Verzorgende IG bij Tijdelijk Verblijf JBZ (28 uur)

Een oudere dame die herstelt van een operatie voordat ze terug naar huis gaat. Of een meneer die niet meer terug naar huis kan en bij ons even kan wachten op thuiszorg of tot er ruimte is in een vervolgsetting. Op de afdeling Tijdelijk Verblijf van Van Neynsel, gevestigd in het Jeroen Bosch Ziekenhuis, kom je als verzorgende met zeer uiteenlopende (somatische) ziektebeelden en situaties in aanraking. Jouw doel: cliënten laten herstellen zodat ze terug kunnen keren naar huis.

Dit ga je doen
Binnen de dynamische setting van het Jeroen Bosch Ziekenhuis verricht je ondersteuning bij complexe zorg. 24/7 nemen wij cliënten op die worden doorverwezen van bijvoorbeeld de spoedeisende hulp, huisartsenposten en het ziekenhuis. Gemiddeld verblijven cliënten 15 dagen op onze afdeling. Het verloop is dus groot, en jij leest je snel in, krijgt zorg snel in beeld en kunt enorm snel schakelen.
De dag-, avond- of nachtindeling maak je samen met je collega’s aan de hand van de aanwezige cliënten en hun zorgvraag. Geen dag (en avond of nacht) is hetzelfde, en dat is precies wat werken op onze afdeling zo uitdagend maakt. Je werkt in een team met vooral verpleegkundigen. Een dynamisch team, binnen een lerende omgeving. Je hebt regelmatig contact met artsen en verpleegkundigen van bijvoorbeeld de spoedeisende hulp of huisartsenpost. Ook werk je veel samen met de verpleegkundig specialist, de specialisten ouderengeneeskunde en soms ook met behandelaars zoals fysiotherapeuten.

Dit ben jij
• Je hebt een warm hart voor ouderen.
• Je bent leergierig en je wil jezelf verder ontwikkelen.
• Je hebt een positieve instelling, bent pro-actief en je kunt probleemoplossend denken.
• Je bent daadkrachtig en kunt mensen met elkaar verbinden.
• Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken
• Je hebt een luisterend oor en empathisch vermogen.
• Je kunt improviseren en goed het overzicht bewaren.
• Je hebt een diploma Verzorgende IG en ervaring met somatische zorgvragers

Dit bieden wij
• Een goed salaris in functieschaal 35: maximaal € 2.845,21 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
• Arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de CAO-VVT.
• De mogelijkheid om via onze Van Neynsel Academie diverse interne opleidingen en trainingen te volgen.
• Individueel scholingsbudget van 1,5% van de bruto-loonsom voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.
• Ruim aanbod aan gratis opleidingen in het Leer-Management-Systeem van Van Neynsel zoals Excel-cursus, timemanagement, mindfulness en dergelijke.
• Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.

Dit zijn wij
Van Neynsel is een ouderzorgorganisatie die wonen, zorg en welbevinden combineert voor ouderen in ’s-Hertogenbosch en Vught, altijd met aandacht voor individuele behoeften.

Dit is Van Neynsel Tijdelijk Verblijf
Sinds twee jaar hebben we in het Jeroen Bosch Ziekenhuis een afdeling Tijdelijk Verblijf voor mensen die herstellen van bijvoorbeeld een operatie of blessure, en hier tijdelijk extra hulp of zorg bij nodig hebben. Bij ons kunnen cliënten herstellen om vervolgens terug te keren naar huis.
Onze afdeling biedt plaats aan 15 cliënten die worden doorverwezen via de spoedeisende hulp, de huisarts, de huisartsenpost of een specialist in het ziekenhuis. Maar ook cliënten die geen indicatie meer hebben voor ziekenhuiszorg, maar voor wie nog niet duidelijk is welke vervolgzorg nodig is, zijn van harte welkom.

Enthousiast?
Reageer dan voor 16 december via de button en stuur ons je cv en motivatie. Eerst meer weten? Neem dan contact op met Hesther van de Wouw, manager Geriatrische Revalidatie en Tijdelijk Verblijf, via 06 – 27 35 0419.

Wijkverpleegkundige semimurale zorg (24 uur per week)

De 105 aanleunwoningen van woon-zorglocatie De Grevelingen vormen jouw wijk bij Van Neynsel in ’s-Hertogenbosch. ’s Morgens ga je bijvoorbeeld langs bij een mevrouw die slecht ter been is. Haar man heeft een vorm van dementie. Maar met elkaar én met de juiste ondersteuning redden ze zich thuis wel. Samen met je team lever jij als wijkverpleegkundige semimurale zorg aan deze diverse wijkbewoners.

