Zorgmedewerker nachtteam (24 uur)

Sst, zachtjes praten. Want iedereen in de woning slaapt. Alhoewel. Het alarm van meneer Jansen gaat. Als zorgmedewerker van ons nachtteam zorg jij voor onze bewoners ook in de nachtelijke uurtjes.  De nacht is om te slapen. Als medewerker in de nacht doe je er alles aan doen om de nachtrust te waarborgen. De lampen uit, rust op de gangen, gordijnen dicht etc.  Maar wat nu als iemand niet kan of wil slapen? Als de bewoner wil lopen op de gangen, een boterham wil, een bakkie troost of een sigaretje wil roken dan gaan we daar in mee. Ook dat is goede zorg.

Dit ga je doen

Werken in de nacht heeft iets speciaals. Stilte en rust, en het is bijna overal donker. In die nachtelijke uurtjes ben jij een belangrijke schakel in onze organisatie en verantwoordelijk voor de verzorging en begeleiding van onze bewoners.

Je hebt ’s nachts dienst voor drie woningen, met bewoners met dementie of somatische klachten. Het nachtteam is hecht en flexibel, en roostert een jaar vooruit. Handig, want dan kun je nu al je herfst- of kerstvakantie boeken.

Dit ben jij  

Je hebt tact en inlevingsvermogen en bent – net als je collega’s van het nachtteam – een echte nachtuil. Je krijgt veel vrijheid om de juiste zorg en aandacht aan onze bewoners te geven, en met die verantwoordelijk kun jij goed omgaan.

Verder heb je:

• Een afgeronde opleiding in de zorg en/ of verpleging op minimaal niveau 2 en een bhv-diploma (of ben je bereid dit te halen).

Dit bieden wij 

  • Een goed salaris in functieschaal 25 of 35 (afhankelijk van je vooropleiding) maximaal € 2.845,21 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
  • Arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de CAO-VVT.
  • Individueel scholingsbudget van 1,5% van de bruto-loonsom voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.
  • Ruim aanbod aan gratis opleidingen in het Leer-Management-Systeem van Van Neynsel zoals Excel-cursus, timemanagement, mindfulness en dergelijke.
  • Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.

Dit is Van Neynsel 

Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ’s-Hertogenbosch en één locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we steeds meer in op het welbevinden van de cliënt. Dat doen we door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen van wie het leven verandert én voor de eigen medewerkers en vrijwilligers.

Van Neynsel Eemwijk 

Van Neynsel Eemwijk ligt in een parkachtige omgeving aan de Oosterplas, in de rustige buitenwijk Aawijk. Een levendige omgeving, waar zorg en welbevinden gecombineerd worden. ’s Nachts is het heel rustig in de wijk. En als je na je dienst naar huis gaat, word je buiten verwelkomd door talloze fluitende vogels en een opkomend zonnetje boven de Oosterplas.

Reageren 

Ben jij onze nieuwe medewerker van het nachtteam? Reageer via de button en stuur ons je motivatie en cv. En we weten heus wel dat je te vertrouwen bent, maar zijn toch verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je te vragen bij indiensttreding. De kosten hiervan worden door ons vergoed.

Wil je eerst meer weten over de vacature? Neem dan contact op met wijkmanager Monique van Gerwen via telefoonnummer 06 – 57 29 5671 of m.van.gerwen@vanneynsel.nl.

Student zorgopleiding

Geen dag is hetzelfde, maar onze bewoners zijn elke dag blij met jou. En jij wordt gelukkig van wisselende werktijden, die je om je studie heen zelf plant. Klinkt ideaal? Word dan helpende in de flexpool bij Van Neynsel in regio ’s-Hertogenbosch. Jij zet je op flexibele basis in om onze ouderen een fijne dag te bezorgen. En daar krijg je heel veel afwisseling en vrijheid voor terug.

