Verzorgende IG bij De Grevelingen (uren in overleg)

Dit ga je doen
Als verzorgende IG sta jij klaar voor onze bewoners: ouderen met somatische klachten en bewoners met dementie. Je werkt geen lijstjes af, maar levert zorg op maat. Wat dat betekent? Bewoners houden zelf de regie over hun dag invulling en jij ondersteunt hen waar nodig. Dat kan gaan over praktische zaken als aankleden of het toedienen van medicijnen, maar juist ook over het bieden van een luisterend oor, het maken van een praatje of het vertellen van een grapje om iemand op te vrolijken. Jij bent ontzettend belangrijk voor de ouderen die bij ons wonen. En je krijgt er een waardevolle band met hen én een afwisselende baan voor terug.

Wij doen alles om het welbevinden van onze ouderen te vergroten, zodat zij een fijne oude dag beleven. Oog voor elkaar, noemen we dat. Niet alleen voor bewoners, maar ook voor collega’s. Op onze locatie De Grevelingen kom je terecht in een hecht en gezellig team, waar we voor elkaar klaarstaan. Een dienst overnemen of ruilen? Natuurlijk, want iemand anders doet hetzelfde voor jou. En in deze ingrijpende tijd, kun je je verhaal altijd bij een collega kwijt.

Dit ben jij
Jij benadert de mensen om je heen met een open houding: vriendelijk, inlevend en positief. Je weet van aanpakken en schakelt snel tussen verschillende werkzaamheden. Wat jou een goed gevoel geeft? Dat je iets kunt betekenen voor een ander. Daarbij heb je oog voor de verschillen tussen bewoners en houd je altijd je hoofd koel, ook in hectische situaties. Je voelt je thuis in een hecht team waarin je veel samenwerkt met collega’s.

Heb je een zorgachtergrond, maar nog geen ervaring in de ouderenzorg en met onze doelgroep? Geen punt. Wij geloven in de kracht van een divers team. De ouderenzorg is een prachtig werkveld, vanwege alle verschillende dingen die je doet op een dag en de hechte relatie die je opbouwt met onze bewoners. Past dat bij jou? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren.

Dit bieden wij
• Een goed salaris van maximaal € 2.937,68 bruto per maand, bij een dienstverband van 36 uur. In bezit van een eerste verantwoordelijke certificaat? Het salaris is maximaal € 3.159,64 bij een dienstverband van 36 uur.
• Uren in overleg.
• Arbeidsvoorwaarden conform de cao-VVT.
• Een jaarcontract. Bevalt het na dit jaar nog steeds van beide kanten? Dan krijg je een vast contract.
• Een individueel scholingsbudget.
• De mogelijkheid om via onze Van Neynsel Academie diverse interne opleidingen en trainingen te volgen.
• Een ruim aanbod aan gratis opleidingen in het leermanagementsysteem van Van Neynsel zoals een Excel-cursus, timemanagement en mindfulness.
• Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop en fiets, een weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, voor cliënten en (wijk)bewoners. Dat doen we vanuit vijf locaties in ’s-Hertogenbosch en een locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we steeds meer in op welbevinden, onder meer door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen én voor de eigen medewerkers en vrijwilligers. Welbevinden bereiken we immers alleen met tevreden en gelukkige mensen op de werkvloer. In deze tijd van corona is alles even anders dan anders, maar we hopen dat er snel weer een nieuwe vorm van het oude normaal mogelijk is.

Dit is De Grevelingen
Van Neynsel De Grevelingen ligt aan de rand van het centrum van ’s-Hertogenbosch en biedt verschillende woonvormen voor ouderen met somatische klachten of dementie. Het pand is de afgelopen jaren grondig gerenoveerd, en het resultaat mag er wezen. Mooie, comfortabele woningen en afdelingen, een modern restaurant met terras en een prachtige binnentuin zorgen voor een fijne werkplek.

Reageren
Is de functie van verzorgende IG jou op het lijf geschreven, reageer dan via de button? Wil jij eerst meer informatie? Bel of mail dan naar Angelien van der Heijden – Bruijsters, via 06- 22 66 31 29 of angelien.van.der.heijden@vanneynsel.nl

Verzorgende IG nachtteam De Taling (uren in overleg)

Sst, zachtjes praten. Want iedereen slaapt. Alhoewel. Het alarm van meneer Jansen gaat. En over een uur staan de wisselliggingen op de planning.
Dus hup, aan de slag. Als zorgmedewerker van ons nachtteam zorg jij dat het onze bewoners ook in de nachtelijke uurtjes aan niets ontbreekt.