Dit ga je doen
Verandering en variatie: dat zijn kenmerken van jouw rol als wijkverpleegkundige. Aan de bewoners van onze aanleunwoningen bied je zowel thuiszorg als intramurale zorg. Vaak vanuit een volledig pakket thuis. Aan onze locatie grenzen de senioren(aanleun)woningen van woningcorporatie Woonveste. Bij deze bewoners stel je zelf zorgindicaties vast als dat nodig is. Breekt een aanleunbewoner zijn heup bij een val? Dan ben jij er als eerste bij en zorg je dat alles geregeld is, ook als meneer weer terugkomt uit het ziekenhuis. Samen met je semimurale team, andere zorgverleners én familie bekijk je wat er aan zorg nodig is. Daarbij blijf je de eigen regie en zelfstandigheid van bewoners stimuleren.

Op je route door onze lange gangen kom je langs een meneer die zich eenzaam voelt en zelf niet goed weet wat hij daaraan kan doen. Je stimuleert hem om te komen proefdraaien bij de dagbesteding. Daarna pak je een van onze zorgsteps en step je naar de andere kant van het pand. Daar woont een mevrouw die de ziekte van Parkinson heeft, en je begeleidt haar naar het restaurant. Daar geniet ze samen met andere bewoners van een heerlijke maaltijd. De momenten waarop jij zelf een route loopt en zorg verleent, wissel je af met je organiserende en coachende rol. Je let er bijvoorbeeld op of alle uren geregistreerd zijn. Ook ondersteun en implementeer je met je team het gebruik van tablets met routes en thuiszorgapps.

Binnen je team van ongeveer twaalf collega’s werk je samen met een verpleegkundige, en meerdere verzorgenden en helpenden. Julie zijn een zelfstandig en verantwoordelijk team dat goed voor bewoners en ook goed voor elkaar zorgt. Vanuit jouw visie op thuiszorg en extramuraal werken neem je je collega’s mee in het verandertraject naar semimurale zorg. Daarnaast trek jij de kar als het gaat om netwerken met bewoners en hun families binnen onze locatie. Zo zie je steeds kansen om bewoners met zorgvragen onder de vleugels van Van Neynsel te nemen.

Dit ben jij
Jouw werkdagen zijn nooit helemaal voorspelbaar, daarom is het belangrijk dat je snel kunt schakelen. Bovendien vind je het leuk om van de gebaande paden af te gaan; je neemt graag initiatief en ziet kansen om de zorg beter te organiseren. Je kunt je goed inleven in de zorgvraag van de bewoners en cliënten, en in vragen van collega’s. Zie je dat het team bepaalde kennis of vaardigheden nodig heeft om te groeien en om de semimurale zorg uit te voeren? Dan voorzie jij de wijkmanager, zoals wij onze locatiemanager noemen, van onderbouwd advies. Richting nieuwe collega’s en stagiairs heb je een coachende rol. Je kunt dan ook gericht feedback geven én ontvangen. Daarnaast ben je innovatief en denk je graag in mogelijkheden als het gaat om inzet van e-health en domotica.

Verder heb je:
• Een hbo-diploma verpleegkunde en liefst al werkervaring in de wijkverpleging.
• Een BIG-registratie.
• Liefst al kennis van zorgfinancieringsvormen zoals de Wmo, Wlz en Zvw, maar dit valt ook te leren.
• Rijbewijs B.
• Een bhv-diploma, of de bereidheid dit te halen.

Dit bieden wij
• Een goed salaris van maximaal € 3.818,87 bruto per maand, bij een dienstverband van 36 uur.
• Een dienstrooster van 24 uur waarbij je in afstemming met je team bekijkt op welke dagen en tijden je werkt. Het is daarbij fijn als je af en toe ook     in de weekenden meedraait.
• Arbeidsvoorwaarden conform de cao-VVT in functiegroep 50.
• Na een goed verlopen proeftijd van 2 maanden, een vaste aanstelling.
• Een individueel budget voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.
• Reiskostenvergoeding.
• De mogelijkheid om via onze Van Neynsel Academie diverse interne opleidingen en trainingen te volgen.
• Ruim aanbod aan gratis opleidingen in het leermanagementsysteem van Van Neynsel zoals een Excel-cursus, timemanagement en mindfulness.
• Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als (wijk)bewoners. Dat doen we vanuit vijf locaties in ’s-Hertogenbosch en een locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we steeds meer in op welbevinden, onder meer door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen én voor de eigen medewerkers en vrijwilligers. Welbevinden van de bewoners bereiken we immers alleen met tevreden en gelukkige mensen op de werkvloer.