Dit ga je doen
Als zorgmedewerker in de flexpool schrijf je je in voor wisselende diensten op onze locaties in ‘s-Hertogenbosch en Vught. Of wij bellen jou met de vraag of je ergens kunt bijspringen. De ene keer gaat het om een avonddienst waarin je helpt met koken. Dan weer om een weekenddienst waarin je een bewoner een-op-een begeleidt. Jij bent flexibel in werkzaamheden, locaties en werktijden. En daardoor kun je je werk perfect combineren met andere belangrijke dingen in je leven.
Als aankomend zorgprofessional sta jij klaar om onze ouderen met dementie en/of somatische klachten te ondersteunen bij hun dagelijkse bezigheden. Zo verricht je huishoudelijke taken en verzorg je activiteiten. Natuurlijk is een praatje maken ook belangrijk. Eigenlijk alles waardoor onze bewoners fijn kunnen wonen en leven. Daarbij heb je veel contact met je collega’s, bijvoorbeeld met de verzorgenden op de afdeling. Omdat je werkt in de flexpool kom je steeds op andere plekken. Overal staan betrokken teamleden klaar om je op weg te helpen. Bij Van Neynsel zorgen we dat onze bewoners én onze medewerkers zich thuis voelen!

Dit ben jij
Afwisseling, daar hou jij van. Je stapt makkelijk binnen in een nieuw team of bij een locatie die je nog niet kent. Daar red jij je wel, dankzij jouw goede communicatieve vaardigheden en inlevingsvermogen. En als je iets niet weet, vraag je het gewoon. Je hebt een groot zorghart: van mensen helpen word je blij. Zeker als je zorg op maat kunt leveren, want dat is een belangrijk uitgangspunt bij Van Neynsel. En niet te vergeten: je bent flexibel. We kunnen op jou rekenen op verschillende momenten, ook in het weekend en in de avond.
Tot slot volg je een zorgopleiding vanaf niveau 3 en heb je je eerste jaar met succes afgerond.

Dit bieden wij
Een tijdelijk dienstverband bij Van Neynsel, zonder urengarantie en zonder verschijningsplicht. Kortom: het aantal diensten dat je draait, bepaalt je inkomen. Arbeidsvoorwaarden conform de cao-VVT in functiegroep 25.
Bij voldoende inzet en flexibiliteit uitzicht op een vast contract met urengarantie.

Daarnaast bieden wij:

– Reiskostenvergoeding.
– Een individueel scholingsbudget.
– De mogelijkheid om via onze Van Neynsel Academie diverse interne opleidingen en trainingen te volgen.
– Ruim aanbod aan gratis opleidingen in het leermanagementsysteem van Van Neynsel zoals een Excel-cursus, timemanagement en mindfulness.
– Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vijf locaties in ’s-Hertogenbosch en een locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we steeds meer in op het welbevinden van de cliënt, onder meer door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen én voor de eigen medewerkers en vrijwilligers. Welbevinden van de cliënt bereiken we immers alleen met tevreden en gelukkige mensen op de werkvloer.

Reageren
Is de functie van helpende in de flexpool jou op het lijf geschreven? Reageer dan via de button of neem contact op met Nancy Boere, medewerker werving en selectie, via 06 – 21 19 0562 of n.boere@vanneynsel.nl.

Helpende flexpool (uren in overleg)

Geen dag is hetzelfde, maar onze bewoners zijn elke dag blij met jou. En jij wordt gelukkig van wisselende werktijden, die je zelf plant. Klinkt ideaal? Word dan helpende in de flexpool bij Van Neynsel in regio ’s-Hertogenbosch. Jij zet je op flexibele basis in om onze ouderen een fijne dag te bezorgen. En daar krijg je heel veel afwisseling en vrijheid voor terug.

Dit ga je doen

Als helpende in de flexpool schrijf je je in voor wisselende diensten op onze locaties in ‘s-Hertogenbosch en Vught. Of wij bellen jou met de vraag of je ergens kunt bijspringen. De ene keer gaat het om een avonddienst waarin je helpt met koken. Dan weer om een weekenddienst waarin je een bewoner een-op-een begeleidt. Jij bent flexibel in werkzaamheden, locaties en werktijden. En daardoor kun je je werk perfect combineren met andere belangrijke dingen in je leven.

Als helpende sta jij klaar om onze ouderen met dementie en/of somatische klachten te ondersteunen bij hun dagelijkse bezigheden. Zo verricht je huishoudelijke taken en verzorg je activiteiten. Natuurlijk is een praatje maken ook belangrijk. Eigenlijk alles waardoor onze bewoners fijn kunnen wonen en leven. Daarbij heb je veel contact met je collega’s, bijvoorbeeld met de verzorgenden op de afdeling. Omdat je werkt in de flexpool kom je steeds op andere plekken. Overal staan betrokken teamleden klaar om je op weg te helpen. Bij Van Neynsel zorgen we dat onze bewoners én onze medewerkers zich thuis voelen!

