Wijkverpleegkundige semimurale zorg (24 uur per week)

De 105 aanleunwoningen van woon-zorglocatie De Grevelingen vormen jouw wijk bij Van Neynsel in ’s-Hertogenbosch. ’s Morgens ga je bijvoorbeeld langs bij een mevrouw die slecht ter been is. Haar man heeft een vorm van dementie. Maar met elkaar én met de juiste ondersteuning redden ze zich thuis wel. Samen met je team lever jij als wijkverpleegkundige semimurale zorg aan deze diverse wijkbewoners.

Dit ga je doen
Verandering en variatie: dat zijn kenmerken van jouw rol als wijkverpleegkundige. Aan de bewoners van onze aanleunwoningen bied je zowel thuiszorg als intramurale zorg. Vaak vanuit een volledig pakket thuis. Aan onze locatie grenzen de senioren(aanleun)woningen van woningcorporatie Woonveste. Bij deze bewoners stel je zelf zorgindicaties vast als dat nodig is. Breekt een aanleunbewoner zijn heup bij een val? Dan ben jij er als eerste bij en zorg je dat alles geregeld is, ook als meneer weer terugkomt uit het ziekenhuis. Samen met je semimurale team, andere zorgverleners én familie bekijk je wat er aan zorg nodig is. Daarbij blijf je de eigen regie en zelfstandigheid van bewoners stimuleren.

Op je route door onze lange gangen kom je langs een meneer die zich eenzaam voelt en zelf niet goed weet wat hij daaraan kan doen. Je stimuleert hem om te komen proefdraaien bij de dagbesteding. Daarna pak je een van onze zorgsteps en step je naar de andere kant van het pand. Daar woont een mevrouw die de ziekte van Parkinson heeft, en je begeleidt haar naar het restaurant. Daar geniet ze samen met andere bewoners van een heerlijke maaltijd. De momenten waarop jij zelf een route loopt en zorg verleent, wissel je af met je organiserende en coachende rol. Je let er bijvoorbeeld op of alle uren geregistreerd zijn. Ook ondersteun en implementeer je met je team het gebruik van tablets met routes en thuiszorgapps.

Binnen je team van ongeveer twaalf collega’s werk je samen met een verpleegkundige, en meerdere verzorgenden en helpenden. Julie zijn een zelfstandig en verantwoordelijk team dat goed voor bewoners en ook goed voor elkaar zorgt. Vanuit jouw visie op thuiszorg en extramuraal werken neem je je collega’s mee in het verandertraject naar semimurale zorg. Daarnaast trek jij de kar als het gaat om netwerken met bewoners en hun families binnen onze locatie. Zo zie je steeds kansen om bewoners met zorgvragen onder de vleugels van Van Neynsel te nemen.

Dit ben jij
Jouw werkdagen zijn nooit helemaal voorspelbaar, daarom is het belangrijk dat je snel kunt schakelen. Bovendien vind je het leuk om van de gebaande paden af te gaan; je neemt graag initiatief en ziet kansen om de zorg beter te organiseren. Je kunt je goed inleven in de zorgvraag van de bewoners en cliënten, en in vragen van collega’s. Zie je dat het team bepaalde kennis of vaardigheden nodig heeft om te groeien en om de semimurale zorg uit te voeren? Dan voorzie jij de wijkmanager, zoals wij onze locatiemanager noemen, van onderbouwd advies. Richting nieuwe collega’s en stagiairs heb je een coachende rol. Je kunt dan ook gericht feedback geven én ontvangen. Daarnaast ben je innovatief en denk je graag in mogelijkheden als het gaat om inzet van e-health en domotica.

Verder heb je:
• Een hbo-diploma verpleegkunde en liefst al werkervaring in de wijkverpleging.
• Een BIG-registratie.
• Liefst al kennis van zorgfinancieringsvormen zoals de Wmo, Wlz en Zvw, maar dit valt ook te leren.
• Rijbewijs B.
• Een bhv-diploma, of de bereidheid dit te halen.