Reageren
Is de functie van wijkverpleegkundige jou op het lijf geschreven? Reageer dan via de button en stuur ons jouw cv en motivatie.
Wil je eerst meer informatie? Bel of app dan naar Paula van Westerhoven, manager KBC en Thuiszorg, telefoonnummer 06 – 15489872

Zorgmedewerker nachtteam (24 uur)

Sst, zachtjes praten. Want iedereen in de woning slaapt. Alhoewel. Het alarm van meneer Jansen gaat. Als zorgmedewerker van ons nachtteam zorg jij voor onze bewoners ook in de nachtelijke uurtjes.  De nacht is om te slapen. Als medewerker in de nacht doe je er alles aan doen om de nachtrust te waarborgen. De lampen uit, rust op de gangen, gordijnen dicht etc.  Maar wat nu als iemand niet kan of wil slapen? Als de bewoner wil lopen op de gangen, een boterham wil, een bakkie troost of een sigaretje wil roken dan gaan we daar in mee. Ook dat is goede zorg.

Dit ga je doen

Werken in de nacht heeft iets speciaals. Stilte en rust, en het is bijna overal donker. In die nachtelijke uurtjes ben jij een belangrijke schakel in onze organisatie en verantwoordelijk voor de verzorging en begeleiding van onze bewoners.

Je hebt ’s nachts dienst voor drie woningen, met bewoners met dementie of somatische klachten. Het nachtteam is hecht en flexibel, en roostert een jaar vooruit. Handig, want dan kun je nu al je herfst- of kerstvakantie boeken.

Dit ben jij  

Je hebt tact en inlevingsvermogen en bent – net als je collega’s van het nachtteam – een echte nachtuil. Je krijgt veel vrijheid om de juiste zorg en aandacht aan onze bewoners te geven, en met die verantwoordelijk kun jij goed omgaan.

Verder heb je:

• Een afgeronde opleiding in de zorg en/ of verpleging op minimaal niveau 2 en een bhv-diploma (of ben je bereid dit te halen).

Dit bieden wij 

  • Een goed salaris in functieschaal 25 of 35 (afhankelijk van je vooropleiding) maximaal € 2.845,21 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
  • Arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de CAO-VVT.
  • Individueel scholingsbudget van 1,5% van de bruto-loonsom voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.
  • Ruim aanbod aan gratis opleidingen in het Leer-Management-Systeem van Van Neynsel zoals Excel-cursus, timemanagement, mindfulness en dergelijke.
  • Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.

Dit is Van Neynsel 

Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ’s-Hertogenbosch en één locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we steeds meer in op het welbevinden van de cliënt. Dat doen we door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen van wie het leven verandert én voor de eigen medewerkers en vrijwilligers.

Van Neynsel Eemwijk 

Van Neynsel Eemwijk ligt in een parkachtige omgeving aan de Oosterplas, in de rustige buitenwijk Aawijk. Een levendige omgeving, waar zorg en welbevinden gecombineerd worden. ’s Nachts is het heel rustig in de wijk. En als je na je dienst naar huis gaat, word je buiten verwelkomd door talloze fluitende vogels en een opkomend zonnetje boven de Oosterplas.

Reageren 

Ben jij onze nieuwe medewerker van het nachtteam? Reageer via de button en stuur ons je motivatie en cv. En we weten heus wel dat je te vertrouwen bent, maar zijn toch verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je te vragen bij indiensttreding. De kosten hiervan worden door ons vergoed.

Wil je eerst meer weten over de vacature? Neem dan contact op met wijkmanager Monique van Gerwen via telefoonnummer 06 – 57 29 5671 of m.van.gerwen@vanneynsel.nl.

Student zorgopleiding

Geen dag is hetzelfde, maar onze bewoners zijn elke dag blij met jou. En jij wordt gelukkig van wisselende werktijden, die je om je studie heen zelf plant. Klinkt ideaal? Word dan helpende in de flexpool bij Van Neynsel in regio ’s-Hertogenbosch. Jij zet je op flexibele basis in om onze ouderen een fijne dag te bezorgen. En daar krijg je heel veel afwisseling en vrijheid voor terug.

Dit ga je doen
Als zorgmedewerker in de flexpool schrijf je je in voor wisselende diensten op onze locaties in ‘s-Hertogenbosch en Vught. Of wij bellen jou met de vraag of je ergens kunt bijspringen. De ene keer gaat het om een avonddienst waarin je helpt met koken. Dan weer om een weekenddienst waarin je een bewoner een-op-een begeleidt. Jij bent flexibel in werkzaamheden, locaties en werktijden. En daardoor kun je je werk perfect combineren met andere belangrijke dingen in je leven.
Als aankomend zorgprofessional sta jij klaar om onze ouderen met dementie en/of somatische klachten te ondersteunen bij hun dagelijkse bezigheden. Zo verricht je huishoudelijke taken en verzorg je activiteiten. Natuurlijk is een praatje maken ook belangrijk. Eigenlijk alles waardoor onze bewoners fijn kunnen wonen en leven. Daarbij heb je veel contact met je collega’s, bijvoorbeeld met de verzorgenden op de afdeling. Omdat je werkt in de flexpool kom je steeds op andere plekken. Overal staan betrokken teamleden klaar om je op weg te helpen. Bij Van Neynsel zorgen we dat onze bewoners én onze medewerkers zich thuis voelen!