Dit ben jij

Afwisseling, daar hou jij van. Je stapt makkelijk binnen in een nieuw team of bij een locatie die je nog niet kent. Daar red jij je wel, dankzij jouw goede communicatieve vaardigheden en inlevingsvermogen. En als je iets niet weet, vraag je het gewoon. Je hebt een groot zorghart: van mensen helpen word je blij. Zeker als je zorg op maat kunt leveren, want dat is een belangrijk uitgangspunt bij Van Neynsel. En niet te vergeten: je bent flexibel. We kunnen op jou rekenen op verschillende momenten, ook in het weekend en in de avond. Tot slot heb je minimaal een mbo-diploma helpende op niveau 2. Volg je op dit moment een zorgopleiding vanaf niveau3? Dan gaan we ook graag met je in gesprek.

Dit bieden wij

Een tijdelijk dienstverband bij Van Neynsel, zonder urengarantie en zonder verschijningsplicht. Kortom: het aantal diensten dat je draait, bepaalt je inkomen.
Arbeidsvoorwaarden conform de cao-VVT in functiegroep 25.
Bij voldoende inzet en flexibiliteit uitzicht op een vast contract met urengarantie.
Reiskostenvergoeding.
Een individueel scholingsbudget.
De mogelijkheid om via onze Van Neynsel Academie diverse interne opleidingen en trainingen te volgen.
Ruim aanbod aan gratis opleidingen in het leermanagementsysteem van Van Neynsel zoals een Excel-cursus, timemanagement en mindfulness.
Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.

Dit is Van Neynsel

Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vijf locaties in ’s-Hertogenbosch en een locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we steeds meer in op het welbevinden van de cliënt, onder meer door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen én voor de eigen medewerkers en vrijwilligers. Welbevinden van de cliënt bereiken we immers alleen met tevreden en gelukkige mensen op de werkvloer.

Reageren

Is de functie van helpende in de flexpool jou op het lijf geschreven? Reageer dan via de button of neem contact op met Nancy Boere, medewerker werving en selectie, via 06 – 21 19 0562 of n.boere@vanneynsel.nl.

Helpende Boswijk (16 – 28 uur)

Een fijne dag voor onze bewoners met dementie. Daar zet jij je voor in. Jouw aanwezigheid maakt het verschil en onze bewoners voelen zich bij jou veilig en comfortabel. Wat een waardevol werk doe je! En dat bij een van de meest bijzondere zorglocaties van de regio.

Dit ga je doen
Als helpende niveau 2 weet jij hoe je een huishouden runt. Je ziet werk en weet van aanpoten. Je ondersteunt onze bewoners – die met gemiddeld tien personen in één woning wonen – bij allerlei dagelijkse activiteiten. Zo help je bij het wassen of douchen, bij het aankleden, bij het eten of bij het aantrekken van steunkousen.
Ook als het gaat om sociale contacten en zinvolle activiteiten speel jij een grote rol. Mede dankzij jou kunnen onze bewoners op een fijne manier oud worden en oud zijn. Je luistert naar wat de cliënten willen, hoe ze hun dag willen invullen en hoe jij daarbij kunt helpen. ‘Welbevinden’, noemen we dat bij Van Neynsel. Heb je al ervaring met het werken met mensen met dementie? Fijn, maar zeker geen must. We leren je namelijk graag alles wat je moet weten tijdens het werk.

Dit ben jij
Je staat altijd klaar om je helpende handen uit de mouwen te steken. Op jou kunnen je collega’s en de bewoners rekenen. Je bent sociaal en praat makkelijk met collega’s, bewoners en met familieleden en vrijwilligers, en je bent niet bang om vragen te stellen.
Verder heb je:
• een afgeronde opleiding helpende niveau 2, met bij voorkeur aan aantekening medicatie.

Dit bieden wij
• Een goed salaris in functieschaal 25 of 30 (afhankelijk van je opleiding): maximaal € 2.555,74 of 2.631,63 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
• Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.
• Ruim aanbod aan gratis opleidingen in het Leer-Management-Systeem van Van Neynsel.
• Arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de CAO-VVT.
• Individueel scholingsbudget voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ’s-Hertogenbosch en een locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we in op het welbevinden van de cliënt, onder meer door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen én voor onze medewerkers en vrijwilligers. Welbevinden van de cliënt bereiken we immers alleen met tevreden en gelukkige mensen op de werkvloer. We zorgen dus niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor elkaar.

