Roosteradviseur (28 uur per week)

Bij Van Neynsel werken we volgens het principe participerend roosteren. Dat betekent dat medewerkers binnen een team en locatie zelf verantwoordelijk zijn voor het roosterproces. Ieder team en iedere locatie heeft ter ondersteuning van dit proces een roosteradviseur die paraat staat voor vragen en ingewikkelde casussen, en die altijd het overzicht houdt. En daar kom jij om de hoek kijken! Jij zorgt dat we de juiste mensen met de juiste kwalificaties inzetten op het juiste moment.

Dit ga je doen
Je begeleidt en coacht de teams en leidinggevenden en geeft inhoudelijke ondersteuning bij het maken van een optimaal rooster. Dat betekent dat je overstijgend denkt, en alvast voorsorteert op het capaciteitsmanagement van de toekomst. Daarnaast ondersteun je bij de techniek, geef je roostertrainingen en maak je analyses waarmee je het management op de hoogte houdt van bijvoorbeeld capaciteitsvraagstukken. Als roosteradviseur geef je gevraagd en ongevraagd advies bij alle planningsvraagstukken, zowel voor de korte als lange termijn. Je neemt deel aan team- en managementoverleggen zodat je verbindingen tussen de teams kunt leggen en een scherp beeld hebt van wat speelt. Je bent je bij alles wat je doet bewust van het belang van de cliënt, van onze bewoners dus. Teams moeten daarom gezond en efficiënt roosteren om het werkplezier te borgen. Want blije medewerkers stralen dat uit naar de bewoners.

Dit ben jij
Je hebt je sporen verdiend in de wereld van het roosteren en plannen en adviseert, inspireert en coacht collega’s op een positieve manier. Dat doe je in goed Nederlands (woord en geschrift) en met uitstekende sociale vaardigheden. Je bent een kritische, oplossingsgerichte, creatieve en deskundige sparringpartner voor zowel teams als management. Je weet te verbinden, maar ook standvastig te acteren.

Verder heb je:
• Hbo-niveau en een groot analytisch vermogen.
• Bij voorkeur ervaring met de Ortec-roostersoftware, of andere vergelijkbare pakketten.

Dit bieden wij
• Een goed salaris in functieschaal 45: maximaal € 3.471,49 bruto per maand bij een fulltime
dienstverband.
• Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of
de contributie van een fitnessabonnement.
• Ruim aanbod van gratis opleidingen, trainingen en workshops.
• Arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de CAO-VVT.
• Individueel scholingsbudget van 1,5% van de bruto-loonsom voor scholing, persoonlijke
ontwikkeling en vitaliteit

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ‘s-Hertogenbosch en een locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we in op het welbevinden van de cliënt, onder meer door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen én voor onze medewerkers en vrijwilligers. Welbevinden van de cliënt bereiken we namelijk alleen met tevreden en gelukkige mensen op de werkvloer. We zorgen dus niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor elkaar.

Interesse?
Ben jij onze nieuwe roosteradviseur? Solliciteer dan via de button. Eerst meer informatie over de functie? Neem contact op met Jan-Willem Engelen, teamleider Flex, Planning, Personeelsbeheer via 06 – 11 86 2894 of jan-willem.engelen@vanneynsel.nl. En we weten natuurlijk wel dat je te vertrouwen bent, maar toch zijn we verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je te ontvangen. De kosten hiervan worden door ons vergoed.

BBL 3 verzorgende IG start september 2022

Yes! Je middelbareschooldiploma is in the pocket! En nu wil je aan de slag. De zorg in, zonder urenlang in de schoolbanken te moeten zitten. Bij ons kun je lekker werken en leer je het vak van verzorgende IG on the job. Je werkt en verdient een volwaardig salaris (eindelijk geld voor die gave nieuwe telefoon of leuke reis!) en wij betalen je opleiding, waarvoor je één dag in de week naar school gaat.