Dit ben jij
Afwisseling, daar hou jij van. Je stapt makkelijk binnen in een nieuw team of bij een locatie die je nog niet kent. Daar red jij je wel, dankzij jouw goede communicatieve vaardigheden en inlevingsvermogen. En als je iets niet weet, vraag je het gewoon. Je hebt een groot zorghart: van mensen helpen word je blij. Zeker als je zorg op maat kunt leveren, want dat is een belangrijk uitgangspunt bij Van Neynsel. En niet te vergeten: je bent flexibel. We kunnen op jou rekenen op verschillende momenten, ook in het weekend en in de avond.
Tot slot volg je een zorgopleiding vanaf niveau 3 en heb je je eerste jaar met succes afgerond.

Dit bieden wij
Een tijdelijk dienstverband bij Van Neynsel, zonder urengarantie en zonder verschijningsplicht. Kortom: het aantal diensten dat je draait, bepaalt je inkomen. Arbeidsvoorwaarden conform de cao-VVT in functiegroep 25.
Bij voldoende inzet en flexibiliteit uitzicht op een vast contract met urengarantie.

Daarnaast bieden wij:

– Reiskostenvergoeding.
– Een individueel scholingsbudget.
– De mogelijkheid om via onze Van Neynsel Academie diverse interne opleidingen en trainingen te volgen.
– Ruim aanbod aan gratis opleidingen in het leermanagementsysteem van Van Neynsel zoals een Excel-cursus, timemanagement en mindfulness.
– Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vijf locaties in ’s-Hertogenbosch en een locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we steeds meer in op het welbevinden van de cliënt, onder meer door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen én voor de eigen medewerkers en vrijwilligers. Welbevinden van de cliënt bereiken we immers alleen met tevreden en gelukkige mensen op de werkvloer.

Reageren
Is de functie van helpende in de flexpool jou op het lijf geschreven? Reageer dan via de button of neem contact op met Nancy Boere, medewerker werving en selectie, via 06 – 21 19 0562 of n.boere@vanneynsel.nl.

Verzorgende IG Boswijk (16-28 uur)

Als verzorgende IG ben jij de spil in het leven van onze bewoners. Dat zijn mensen met dementie, die wonen in verschillende leefsferen bij een van de bijzonderste zorglocaties van de regio: welkom bij Van Neynsel Boswijk!

Dit ga je doen
Je helpt onze bewoners bij het opstaan, aan- en uitkleden, bij bewegen en lopen en bij het innemen van medicijnen. Maar ook als het gaat om sociale contacten en zinvolle activiteiten speel jij een grote rol. Mede dankzij jou kunnen onze bewoners op een fijne manier oud worden en oud zijn. Je luistert ook naar wat de cliënten willen, hoe ze hun dag willen invullen en hoe jij daarbij kunt helpen. ‘Welbevinden’, noemen we dat bij Van Neynsel.
Kleinschalig wonen krijgt bij Van Neynsel Boswijk een nieuwe betekenis. Onze bewoners wonen namelijk in woningen die aan een straat liggen: ons middenterrein. De deuren zijn altijd open, de mensen lopen gezellig rond of zitten met familie of vrijwilligers in het grand-café, dat het kloppende hart van de locatie is. In de woning heb je overal uitzicht op de grote tuin en wordt gezamenlijk gekookt en gegeten. Je werkt uiteraard met collega’s, maar ook veel met familieleden of een van onze vele vrijwilligers. Boswijk is een hechte gemeenschap. Echt een soort dorp.

Dit ben jij
Jij bent de verzorgende IG die altijd voor anderen klaarstaat, die enthousiast is en voor een positieve vibe zorgt onder cliënten en collega’s. Heb je al ervaring met psychiatrie en/of het werken met mensen met dementie? Fijn, maar zeker geen must. We leren je namelijk graag alles wat je moet weten on the job.

Verder heb je

• Minimaal niveau 3 Individuele Gezondheidszorg (IG) / Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ)

Dit bieden wij
• Een goed salaris in functieschaal 35: maximaal € 2.845,21 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
• Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.
• Ruim aanbod aan gratis opleidingen in het Leer-Management-Systeem van Van Neynsel.
• Arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de CAO-VVT.
• Individueel scholingsbudget van 1,5% van de bruto-loonsom voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ‘s-Hertogenbosch en een locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we in op het welbevinden van de cliënt, onder meer door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen én voor onze medewerkers en vrijwilligers. Welbevinden van de cliënt bereiken we immers alleen met tevreden en gelukkige mensen op de werkvloer. We zorgen dus niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor elkaar.