Dit bieden wij
• Een goed salaris van maximaal € 3.818,87 bruto per maand, bij een dienstverband van 36 uur.
• Een dienstrooster van 24 uur waarbij je in afstemming met je team bekijkt op welke dagen en tijden je werkt. Het is daarbij fijn als je af en toe ook     in de weekenden meedraait.
• Arbeidsvoorwaarden conform de cao-VVT in functiegroep 50.
• Na een goed verlopen proeftijd van 2 maanden, een vaste aanstelling.
• Een individueel budget voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.
• Reiskostenvergoeding.
• De mogelijkheid om via onze Van Neynsel Academie diverse interne opleidingen en trainingen te volgen.
• Ruim aanbod aan gratis opleidingen in het leermanagementsysteem van Van Neynsel zoals een Excel-cursus, timemanagement en mindfulness.
• Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als (wijk)bewoners. Dat doen we vanuit vijf locaties in ’s-Hertogenbosch en een locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we steeds meer in op welbevinden, onder meer door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen én voor de eigen medewerkers en vrijwilligers. Welbevinden van de bewoners bereiken we immers alleen met tevreden en gelukkige mensen op de werkvloer.

Reageren
Is de functie van wijkverpleegkundige jou op het lijf geschreven? Reageer dan via de button en stuur ons jouw cv en motivatie.
Wil je eerst meer informatie? Bel of app dan naar Paula van Westerhoven, manager KBC en Thuiszorg, telefoonnummer 06 – 15489872

Zorgmedewerker nachtteam (24 uur)

Sst, zachtjes praten. Want iedereen in de woning slaapt. Alhoewel. Het alarm van meneer Jansen gaat. Als zorgmedewerker van ons nachtteam zorg jij voor onze bewoners ook in de nachtelijke uurtjes.  De nacht is om te slapen. Als medewerker in de nacht doe je er alles aan doen om de nachtrust te waarborgen. De lampen uit, rust op de gangen, gordijnen dicht etc.  Maar wat nu als iemand niet kan of wil slapen? Als de bewoner wil lopen op de gangen, een boterham wil, een bakkie troost of een sigaretje wil roken dan gaan we daar in mee. Ook dat is goede zorg.

Dit ga je doen

Werken in de nacht heeft iets speciaals. Stilte en rust, en het is bijna overal donker. In die nachtelijke uurtjes ben jij een belangrijke schakel in onze organisatie en verantwoordelijk voor de verzorging en begeleiding van onze bewoners.

Je hebt ’s nachts dienst voor drie woningen, met bewoners met dementie of somatische klachten. Het nachtteam is hecht en flexibel, en roostert een jaar vooruit. Handig, want dan kun je nu al je herfst- of kerstvakantie boeken.

Dit ben jij  

Je hebt tact en inlevingsvermogen en bent – net als je collega’s van het nachtteam – een echte nachtuil. Je krijgt veel vrijheid om de juiste zorg en aandacht aan onze bewoners te geven, en met die verantwoordelijk kun jij goed omgaan.

Verder heb je:

• Een afgeronde opleiding in de zorg en/ of verpleging op minimaal niveau 2 en een bhv-diploma (of ben je bereid dit te halen).

Dit bieden wij 

  • Een goed salaris in functieschaal 25 of 35 (afhankelijk van je vooropleiding) maximaal € 2.845,21 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
  • Arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de CAO-VVT.
  • Individueel scholingsbudget van 1,5% van de bruto-loonsom voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.
  • Ruim aanbod aan gratis opleidingen in het Leer-Management-Systeem van Van Neynsel zoals Excel-cursus, timemanagement, mindfulness en dergelijke.
  • Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.

Dit is Van Neynsel 

Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ’s-Hertogenbosch en één locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we steeds meer in op het welbevinden van de cliënt. Dat doen we door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen van wie het leven verandert én voor de eigen medewerkers en vrijwilligers.