Dit is Boswijk
Beschermd wonen, welzijn en zorg voor mensen met een vorm van dementie. Dat biedt Van Neynsel Boswijk, gelegen in het prachtige, groene Zorgpark Voorburg in Vught. Boswijk is een (t)huis waar de eigen manier van leven van de bewoners wordt voortgezet, ook wanneer zij door dementie steeds meer grip op het leven verliezen. Boswijk kenmerkt zich door kleinschalige leefsferen en een goed ontwikkeld verenigingsleven.

Reageren

Ben jij onze nieuwe helpende niveau 2? Upload dan voor 20 december je motivatie en cv via de button.

Wil je eerst meer informatie? Bel of app dan met Hans Hooijmans (wijkmanager Boswijk) via 06 46 72 26 32 (ma-do).

Natuurlijk kun je een dagje meelopen om te kijken of je je net zo thuis voelt bij Boswijk als wij. En we weten natuurlijk wel dat je te vertrouwen bent, maar toch zijn we verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je te ontvangen. De kosten hiervan worden door ons vergoed.

Helpende De Taling (24 uur)

Een fijne dag voor onze bewoners. Daar zet jij je voor in. Jouw aanwezigheid maakt het verschil en onze bewoners voelen zich bij jou veilig en op hun gemak. Wat een waardevol werk doe je! En dat bij een van de meest prettige woon-/zorglocaties van ’s-Hertogenbosch.

Dit ga je doen
Als helpende weet jij hoe je een huishouden runt. Je ziet werk en weet van aanpoten. Je ondersteunt onze bewoners bij allerlei dagelijkse activiteiten. Zo help je bij het wassen of douchen, bij het aankleden, bij het eten of bij het aantrekken van steunkousen.
Ook als het gaat om sociale contacten en zinvolle activiteiten speel jij een grote rol. Mede dankzij jou kunnen onze bewoners op een fijne manier oud worden en oud zijn. Je luistert naar wat de bewoners willen, hoe ze hun dag willen invullen en hoe jij daarbij kunt helpen. ‘Welbevinden’, noemen we dat bij Van Neynsel.

Dit ben jij
Je staat altijd klaar om je helpende handen uit de mouwen te steken. Op jou kunnen je collega’s en onze bewoners rekenen. Je bent sociaal en praat makkelijk met collega’s, bewoners en met familieleden en vrijwilligers, en je bent niet bang om vragen te stellen.
Verder heb je:
• minimaal een afgeronde opleiding helpende niveau 2.

Dit bieden wij
• Een goed salaris in functieschaal 25: maximaal € 2.555,74 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
• Arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de CAO-VVT.
• Individueel scholingsbudget voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.
• De mogelijkheid om via onze Van Neynsel Academie diverse interne opleidingen en trainingen te volgen.
• Ruim aanbod aan gratis opleidingen zoals een cursus Excel, timemanagement, mindfulness en heel veel meer.
• Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ’s-Hertogenbosch en een locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we steeds meer in op het welbevinden van de cliënt, onder meer door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen én voor de eigen medewerkers en vrijwilligers. Welbevinden van de cliënt bereiken we immers alleen met tevreden en gelukkige mensen op de werkvloer.

Dit is De Taling
Van Neynsel De Taling ligt in het levendige ‘s-Hertogenbosch-West, tegenover winkelcentrum De Helftheuvelpassage. Deze moderne locatie heeft een open, warme sfeer met volop lichtinval in de appartementen en algemene ruimtes. In het prachtige Atrium is altijd iets te doen. Winkels en sociaal-culturele voorzieningen zijn dichtbij. Ook heel handig: de bus naar het bruisende stadscentrum stopt voor de deur. Niet alleen onze bewoners voelen zich thuis bij De Taling, ook de vele vrijwilligers en medewerkers zijn er graag.

Reageren

Ben jij onze nieuwe helpende? Reageer dan via de button en stuur ons jouw cv en motivatie.
Eerst meer weten over de functie? Bel dan naar Frans Denissen, teamcoach bij Van Neynsel De Taling, via 06 5040 8078.

En we weten heus wel dat je te vertrouwen bent, maar zijn toch verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je te vragen bij indiensttreding. De kosten hiervan worden door ons vergoed.