Dit ga je doen
Werken in de nacht heeft iets speciaals. Stilte en rust, en het is bijna overal donker.
In die nachtelijke uurtjes ben jij een belangrijke schakel in onze organisatie en verantwoordelijk voor de verzorging en begeleiding van onze bewoners.
Gedurende de nacht loop je samen met een collega diverse rondes: rondes van medicijnen uitdelen, toiletgang en wisselliggingen bijvoorbeeld.
Verder reageer je op oproepen van bewoners met een alarm. De drukte varieert. Tussen 01.00 en 03.00 uur is het meestal wat rustiger.
Tijd die je kunt gebruiken om cliëntendossiers door te nemen en bij te werken, om mails te lezen en beantwoorden of een scholing te volgen via de Van Neynsel Academie, waar je als medewerker kosteloos gebruik van kunt maken.

Dit ben jij
Je hebt tact en inlevingsvermogen en bent – net als je collega’s van het nachtteam – een echte nachtuil.
Je krijgt veel vrijheid om de juiste zorg en aandacht aan onze bewoners te geven, en met die verantwoordelijk kun jij goed omgaan. Je bent minimaal 2 tot 3 nachten per week beschikbaar.
Verder heb je:
• Een afgeronde opleiding in de zorg en/ of verpleging op minimaal niveau 3 en een bhv-diploma (of ben je bereid dit te halen).

Dit bieden wij
• Een goed salaris in functieschaal 35: maximaal € 2.937,68 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Dit is exclusief de ORT voor nachtdiensten!
• Uren in overleg
• Arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de CAO-VVT.
• Individueel scholingsbudget voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.
• Ruim aanbod aan gratis opleidingen in het Leer-Management-Systeem van Van Neynsel zoals Excel-cursus, timemanagement, mindfulness en dergelijke.
• Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ’s-Hertogenbosch en één locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we steeds meer in op het welbevinden van de cliënt. Dat doen we door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen van wie het leven verandert én voor de eigen medewerkers en vrijwilligers.

Dit is De Taling
Van Neynsel De Taling ligt in het levendige ‘s-Hertogenbosch-West, tegenover winkelcentrum De Helftheuvelpassage.
Deze moderne locatie heeft een open, warme sfeer met volop lichtinval in de appartementen en algemene ruimtes.
In het prachtige Atrium is altijd iets te doen. Winkels en sociaal-culturele voorzieningen zijn dichtbij. Ook heel handig: de bus naar het bruisende stadscentrum stopt voor de deur.
Niet alleen onze bewoners voelen zich thuis bij De Taling, ook de vele vrijwilligers en medewerkers zijn er graag. Ben jij onze nieuwe medewerker van het nachtteam? Reageer via de button en stuur ons je motivatie en cv.

Reageren
Ben jij ons nieuwe lid van het nachtdienstteam de Taling, reageer dan via de button.
Eerst meer weten over de functie? Bel dan naar Frans Denissen, teamcoach bij Van Neynsel De Taling, via 06 5040 8078
En we weten heus wel dat je te vertrouwen bent, maar zijn toch verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je te vragen bij indiensttreding. De kosten hiervan worden door ons vergoed.

Verzorgende IG Boswijk (16-28 uur)

Als verzorgende IG ben jij de spil in het leven van onze bewoners. Dat zijn mensen met dementie, die wonen in verschillende leefsferen bij een van de bijzonderste zorglocaties van de regio: welkom bij Van Neynsel Boswijk!

Dit ga je doen
Je helpt onze bewoners bij het opstaan, aan- en uitkleden, bij bewegen en lopen en bij het innemen van medicijnen. Maar ook als het gaat om sociale contacten en zinvolle activiteiten speel jij een grote rol. Mede dankzij jou kunnen onze bewoners op een fijne manier oud worden en oud zijn. Je luistert ook naar wat de cliënten willen, hoe ze hun dag willen invullen en hoe jij daarbij kunt helpen. ‘Welbevinden’, noemen we dat bij Van Neynsel.
Kleinschalig wonen krijgt bij Van Neynsel Boswijk een nieuwe betekenis. Onze bewoners wonen namelijk in woningen die aan een straat liggen: ons middenterrein. De deuren zijn altijd open, de mensen lopen gezellig rond of zitten met familie of vrijwilligers in het grand-café, dat het kloppende hart van de locatie is. In de woning heb je overal uitzicht op de grote tuin en wordt gezamenlijk gekookt en gegeten. Je werkt uiteraard met collega’s, maar ook veel met familieleden of een van onze vele vrijwilligers. Boswijk is een hechte gemeenschap. Echt een soort dorp.