Dit ga je doen
Als verzorgende individuele gezondheidszorg (IG) zijn je werkzaamheden zeer divers. Je helpt bij het opstaan, aan- en uitkleden van bewoners van onze verpleeg- en verzorgingshuizen, bij bewegen en lopen en bij het innemen van medicijnen. Oftewel, bij alle zogenoemde Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL) sta jij voor onze bewoners klaar. Maar ook als het gaat om sociale contacten en zinvolle activiteiten speel jij een grote rol. Mede dankzij jou kunnen onze bewoners op een fijne manier oud worden en oud zijn. Je luistert ook naar wat cliënten willen, hoe ze hun dag het liefst invullen en hoe jij daarbij kunt helpen. ‘Welbevinden’, noemen we dat bij Van Neynsel.

Je gaat één dag per week naar het Koning Willem I College en volgt daar de BBL-opleiding tot verzorgende IG niveau 3. De andere dagen (gemiddeld 24 uur per week) werk je bij ons. Je werkt met zowel mensen met dementie, als bewoners met lichamelijke klachten. De eerste maanden ben je boventallig en volg je het inwerkprogramma. Dat betekent dat je rustig met ervaren collega’s mee kunt kijken en de tijd krijgt om bewoners en het werk te leren kennen.

Bij Van Neynsel laten we onze leerlingen niet zwemmen: we begeleiden je bij het leer- en werkproces. Vanuit school heb je een coördinator, en bij ons krijg je een werkbegeleider en praktijkopleider. Het mooie van dit vak? Dat je echt iets betekent voor de bewoners en hen ondersteunt bij het hebben van een fijne dag.

Dit ben jij
Je wilt niet meer elke dag naar school, maar een vak leren en geld verdienen. In de zorg natuurlijk, want jij zorgt graag voor anderen. Het is geen probleem voor jou dat je onregelmatige werktijden hebt, en soms ook in weekenden of op feestdagen werkt. Dat betekent namelijk dat je ook weleens vrij bent als anderen werken, en dan kun je lekker rustig shoppen of een dagje weg.

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ’s-Hertogenbosch en een locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we steeds meer in op het welbevinden van de cliënt, onder meer door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen én voor de eigen medewerkers en vrijwilligers. Welbevinden van de cliënt bereiken we immers alleen met tevreden en gelukkige mensen op de werkvloer. We zorgen dus niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor elkaar.

Dit bieden wij
• Een contract voor 28 uur en een goed salaris: maximaal € 1.518,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
• Wij betalen je school- en boekengeld en je krijgt een bijdrage voor de aanschaf van een laptop.
• Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.
• Ruim aanbod aan gratis opleidingen in het Leer-Management-Systeem van Van Neynsel zoals Excel-cursus, timemanagement, mindfulness en dergelijke.
• Arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de CAO-VVT.
• Individueel scholingsbudget van 1,5% van de bruto-loonsom voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.

Reageren
Ben jij onze toekomstige verzorgende IG? Heb jij zin in een leer-/werktraject? Reageer dan via de button. Heb je nog vragen? Dan kun je ook een e-mail sturen naar sollicitatie@vanneynsel.nl
En we weten natuurlijk wel dat je te vertrouwen bent, maar toch zijn we verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je te ontvangen. De kosten hiervan worden door ons vergoed.

Verzorgende thuiszorg (maximaal 28 uur per week)

Wat fijn dat je er bent, ik heb je gemist.” Dat is wat je als verzorgende bij Van Neynsel Thuis regelmatig te horen krijgen. Niet gek, want je helpt ouderen door goede thuiszorg om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Van medicatie bestellen tot intramusculair spuiten: tijdens jouw route rondom verzorgingshuis De Taling in ‘s-Hertogenbosch vervul je diverse zorgbehoeften. Het resultaat? Afwisselende werkdagen en enorm veel dankbaarheid.