Dit is Boswijk
Beschermd wonen, welzijn en zorg voor mensen met een vorm van dementie. Dat biedt Van Neynsel Boswijk, gelegen in het prachtige, groene Zorgpark Voorburg in Vught. Boswijk is een (t)huis waar de eigen manier van leven van de bewoners wordt voortgezet, ook wanneer zij door dementie steeds meer grip op het leven verliezen. Boswijk kenmerkt zich door kleinschalige leefsferen en een goed ontwikkeld verenigingsleven.

Reageren
Ben jij onze nieuwe verzorgende IG? Reageer dan voor 20 december via de button en stuur ons je cv en motivatie. Wil je eerst meer informatie? Bel of app dan met Hans Hooijmans (wijkmanager Boswijk) via 06 46 72 26 32 (ma-do).

Je kunt een dagje meelopen om te kijken of je je net zo thuis voelt bij Boswijk als wij. En we weten natuurlijk wel dat je te vertrouwen bent, maar toch zijn we verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je te ontvangen. De kosten hiervan worden door ons vergoed.

Zorgmedewerker nachtteam Boswijk (16-20 uur)

Sst, zachtjes praten. Want iedereen in de woning slaapt. Alhoewel. Het alarm van meneer Jansen gaat. En je kijkt ook nog even bij een bewoner die de afgelopen avond wat verdrietig was. Dus hup, aan de slag. Als zorgmedewerker van ons nachtteam zorg jij dat het onze bewoners ook in de nachtelijke uurtjes aan niets ontbreekt.

Dit ga je doen
Werken in de nacht heeft iets speciaals. Stilte en rust, en het is bijna overal donker. In die nachtelijke uurtjes ben jij een belangrijke schakel in onze organisatie en verantwoordelijk voor de verzorging en begeleiding van onze bewoners.
Gedurende de nacht werk je met meerdere collega’s. Samen ben je verantwoordelijk voor bijvoorbeeld het uitdelen van medicijnen, de toiletgang van bewoners en wisselliggingen. Verder reageer je op oproepen van bewoners met een alarm.

Dit ben jij
Je hebt tact en inlevingsvermogen en bent – net als je collega’s van het nachtteam – een echte nachtvlinder. Je krijgt veel vrijheid om de juiste zorg en aandacht aan onze bewoners te geven, en met die verantwoordelijk kun jij goed omgaan.
Verder heb je:
• Een afgeronde opleiding in de zorg en/of verpleging op minimaal niveau 3.

Dit bieden wij
• Salaris en arbeidsvoorwaarden afhankelijk van opleiding en werkervaring, conform cao-VVT
• Individueel scholingsbudget voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.
• Ruim aanbod aan gratis opleidingen, zoals Excel-cursus, timemanagement, mindfulness en dergelijke.
• Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ’s-Hertogenbosch en één locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we steeds meer in op het welbevinden van de cliënt. Dat doen we door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen van wie het leven verandert én voor de eigen medewerkers en vrijwilligers.

Dit is Boswijk
Beschermd wonen, welzijn en zorg voor mensen met een vorm van dementie. Dat biedt Van Neynsel Boswijk, gelegen in het prachtige, groene Zorgpark Voorburg in Vught. Boswijk is een (t)huis waar de eigen manier van leven van de bewoners wordt voortgezet, ook wanneer zij door dementie steeds meer grip op het leven verliezen. Boswijk kenmerkt zich door kleinschalige leefsferen en een goed ontwikkeld verenigingsleven.

Reageren

Ben jij onze nieuwe medewerker van het nachtteam? Reageer dan voor 20 december via de button en stuur ons je motivatie en cv. En we weten heus wel dat je te vertrouwen bent, maar zijn toch verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je te vragen bij indiensttreding. De kosten hiervan worden door ons vergoed.
Wil je eerst meer informatie? Bel of app dan met Hans Hooijmans (wijkmanager Boswijk) via 06 – 46 72 26 32 (ma-do).

Verzorgende IG flexpool (uren in overleg)

Werken waar en wanneer het jou uitkomt, en van grote betekenis zijn voor collega’s en cliënten in de ouderenzorg? Dat kan als verzorgende IG in de flexpool van Van Neynsel in ’s-Hertogenbosch en Vught. Jij hebt grip op je eigen agenda en houdt daardoor werk en privé goed in balans. Want is het thuis even wat drukker? Dan werk je gewoon wat minder. Ideaal!