Dit ben jij
Jij bent de verzorgende IG die altijd voor anderen klaarstaat, die enthousiast is en voor een positieve vibe zorgt onder cliënten en collega’s. Heb je al ervaring met psychiatrie en/of het werken met mensen met dementie? Fijn, maar zeker geen must. We leren je namelijk graag alles wat je moet weten on the job.

Verder heb je

• Minimaal niveau 3 Individuele Gezondheidszorg (IG) / Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ)

Dit bieden wij
• Een goed salaris in functieschaal 35: maximaal € 2.937,68 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
• Deelname aan een BHV cursus. De kosten hiervan worden uiteraard door ons vergoed.
• Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.
• Ruim aanbod aan gratis opleidingen in het Leer-Management-Systeem van Van Neynsel.
• Arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de CAO-VVT.
• Individueel scholingsbudget van 1,5% van de bruto-loonsom voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ‘s-Hertogenbosch en een locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we in op het welbevinden van de cliënt, onder meer door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen én voor onze medewerkers en vrijwilligers. Welbevinden van de cliënt bereiken we immers alleen met tevreden en gelukkige mensen op de werkvloer. We zorgen dus niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor elkaar.

Dit is Boswijk
Beschermd wonen, welzijn en zorg voor mensen met een vorm van dementie. Dat biedt Van Neynsel Boswijk, gelegen in het prachtige, groene Zorgpark Voorburg in Vught. Boswijk is een (t)huis waar de eigen manier van leven van de bewoners wordt voortgezet, ook wanneer zij door dementie steeds meer grip op het leven verliezen. Boswijk kenmerkt zich door kleinschalige leefsferen en een goed ontwikkeld verenigingsleven.

Reageren
Ben jij onze nieuwe verzorgende IG? Reageer dan via de button en stuur ons je cv en motivatie. Wil je eerst meer informatie? Bel of app dan met Hans Hooijmans (wijkmanager Boswijk) via 06 46 72 26 32 (ma-do).

Je kunt een dagje meelopen om te kijken of je je net zo thuis voelt bij Boswijk als wij. En we weten natuurlijk wel dat je te vertrouwen bent, maar toch zijn we verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je te ontvangen. De kosten hiervan worden door ons vergoed.

BBL 4 – verpleegkunde (doorstroom), start september 2022

Ben jij verzorgende IG en toe aan een volgende stap? Wij bieden je de kans deze stap te maken. Begin 2022 start de verkorte opleiding.

Dit ga je doen
Werken en leren combineren via de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL). Dit houdt in dat je werkt en leert in de praktijk; daarnaast ga je naar school. Je gaat direct aan de slag als verpleegkundige om kennis en ervaring op te doen en de theorie van school in de praktijk toe te passen. Tijdens je opleiding word je begeleid door de praktijkopleider en door een verpleegkundige. Met hun hulp ontwikkel je jezelf tot een competente medewerker.

Dit ben jij
Voor de opleiding verpleegkunde zijn wij op zoek naar kandidaten die deze verkorte opleiding willen volgen. De opleiding duurt 2 jaar en je stroomt in, in het 3e leerjaar. Tijdens de opleiding leer je onder andere hoe je zelfstandig verpleegkundige handelingen kunt uitvoeren in verschillende zorgsituaties. Ook leer je hoe je de zorgverlening kunt coördineren en organiseren en hoe je zorgvragers kunt begeleiden.
We vragen vooral veel enthousiasme en een sterke motivatie om aan de opleiding deel te nemen. Je wilt vooral kartrekker zijn in het verbeteren van de kwaliteit van zorg. Voorwaarde voor deelname is dat je in het bezit bent van de juiste vooropleiding, minimaal op niveau 3 IG.

Dit bieden wij
De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO-VVT.
Onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden omvatten ook fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekend weg, de contributie van een fitness abonnement, cadeaubonnen Bol.com en Coolblue. En we hebben een ruim aanbod aan gratis opleidingen.