Dit ga je doen
Voor jou als verzorgende is geen werkdag hetzelfde. De zorg die je verleent is heel divers. De ene keer help je mensen bij het aankleden en douchen, de andere keer kom je een wond verzorgen of insuline spuiten. Ook je route is afwisselend. Zo ga je bijvoorbeeld op maandag aan de slag in de seniorenplusappartementen bij het verpleeghuis en dinsdag in de wijk. Wat minder afwisselend is? Je rooster. Jouw team van twaalf verzorgenden werkt namelijk met een vast rooster, waardoor je weet waar je aan toe bent.

In de thuiszorg ga je een stapje verder dan zorgverlening. Zijn de medicijnen op? Dan bel je de apotheek om nieuwe te bestellen. Gaat het niet goed met een cliënt? Dan bel je de huisarts. Daarnaast ben je contactverzorgende. Dit houdt in dat je het aanspreekpunt bent voor de familie van de bewoner. Elk halfjaar ga je met elkaar in gesprek over onderwerpen zoals voortgang, indicaties en zorgverlening.

Wat jouw functie zo leuk maakt? Ten eerste de zelfstandigheid tijdens je route door de wijk. Daarnaast krijg je de kans om samen met je collegiale team de thuiszorg binnen Van Neynsel verder uit te bouwen. Zo werken je collega’s momenteel met nieuwe hulpmiddelen zoals apps op het gebied van bereikbaarheid en medicatie. Tot slot leer je de mensen die je bezoekt kennen, wat vaak zorgt voor gezelligheid en leuke gesprekken. Kortom: jouw werk is uitdagend, afwisselend en maakt mensen gelukkig.

Dit ben jij
Werken met ouderen: daar krijg je energie van. Daarbij heb je oog voor hun behoeften en verlangens. Moet er iets geregeld worden? Dan leg je makkelijk contact met collega’s, de huisarts, de apotheek of familieleden. Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken en vindt het prima om regelmatig in het weekend te werken. Voor je team sta je klaar. Moet er een dienst opgevuld worden? Dan doe je dat graag, want dat doen jouw collega’s ook voor jou.

Verder heb je:
• Een mbo-diploma niveau 3 tot verzorgende en een  bhv-diploma (of bereidheid dit te halen).

• Bij voorkeur een rijbewijs.

Dit bieden wij
• Een goed salaris van maximaal € 2.845,21 bruto per maand, bij een dienstverband van 36 uur.
• Een jaarcontract. Bevalt het na dit jaar nog steeds van beide kanten? Dan krijg je een vast contract.
• Arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de cao-VVT.
• Een individueel scholingsbudget voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.
• Reiskostenvergoeding.
• De mogelijkheid om via onze Van Neynsel Academie diverse interne opleidingen en trainingen te volgen.
• Een ruim aanbod aan gratis opleidingen in het leermanagementsysteem van Van Neynsel zoals een Excel-cursus, timemanagement en mindfulness.
• Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als (wijk)bewoners. Dat doen we vanuit vijf locaties in ’s-Hertogenbosch en een locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we steeds meer in op welbevinden, onder meer door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen én voor de eigen medewerkers en vrijwilligers. Welbevinden van de bewoners bereiken we immers alleen met tevreden en gelukkige mensen op de werkvloer.

Dit is Van Neynsel Thuis
Van Neynsel Thuis helpt ouderen om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Hiervoor hebben we bij al onze locaties in ‘s-Hertogenbosch een eigen thuiszorgteam. Ons doel? De thuiszorg binnen Van Neynsel verder op poten zetten, zodat we elke dag goede zorg leveren aan wijkbewoners en bewoners van aanleun- en seniorenplusappartementen. Daarnaast zijn er op zowel professioneel als persoonlijk vlak volop mogelijkheden om jezelf bij ons te blijven ontwikkelen.

Reageren
Is de functie van verzorgende thuiszorg jou op het lijf geschreven? Reageer dan via de button. Wil je eerste meer informatie? Bel of mail dan naar Paula van Westerhoven, manager KBC, via 06 15489872 of p.van.westerhoven@vanneynsel.nl