Dit ga je doen
Als verzorgende IG in onze flexpool plan je je eigen diensten op vijf locaties in ‘s-Hertogenbosch en Vught en in de thuiszorg van Van Neynsel. Dat betekent veel variatie in werkzaamheden. Tijdens de ene dienst verleen je volledige zorg aan een dementerende bewoner van een kleinschalige woning op onze locatie Boswijk. Een dag later ga je op huisbezoek bij een oudere in hartje centrum om te zorgen voor de juiste medicatie. Of misschien pas twee dagen later, want jij bepaalt jouw rooster: een persoonlijk passende mix van werktijden overdag en ’s nachts, hele en halve diensten en drukke en minder drukke weken.

Op welke locatie je ook werkt, je levert altijd zorg op maat. Je kijkt en luistert goed naar de bewoners en past jouw activiteiten aan op hun behoeftes. Het resultaat? Onze ouderen krijgen de zorg die zij verdienen en jij hebt een superafwisselende baan. Als flexer werk je in verschillende teams en ben je soms afhankelijk van de kennis van collega’s. Goed communiceren en durven vragen is dus belangrijk. Jij verzamelt ervaringen op verschillende plekken. Dat maakt dat je steeds weer met een frisse blik naar je volgende werkplek kijkt. Waardevol voor de vaste teamleden. Bewoners én collega’s gaan blij zijn met jou!

In onze flexpool zie jij alle kanten van de ouderenzorg. De grote variatie aan locaties, werkuren, werkzaamheden en collega’s maakt jouw baan geen dag hetzelfde. Misschien grijp je dat wel aan om te ontdekken welke plek in de ouderenzorg het beste bij jou past. Of houd je gewoon enorm veel van afwisseling. Je bent van harte welkom bij Van Neynsel!

Dit ben jij
Wanneer pas je in onze flexpool? Als je écht flexibel bent. En dat betekent: open staan voor dag- én nachtdiensten, weekenddiensten, wisselende uren en bereid zijn om in te springen waar nodig. Verder ben je een teamspeler met een open houding. Je hebt interesse in de mensen om je heen en kunt je goed inleven in verschillende groepen ouderen. Je hart ligt in de zorg en het geeft je een goed gevoel als je kunt bijdragen aan het welzijn van anderen. Soms moet je durven handelen op basis van weinig informatie, dus je staat stevig in je schoenen. Daarbij communiceer je makkelijk en beweeg je mee met de dynamiek op wisselende afdelingen.
Verder heb je:
• Minimaal niveau 3 Individuele Gezondheidszorg (IG) / Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ)

Dit bieden wij
• Eerst een overeenkomst voor bepaalde tijd, later een vast dienstverband, zonder urengarantie en zonder verschijningsplicht. Kortom: het aantal diensten dat je draait, bepaalt je inkomen.
• Arbeidsvoorwaarden conform de cao-VVT in functiegroep 35.
• Bij voldoende inzet en flexibiliteit uitzicht op een vast contract met urengarantie.
• Reiskostenvergoeding.
• Een individueel scholingsbudget.
• De mogelijkheid om via onze Van Neynsel Academie diverse interne opleidingen en trainingen te volgen.
• Ruim aanbod aan gratis opleidingen in het leermanagementsysteem van Van Neynsel zoals een Excel-cursus, timemanagement en mindfulness.
• Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ’s-Hertogenbosch (de vijfde locatie wordt momenteel gebouwd) en een locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we steeds meer in op het welbevinden van de cliënt, onder meer door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen én voor de eigen medewerkers en vrijwilligers. Welbevinden van de cliënt bereiken we immers alleen met tevreden en gelukkige mensen op de werkvloer.

Reageren
Is de functie van verzorgende IG in onze flexpool jou op het lijf geschreven? Reageer dan via de button of neem contact op met Nancy Boere, medewerker werving en selectie, via 06 – 21 19 0562 of n.boere@vanneynsel.nl.

Helpende flexpool (uren in overleg)

Geen dag is hetzelfde, maar onze bewoners zijn elke dag blij met jou. En jij wordt gelukkig van wisselende werktijden, die je zelf plant. Klinkt ideaal? Word dan helpende in de flexpool bij Van Neynsel in regio ’s-Hertogenbosch. Jij zet je op flexibele basis in om onze ouderen een fijne dag te bezorgen. En daar krijg je heel veel afwisseling en vrijheid voor terug.

Dit ga je doen

Als helpende in de flexpool schrijf je je in voor wisselende diensten op onze locaties in ‘s-Hertogenbosch en Vught. Of wij bellen jou met de vraag of je ergens kunt bijspringen. De ene keer gaat het om een avonddienst waarin je helpt met koken. Dan weer om een weekenddienst waarin je een bewoner een-op-een begeleidt. Jij bent flexibel in werkzaamheden, locaties en werktijden. En daardoor kun je je werk perfect combineren met andere belangrijke dingen in je leven.