Dit zijn wij
Van Neynsel is een professionele ouderenzorgorganisatie met vier locaties in ’s-Hertogenbosch en een locatie in Vught. We geloven dat ieder mens uniek is en zoeken daarom altijd naar een persoonlijke oplossing voor onze cliënten en bewoners. Of het nu gaat over de best mogelijke medische zorg, prettig wonen, zorg bij dementie of deelname aan activiteiten.

Enthousiast?

Ben jij onze toekomstige Verpleegkundige? Reageer dan via de button. Heb je nog vragen? Dan kun je ook een e-mail sturen naar sollicitatie@vanneynsel.nl
En we weten natuurlijk wel dat je te vertrouwen bent, maar toch zijn we verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je te ontvangen. De kosten hiervan worden door ons vergoed.

Verzorgende IG nachtteam Boswijk (16-24 uur)

Sst, zachtjes praten. Want iedereen in de woning slaapt. Alhoewel. Het alarm van meneer Jansen gaat. En je kijkt ook nog even bij een bewoner die de afgelopen avond wat verdrietig was. Dus hup, aan de slag. Als zorgmedewerker van ons nachtteam zorg jij dat het onze bewoners ook in de nachtelijke uurtjes aan niets ontbreekt.

Dit ga je doen
Werken in de nacht heeft iets speciaals. Stilte en rust, en het is bijna overal donker. In die nachtelijke uurtjes ben jij een belangrijke schakel in onze organisatie en verantwoordelijk voor de verzorging en begeleiding van onze bewoners.
Gedurende de nacht werk je met meerdere collega’s. Samen ben je verantwoordelijk voor bijvoorbeeld het uitdelen van medicijnen, de toiletgang van bewoners en wisselliggingen. Verder reageer je op oproepen van bewoners met een alarm.

Dit ben jij
Je hebt tact en inlevingsvermogen en bent – net als je collega’s van het nachtteam – een echte nachtvlinder. Je krijgt veel vrijheid om de juiste zorg en aandacht aan onze bewoners te geven, en met die verantwoordelijk kun jij goed omgaan.
Verder heb je:
• Een afgeronde opleiding in de zorg en/of verpleging op minimaal niveau 3.

Dit bieden wij
• Salaris en arbeidsvoorwaarden afhankelijk van opleiding en werkervaring, conform cao-VVT
• Individueel scholingsbudget voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.
• Ruim aanbod aan gratis opleidingen, zoals Excel-cursus, timemanagement, mindfulness en dergelijke.
• Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ’s-Hertogenbosch en één locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we steeds meer in op het welbevinden van de cliënt. Dat doen we door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen van wie het leven verandert én voor de eigen medewerkers en vrijwilligers.

Dit is Boswijk
Beschermd wonen, welzijn en zorg voor mensen met een vorm van dementie. Dat biedt Van Neynsel Boswijk, gelegen in het prachtige, groene Zorgpark Voorburg in Vught. Boswijk is een (t)huis waar de eigen manier van leven van de bewoners wordt voortgezet, ook wanneer zij door dementie steeds meer grip op het leven verliezen. Boswijk kenmerkt zich door kleinschalige leefsferen en een goed ontwikkeld verenigingsleven.

Reageren

Ben jij onze nieuwe medewerker van het nachtteam? Reageer dan via de button en stuur ons je motivatie en cv. En we weten heus wel dat je te vertrouwen bent, maar zijn toch verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je te vragen bij indiensttreding. De kosten hiervan worden door ons vergoed.
Wil je eerst meer informatie? Bel of app dan met Hans Hooijmans (wijkmanager Boswijk) via 06 – 46 72 26 32 (ma-do).

Verzorgende IG flexpool (uren in overleg)

Werken waar en wanneer het jou uitkomt, en van grote betekenis zijn voor collega’s en cliënten in de ouderenzorg? Dat kan als verzorgende IG in de flexpool van Van Neynsel in ’s-Hertogenbosch en Vught. Jij hebt grip op je eigen agenda en houdt daardoor werk en privé goed in balans. Want is het thuis even wat drukker? Dan werk je gewoon wat minder. Ideaal!