Van Neynsel Eemwijk 

Van Neynsel Eemwijk ligt in een parkachtige omgeving aan de Oosterplas, in de rustige buitenwijk Aawijk. Een levendige omgeving, waar zorg en welbevinden gecombineerd worden. ’s Nachts is het heel rustig in de wijk. En als je na je dienst naar huis gaat, word je buiten verwelkomd door talloze fluitende vogels en een opkomend zonnetje boven de Oosterplas.

Reageren 

Ben jij onze nieuwe medewerker van het nachtteam? Reageer via de button en stuur ons je motivatie en cv. En we weten heus wel dat je te vertrouwen bent, maar zijn toch verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je te vragen bij indiensttreding. De kosten hiervan worden door ons vergoed.

Wil je eerst meer weten over de vacature? Neem dan contact op met wijkmanager Monique van Gerwen via telefoonnummer 06 – 57 29 5671 of m.van.gerwen@vanneynsel.nl.

Helpende De Taling (24 uur)

Een fijne dag voor onze bewoners. Daar zet jij je voor in. Jouw aanwezigheid maakt het verschil en onze bewoners voelen zich bij jou veilig en op hun gemak. Wat een waardevol werk doe je! En dat bij een van de meest prettige woon-/zorglocaties van ’s-Hertogenbosch.

Dit ga je doen
Als helpende weet jij hoe je een huishouden runt. Je ziet werk en weet van aanpoten. Je ondersteunt onze bewoners bij allerlei dagelijkse activiteiten. Zo help je bij het wassen of douchen, bij het aankleden, bij het eten of bij het aantrekken van steunkousen.
Ook als het gaat om sociale contacten en zinvolle activiteiten speel jij een grote rol. Mede dankzij jou kunnen onze bewoners op een fijne manier oud worden en oud zijn. Je luistert naar wat de bewoners willen, hoe ze hun dag willen invullen en hoe jij daarbij kunt helpen. ‘Welbevinden’, noemen we dat bij Van Neynsel.

Dit ben jij
Je staat altijd klaar om je helpende handen uit de mouwen te steken. Op jou kunnen je collega’s en onze bewoners rekenen. Je bent sociaal en praat makkelijk met collega’s, bewoners en met familieleden en vrijwilligers, en je bent niet bang om vragen te stellen.
Verder heb je:
• minimaal een afgeronde opleiding helpende niveau 2.

Dit bieden wij
• Een goed salaris in functieschaal 25: maximaal € 2.555,74 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
• Arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de CAO-VVT.
• Individueel scholingsbudget voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.
• De mogelijkheid om via onze Van Neynsel Academie diverse interne opleidingen en trainingen te volgen.
• Ruim aanbod aan gratis opleidingen zoals een cursus Excel, timemanagement, mindfulness en heel veel meer.
• Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ’s-Hertogenbosch en een locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we steeds meer in op het welbevinden van de cliënt, onder meer door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen én voor de eigen medewerkers en vrijwilligers. Welbevinden van de cliënt bereiken we immers alleen met tevreden en gelukkige mensen op de werkvloer.

Dit is De Taling
Van Neynsel De Taling ligt in het levendige ‘s-Hertogenbosch-West, tegenover winkelcentrum De Helftheuvelpassage. Deze moderne locatie heeft een open, warme sfeer met volop lichtinval in de appartementen en algemene ruimtes. In het prachtige Atrium is altijd iets te doen. Winkels en sociaal-culturele voorzieningen zijn dichtbij. Ook heel handig: de bus naar het bruisende stadscentrum stopt voor de deur. Niet alleen onze bewoners voelen zich thuis bij De Taling, ook de vele vrijwilligers en medewerkers zijn er graag.

Reageren

Ben jij onze nieuwe helpende? Reageer dan via de button en stuur ons jouw cv en motivatie.
Eerst meer weten over de functie? Bel dan naar Frans Denissen, teamcoach bij Van Neynsel De Taling, via 06 5040 8078.

En we weten heus wel dat je te vertrouwen bent, maar zijn toch verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je te vragen bij indiensttreding. De kosten hiervan worden door ons vergoed.