Als helpende sta jij klaar om onze ouderen met dementie en/of somatische klachten te ondersteunen bij hun dagelijkse bezigheden. Zo verricht je huishoudelijke taken en verzorg je activiteiten. Natuurlijk is een praatje maken ook belangrijk. Eigenlijk alles waardoor onze bewoners fijn kunnen wonen en leven. Daarbij heb je veel contact met je collega’s, bijvoorbeeld met de verzorgenden op de afdeling. Omdat je werkt in de flexpool kom je steeds op andere plekken. Overal staan betrokken teamleden klaar om je op weg te helpen. Bij Van Neynsel zorgen we dat onze bewoners én onze medewerkers zich thuis voelen!

Dit ben jij

Afwisseling, daar hou jij van. Je stapt makkelijk binnen in een nieuw team of bij een locatie die je nog niet kent. Daar red jij je wel, dankzij jouw goede communicatieve vaardigheden en inlevingsvermogen. En als je iets niet weet, vraag je het gewoon. Je hebt een groot zorghart: van mensen helpen word je blij. Zeker als je zorg op maat kunt leveren, want dat is een belangrijk uitgangspunt bij Van Neynsel. En niet te vergeten: je bent flexibel. We kunnen op jou rekenen op verschillende momenten, ook in het weekend en in de avond. Tot slot heb je minimaal een mbo-diploma helpende op niveau 2. Volg je op dit moment een zorgopleiding vanaf niveau3? Dan gaan we ook graag met je in gesprek.

Dit bieden wij

Een tijdelijk dienstverband bij Van Neynsel, zonder urengarantie en zonder verschijningsplicht. Kortom: het aantal diensten dat je draait, bepaalt je inkomen.
Arbeidsvoorwaarden conform de cao-VVT in functiegroep 25.
Bij voldoende inzet en flexibiliteit uitzicht op een vast contract met urengarantie.
Reiskostenvergoeding.
Een individueel scholingsbudget.
De mogelijkheid om via onze Van Neynsel Academie diverse interne opleidingen en trainingen te volgen.
Ruim aanbod aan gratis opleidingen in het leermanagementsysteem van Van Neynsel zoals een Excel-cursus, timemanagement en mindfulness.
Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.

Dit is Van Neynsel

Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vijf locaties in ’s-Hertogenbosch en een locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we steeds meer in op het welbevinden van de cliënt, onder meer door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen én voor de eigen medewerkers en vrijwilligers. Welbevinden van de cliënt bereiken we immers alleen met tevreden en gelukkige mensen op de werkvloer.

Reageren

Is de functie van helpende in de flexpool jou op het lijf geschreven? Reageer dan via de button of neem contact op met Nancy Boere, medewerker werving en selectie, via 06 – 21 19 0562 of n.boere@vanneynsel.nl.

Helpende Boswijk (16 – 28 uur)

Een fijne dag voor onze bewoners met dementie. Daar zet jij je voor in. Jouw aanwezigheid maakt het verschil en onze bewoners voelen zich bij jou veilig en comfortabel. Wat een waardevol werk doe je! En dat bij een van de meest bijzondere zorglocaties van de regio.

Dit ga je doen
Als helpende niveau 2 weet jij hoe je een huishouden runt. Je ziet werk en weet van aanpoten. Je ondersteunt onze bewoners – die met gemiddeld tien personen in één woning wonen – bij allerlei dagelijkse activiteiten. Zo help je bij het wassen of douchen, bij het aankleden, bij het eten of bij het aantrekken van steunkousen.
Ook als het gaat om sociale contacten en zinvolle activiteiten speel jij een grote rol. Mede dankzij jou kunnen onze bewoners op een fijne manier oud worden en oud zijn. Je luistert naar wat de cliënten willen, hoe ze hun dag willen invullen en hoe jij daarbij kunt helpen. ‘Welbevinden’, noemen we dat bij Van Neynsel. Heb je al ervaring met het werken met mensen met dementie? Fijn, maar zeker geen must. We leren je namelijk graag alles wat je moet weten tijdens het werk.

Dit ben jij
Je staat altijd klaar om je helpende handen uit de mouwen te steken. Op jou kunnen je collega’s en de bewoners rekenen. Je bent sociaal en praat makkelijk met collega’s, bewoners en met familieleden en vrijwilligers, en je bent niet bang om vragen te stellen.
Verder heb je:
• een afgeronde opleiding helpende niveau 2, met bij voorkeur aan aantekening medicatie.