Dit ga je doen
Als verzorgende IG in onze flexpool plan je je eigen diensten op vijf locaties in ‘s-Hertogenbosch en Vught en in de thuiszorg van Van Neynsel. Dat betekent veel variatie in werkzaamheden. Tijdens de ene dienst verleen je volledige zorg aan een dementerende bewoner van een kleinschalige woning op onze locatie Boswijk. Een dag later ga je op huisbezoek bij een oudere in hartje centrum om te zorgen voor de juiste medicatie. Of misschien pas twee dagen later, want jij bepaalt jouw rooster: een persoonlijk passende mix van werktijden overdag en ’s nachts, hele en halve diensten en drukke en minder drukke weken.

Op welke locatie je ook werkt, je levert altijd zorg op maat. Je kijkt en luistert goed naar de bewoners en past jouw activiteiten aan op hun behoeftes. Het resultaat? Onze ouderen krijgen de zorg die zij verdienen en jij hebt een superafwisselende baan. Als flexer werk je in verschillende teams en ben je soms afhankelijk van de kennis van collega’s. Goed communiceren en durven vragen is dus belangrijk. Jij verzamelt ervaringen op verschillende plekken. Dat maakt dat je steeds weer met een frisse blik naar je volgende werkplek kijkt. Waardevol voor de vaste teamleden. Bewoners én collega’s gaan blij zijn met jou!

In onze flexpool zie jij alle kanten van de ouderenzorg. De grote variatie aan locaties, werkuren, werkzaamheden en collega’s maakt jouw baan geen dag hetzelfde. Misschien grijp je dat wel aan om te ontdekken welke plek in de ouderenzorg het beste bij jou past. Of houd je gewoon enorm veel van afwisseling. Je bent van harte welkom bij Van Neynsel!

Dit ben jij
Wanneer pas je in onze flexpool? Als je écht flexibel bent. En dat betekent: open staan voor dag- én nachtdiensten, weekenddiensten, wisselende uren en bereid zijn om in te springen waar nodig. Verder ben je een teamspeler met een open houding. Je hebt interesse in de mensen om je heen en kunt je goed inleven in verschillende groepen ouderen. Je hart ligt in de zorg en het geeft je een goed gevoel als je kunt bijdragen aan het welzijn van anderen. Soms moet je durven handelen op basis van weinig informatie, dus je staat stevig in je schoenen. Daarbij communiceer je makkelijk en beweeg je mee met de dynamiek op wisselende afdelingen.

Verder heb je:
• Minimaal niveau 3 Individuele Gezondheidszorg (IG) / Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ)

Dit bieden wij
• Eerst een overeenkomst voor bepaalde tijd, later een vast dienstverband, zonder urengarantie en zonder verschijningsplicht. Kortom: het aantal diensten dat je draait, bepaalt je inkomen.
• Arbeidsvoorwaarden conform de cao-VVT in functiegroep 35.
• Deelname aan een BHV cursus. De kosten hiervan worden uiteraard door ons vergoed.
• Bij voldoende inzet en flexibiliteit uitzicht op een vast contract met urengarantie.
• Reiskostenvergoeding.
• Een individueel scholingsbudget.
• De mogelijkheid om via onze Van Neynsel Academie diverse interne opleidingen en trainingen te volgen.
• Ruim aanbod aan gratis opleidingen in het leermanagementsysteem van Van Neynsel zoals een Excel-cursus, timemanagement en mindfulness.
• Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ’s-Hertogenbosch (de vijfde locatie wordt momenteel gebouwd) en een locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we steeds meer in op het welbevinden van de cliënt, onder meer door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen én voor de eigen medewerkers en vrijwilligers. Welbevinden van de cliënt bereiken we immers alleen met tevreden en gelukkige mensen op de werkvloer.

Reageren
Is de functie van verzorgende IG in onze flexpool jou op het lijf geschreven? Reageer dan via de button of neem contact op met de afdeling personeelsbeheer via 073-8228160 of sollicitatie@vanneynsel.nl

Verzorgende IG De Taling (24 uur)

Bij De Taling, een van de mooist zorglocaties van ’s-Hertogenbosch, kom je als verzorgende IG met zeer uiteenlopende (somatische) ziektebeelden en situaties in aanraking. Jouw doel: onze bewoners een fijne oude dag bezorgen. En zelf natuurlijk ook volop genieten van je werk.

