Boswijk is een (t)huis waar de eigen manier van leven van de bewoners wordt voortgezet, ook wanneer zij door dementie steeds meer grip op het leven verliezen. Boswijk kenmerkt zich door kleinschalige leefsferen en een goed ontwikkeld verenigingsleven.

Reageren
Ben jij onze nieuwe verzorgende IG? Reageer dan via de button en stuur ons je cv en motivatie. Wil je eerst meer informatie? Bel of app dan met Hans Hooijmans (wijkmanager Boswijk) via 06 46 72 26 32 (ma-do).

Je kunt een dagje meelopen om te kijken of je je net zo thuis voelt bij Boswijk als wij. En we weten natuurlijk wel dat je te vertrouwen bent, maar toch zijn we verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je te ontvangen. De kosten hiervan worden door ons vergoed.

Verzorgende IG nachtteam Boswijk (16-24 uur)

Sst, zachtjes praten. Want iedereen in de woning slaapt. Alhoewel. Het alarm van meneer Jansen gaat. En je kijkt ook nog even bij een bewoner die de afgelopen avond wat verdrietig was. Dus hup, aan de slag. Als zorgmedewerker van ons nachtteam zorg jij dat het onze bewoners ook in de nachtelijke uurtjes aan niets ontbreekt.

Dit ga je doen
Werken in de nacht heeft iets speciaals. Stilte en rust, en het is bijna overal donker. In die nachtelijke uurtjes ben jij een belangrijke schakel in onze organisatie en verantwoordelijk voor de verzorging en begeleiding van onze bewoners.
Gedurende de nacht werk je met meerdere collega’s. Samen ben je verantwoordelijk voor bijvoorbeeld het uitdelen van medicijnen, de toiletgang van bewoners en wisselliggingen. Verder reageer je op oproepen van bewoners met een alarm.

Dit ben jij
Je hebt tact en inlevingsvermogen en bent – net als je collega’s van het nachtteam – een echte nachtvlinder. Je krijgt veel vrijheid om de juiste zorg en aandacht aan onze bewoners te geven, en met die verantwoordelijk kun jij goed omgaan.
Verder heb je:
• Een afgeronde opleiding in de zorg en/of verpleging op minimaal niveau 3.

Dit bieden wij
• Salaris en arbeidsvoorwaarden afhankelijk van opleiding en werkervaring, conform cao-VVT
• Individueel scholingsbudget voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.
• Ruim aanbod aan gratis opleidingen, zoals Excel-cursus, timemanagement, mindfulness en dergelijke.
• Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ’s-Hertogenbosch en één locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we steeds meer in op het welbevinden van de cliënt. Dat doen we door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen van wie het leven verandert én voor de eigen medewerkers en vrijwilligers.

Dit is Boswijk
Beschermd wonen, welzijn en zorg voor mensen met een vorm van dementie. Dat biedt Van Neynsel Boswijk, gelegen in het prachtige, groene Zorgpark Voorburg in Vught. Boswijk is een (t)huis waar de eigen manier van leven van de bewoners wordt voortgezet, ook wanneer zij door dementie steeds meer grip op het leven verliezen. Boswijk kenmerkt zich door kleinschalige leefsferen en een goed ontwikkeld verenigingsleven.

Reageren

Ben jij onze nieuwe medewerker van het nachtteam? Reageer dan via de button en stuur ons je motivatie en cv. En we weten heus wel dat je te vertrouwen bent, maar zijn toch verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je te vragen bij indiensttreding. De kosten hiervan worden door ons vergoed.
Wil je eerst meer informatie? Bel of app dan met Hans Hooijmans (wijkmanager Boswijk) via 06 – 46 72 26 32 (ma-do).

Verzorgende IG flexpool (uren in overleg)

Werken waar en wanneer het jou uitkomt, en van grote betekenis zijn voor collega’s en cliënten in de ouderenzorg? Dat kan als verzorgende IG in de flexpool van Van Neynsel in ’s-Hertogenbosch en Vught. Jij hebt grip op je eigen agenda en houdt daardoor werk en privé goed in balans. Want is het thuis even wat drukker? Dan werk je gewoon wat minder. Ideaal!