Dit bieden wij
• Een goed salaris in functieschaal 25 of 30 (afhankelijk van je opleiding): maximaal € 2.555,74 of 2.631,63 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
• Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.
• Ruim aanbod aan gratis opleidingen in het Leer-Management-Systeem van Van Neynsel.
• Arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de CAO-VVT.
• Individueel scholingsbudget voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ’s-Hertogenbosch en een locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we in op het welbevinden van de cliënt, onder meer door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen én voor onze medewerkers en vrijwilligers. Welbevinden van de cliënt bereiken we immers alleen met tevreden en gelukkige mensen op de werkvloer. We zorgen dus niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor elkaar.

Dit is Boswijk
Beschermd wonen, welzijn en zorg voor mensen met een vorm van dementie. Dat biedt Van Neynsel Boswijk, gelegen in het prachtige, groene Zorgpark Voorburg in Vught. Boswijk is een (t)huis waar de eigen manier van leven van de bewoners wordt voortgezet, ook wanneer zij door dementie steeds meer grip op het leven verliezen. Boswijk kenmerkt zich door kleinschalige leefsferen en een goed ontwikkeld verenigingsleven.

Reageren

Ben jij onze nieuwe helpende niveau 2? Upload dan voor 20 december je motivatie en cv via de button.

Wil je eerst meer informatie? Bel of app dan met Hans Hooijmans (wijkmanager Boswijk) via 06 46 72 26 32 (ma-do).

Natuurlijk kun je een dagje meelopen om te kijken of je je net zo thuis voelt bij Boswijk als wij. En we weten natuurlijk wel dat je te vertrouwen bent, maar toch zijn we verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je te ontvangen. De kosten hiervan worden door ons vergoed.

Helpende De Taling (24 uur)

Een fijne dag voor onze bewoners. Daar zet jij je voor in. Jouw aanwezigheid maakt het verschil en onze bewoners voelen zich bij jou veilig en op hun gemak. Wat een waardevol werk doe je! En dat bij een van de meest prettige woon-/zorglocaties van ’s-Hertogenbosch.

Dit ga je doen
Als helpende weet jij hoe je een huishouden runt. Je ziet werk en weet van aanpoten. Je ondersteunt onze bewoners bij allerlei dagelijkse activiteiten. Zo help je bij het wassen of douchen, bij het aankleden, bij het eten of bij het aantrekken van steunkousen.
Ook als het gaat om sociale contacten en zinvolle activiteiten speel jij een grote rol. Mede dankzij jou kunnen onze bewoners op een fijne manier oud worden en oud zijn. Je luistert naar wat de bewoners willen, hoe ze hun dag willen invullen en hoe jij daarbij kunt helpen. ‘Welbevinden’, noemen we dat bij Van Neynsel.

Dit ben jij
Je staat altijd klaar om je helpende handen uit de mouwen te steken. Op jou kunnen je collega’s en onze bewoners rekenen. Je bent sociaal en praat makkelijk met collega’s, bewoners en met familieleden en vrijwilligers, en je bent niet bang om vragen te stellen.
Verder heb je:
• minimaal een afgeronde opleiding helpende niveau 2.

Dit bieden wij
• Een goed salaris in functieschaal 25: maximaal € 2.555,74 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
• Arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de CAO-VVT.
• Individueel scholingsbudget voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.
• De mogelijkheid om via onze Van Neynsel Academie diverse interne opleidingen en trainingen te volgen.
• Ruim aanbod aan gratis opleidingen zoals een cursus Excel, timemanagement, mindfulness en heel veel meer.
• Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ’s-Hertogenbosch en een locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we steeds meer in op het welbevinden van de cliënt, onder meer door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen én voor de eigen medewerkers en vrijwilligers. Welbevinden van de cliënt bereiken we immers alleen met tevreden en gelukkige mensen op de werkvloer.

Dit is De Taling
Van Neynsel De Taling ligt in het levendige ‘s-Hertogenbosch-West, tegenover winkelcentrum De Helftheuvelpassage. Deze moderne locatie heeft een open, warme sfeer met volop lichtinval in de appartementen en algemene ruimtes. In het prachtige Atrium is altijd iets te doen. Winkels en sociaal-culturele voorzieningen zijn dichtbij. Ook heel handig: de bus naar het bruisende stadscentrum stopt voor de deur. Niet alleen onze bewoners voelen zich thuis bij De Taling, ook de vele vrijwilligers en medewerkers zijn er graag.

Reageren

Ben jij onze nieuwe helpende? Reageer dan via de button en stuur ons jouw cv en motivatie.
Eerst meer weten over de functie? Bel dan naar Frans Denissen, teamcoach bij Van Neynsel De Taling, via 06 5040 8078.

En we weten heus wel dat je te vertrouwen bent, maar zijn toch verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je te vragen bij indiensttreding. De kosten hiervan worden door ons vergoed.