Dit ga je doen
Je helpt bij het opstaan, aan- en uitkleden, bij bewegen en lopen en bij het innemen van medicijnen. Oftewel, bij alle ADL-verrichtingen sta jij voor onze bewoners klaar. Maar ook als het gaat om sociale contacten en zinvolle activiteiten speel jij een grote rol. Mede dankzij jou kunnen onze bewoners op een fijne manier oud worden en oud zijn. Je luistert ook naar wat de cliënten willen, hoe ze hun dag willen invullen en hoe jij daarbij kunt helpen. ‘Welbevinden’, noemen we dat bij Van Neynsel.

Bij je werk komen ook veel praktische zaken kijken, zoals regelen dat de taxi op tijd komt als een bewoner naar het ziekenhuis moet. Als verzorgende IG bouw je banden op met bewoners en hun families. Je hebt een verantwoordelijke taak, en bent vaak een eerste aanspreekpunt voor de bewoner.

Dit ben jij
Zijn onze bewoners blij, dan ben jij dat ook. Je bent een verzorgende in hart en nieren die altijd klaarstaat voor anderen.

Verder heb je:
• Minimaal niveau 3 Individuele Gezondheidszorg (IG) / Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ)

Dit bieden wij
• Een goed salaris in functieschaal fwg 35: maximaal € 2.937.68 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
• Deelname aan een BHV cursus. De kosten hiervan worden uiteraard door ons vergoed.
• Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.
• Ruim aanbod aan gratis opleidingen in het Leer-Management-Systeem van Van Neynsel zoals Excel-cursus, timemanagement, mindfulness en dergelijke.
• Arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de CAO-VVT.
• Individueel scholingsbudget van 1,5% van de bruto-loonsom voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ’s-Hertogenbosch en één locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we steeds meer in op het welbevinden van de cliënt. Dat doen we door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen van wie het leven verandert én voor de eigen medewerkers en vrijwilligers.

Dit is De Taling
Van Neynsel De Taling ligt in het levendige ‘s-Hertogenbosch-West, tegenover winkelcentrum De Helftheuvelpassage. Deze moderne locatie heeft een open, warme sfeer met volop lichtinval in de appartementen en algemene ruimtes. In het prachtige atrium is altijd iets te doen. Winkels en sociaal-culturele voorzieningen zijn dichtbij. Ook heel handig: de bus naar het bruisende stadscentrum stopt voor de deur.

Reageren

Ben jij onze nieuwe Verzorgende IG? Reageer dan via de button en stuur ons jouw cv en motivatie.
Eerst meer weten over de functie? Bel dan naar Hesther van de Wouw, Manager Geriatrische Revalidatie en Tijdelijk Verblijf, via 06-27350419.

En we weten natuurlijk wel dat je te vertrouwen bent, maar we zijn verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je te ontvangen. De kosten hiervan worden door ons vergoed.

Verzorgende IG (24 -32 uur) per week

Een bijzondere baan? Nou en of. Als verzorgende IG bij Van Neynsel Eemwijk in ’s-Hertogenbosch begeleid je bewoners met somatische klachten op hun oude dag. Je biedt ondersteuning bij dagelijkse bezigheden en stimuleert ze om zoveel mogelijk zelf te doen. Zo tover je keer op keer een lach op hun gezicht. Enorm dankbaar werk waarmee je écht verschil maakt.

Dit ga je doen
Jij staat samen met je hechte team klaar voor de bewoners van Eemwijk: een kleinschalige woonsetting in de rustige, parkachtige omgeving aan de Oosterplas. Hier wonen onder andere mensen met somatische klachten. De woning waarin jij gaat werken biedt onderdak aan twaalf ouderen van uiteenlopende leeftijden. Deze mensen hebben bijvoorbeeld een lichamelijke beperking als gevolg van een beroerte (CVA), MS of ALS. Hierdoor kunnen ze niet meer thuis wonen.

Wat je precies doet? Je begeleidt bewoners bij dagelijkse activiteiten, zoals opstaan, douchen, wassen, eten, drinken, wandelen en naar bed gaan. Hartstikke fijn, want zo kunnen ze hun bezigheden en gewoonten van thuis zoveel mogelijk voortzetten. Je hebt daarbij oog voor wat nog wél kan en stimuleert zelfstandigheid. Daarnaast focus je op verpleegtechnische handelingen: je deelt medicatie uit, zet katheters, en behandelt wonden.
Ook op sociaal gebied sta je voor bewoners klaar. Je leert ze echt kennen en bouwt al snel een band op.