Dit ga je doen
Als verzorgende IG in onze flexpool plan je je eigen diensten op vijf locaties in ‘s-Hertogenbosch en Vught en in de thuiszorg van Van Neynsel. Dat betekent veel variatie in werkzaamheden. Tijdens de ene dienst verleen je volledige zorg aan een dementerende bewoner van een kleinschalige woning op onze locatie Boswijk. Een dag later ga je op huisbezoek bij een oudere in hartje centrum om te zorgen voor de juiste medicatie. Of misschien pas twee dagen later, want jij bepaalt jouw rooster: een persoonlijk passende mix van werktijden overdag en ’s nachts, hele en halve diensten en drukke en minder drukke weken.

Op welke locatie je ook werkt, je levert altijd zorg op maat. Je kijkt en luistert goed naar de bewoners en past jouw activiteiten aan op hun behoeftes. Het resultaat? Onze ouderen krijgen de zorg die zij verdienen en jij hebt een superafwisselende baan. Als flexer werk je in verschillende teams en ben je soms afhankelijk van de kennis van collega’s. Goed communiceren en durven vragen is dus belangrijk. Jij verzamelt ervaringen op verschillende plekken. Dat maakt dat je steeds weer met een frisse blik naar je volgende werkplek kijkt. Waardevol voor de vaste teamleden. Bewoners én collega’s gaan blij zijn met jou!

In onze flexpool zie jij alle kanten van de ouderenzorg. De grote variatie aan locaties, werkuren, werkzaamheden en collega’s maakt jouw baan geen dag hetzelfde. Misschien grijp je dat wel aan om te ontdekken welke plek in de ouderenzorg het beste bij jou past. Of houd je gewoon enorm veel van afwisseling. Je bent van harte welkom bij Van Neynsel!

Dit ben jij
Wanneer pas je in onze flexpool? Als je écht flexibel bent. En dat betekent: open staan voor dag- én nachtdiensten, weekenddiensten, wisselende uren en bereid zijn om in te springen waar nodig. Verder ben je een teamspeler met een open houding. Je hebt interesse in de mensen om je heen en kunt je goed inleven in verschillende groepen ouderen. Je hart ligt in de zorg en het geeft je een goed gevoel als je kunt bijdragen aan het welzijn van anderen. Soms moet je durven handelen op basis van weinig informatie, dus je staat stevig in je schoenen. Daarbij communiceer je makkelijk en beweeg je mee met de dynamiek op wisselende afdelingen.

Verder heb je:
• Minimaal niveau 3 Individuele Gezondheidszorg (IG) / Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ)

Dit bieden wij
• Eerst een overeenkomst voor bepaalde tijd, later een vast dienstverband, zonder urengarantie en zonder verschijningsplicht. Kortom: het aantal diensten dat je draait, bepaalt je inkomen.
• Arbeidsvoorwaarden conform de cao-VVT in functiegroep 35.
• Deelname aan een BHV cursus. De kosten hiervan worden uiteraard door ons vergoed.
• Bij voldoende inzet en flexibiliteit uitzicht op een vast contract met urengarantie.
• Reiskostenvergoeding.
• Een individueel scholingsbudget.
• De mogelijkheid om via onze Van Neynsel Academie diverse interne opleidingen en trainingen te volgen.
• Ruim aanbod aan gratis opleidingen in het leermanagementsysteem van Van Neynsel zoals een Excel-cursus, timemanagement en mindfulness.
• Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ’s-Hertogenbosch (de vijfde locatie wordt momenteel gebouwd) en een locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we steeds meer in op het welbevinden van de cliënt, onder meer door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen én voor de eigen medewerkers en vrijwilligers. Welbevinden van de cliënt bereiken we immers alleen met tevreden en gelukkige mensen op de werkvloer.

Reageren
Is de functie van verzorgende IG in onze flexpool jou op het lijf geschreven? Reageer dan via de button of neem contact op met de afdeling personeelsbeheer via 073-8228160 of sollicitatie@vanneynsel.nl