Dit alles doe je met gezellige, zorgzame collega’s die je met open armen verwelkomen. Ze hebben een passie voor de zorg en leren je graag de fijne kneepjes van ons mooie vak.

Dit ben jij
Enthousiasme: daaraan ontbreekt het niet bij jou. Je haalt voldoening uit zorgen, hebt een hart voor je vakgebied en zet het welzijn van onze bewoners voorop. Ook voor je collega’s sta je klaar. Je springt graag een keertje bij als dat nodig is. Verder houd je van aanpakken en pak je zelfstandig taken op. En heb je een leuk idee voor bijvoorbeeld een activiteit? Dan breng je dat in.

Verder heb je:
• Een mbo-diploma van een zorgopleiding op niveau 3 of een vergelijkbare opleiding en een bhv-diploma (of ben je bereid dit te halen).
• Zin om je (verder) te ontwikkelen in de somatische zorg.

Dit bieden wij
• Een jaarcontract. Bevalt het na dit jaar nog steeds van beide kanten? Dan krijg je een vast contract.
• Een goed salaris van maximaal € 2.845,21 bruto per maand, bij een dienstverband van 36 uur.
• Arbeidsvoorwaarden conform de cao-VVT in functiegroep 35
• Deelname aan een BHV cursus. De kosten hiervan worden uiteraard door ons vergoed.
• Een individueel scholingsbudget voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.
• Reiskostenvergoeding.
• De mogelijkheid om via onze Van Neynsel Academie diverse interne opleidingen en trainingen te volgen.
• Ruim aanbod aan gratis opleidingen in het leermanagementsysteem van Van Neynsel zoals een Excel-cursus, timemanagement en mindfulness.
• Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als (wijk)bewoners. Dat doen we vanuit vijf locaties in ’s-Hertogenbosch en een locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we steeds meer in op welbevinden, onder meer door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen én voor de eigen medewerkers en vrijwilligers. Welbevinden van de bewoners bereiken we immers alleen met tevreden en gelukkige mensen op de werkvloer.

Reageren
Meer weten over de functie? Bel dan naar Dave Holtman, wijkmanager van Van Neynsel Eemwijk, via 06 – 53 78 5466.
En we weten natuurlijk wel dat je te vertrouwen bent, maar we zijn verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je te ontvangen. De kosten hiervan worden door ons vergoed.

 

Verzorgende thuiszorg (maximaal 28 uur per week)

Wat fijn dat je er bent, ik heb je gemist.” Dat is wat je als verzorgende bij Van Neynsel Thuis regelmatig te horen krijgen. Niet gek, want je helpt ouderen door goede thuiszorg om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Van medicatie bestellen tot intramusculair spuiten: tijdens jouw route rondom verzorgingshuis De Taling in ‘s-Hertogenbosch vervul je diverse zorgbehoeften. Het resultaat? Afwisselende werkdagen en enorm veel dankbaarheid.

Dit ga je doen
Voor jou als verzorgende is geen werkdag hetzelfde. De zorg die je verleent is heel divers. De ene keer help je mensen bij het aankleden en douchen, de andere keer kom je een wond verzorgen of insuline spuiten. Ook je route is afwisselend. Zo ga je bijvoorbeeld op maandag aan de slag in de seniorenplusappartementen bij het verpleeghuis en dinsdag in de wijk. Wat minder afwisselend is? Je rooster. Jouw team van twaalf verzorgenden werkt namelijk met een vast rooster, waardoor je weet waar je aan toe bent.

In de thuiszorg ga je een stapje verder dan zorgverlening. Zijn de medicijnen op? Dan bel je de apotheek om nieuwe te bestellen. Gaat het niet goed met een cliënt? Dan bel je de huisarts. Daarnaast ben je contactverzorgende. Dit houdt in dat je het aanspreekpunt bent voor de familie van de bewoner. Elk halfjaar ga je met elkaar in gesprek over onderwerpen zoals voortgang, indicaties en zorgverlening.

Wat jouw functie zo leuk maakt? Ten eerste de zelfstandigheid tijdens je route door de wijk. Daarnaast krijg je de kans om samen met je collegiale team de thuiszorg binnen Van Neynsel verder uit te bouwen. Zo werken je collega’s momenteel met nieuwe hulpmiddelen zoals apps op het gebied van bereikbaarheid en medicatie. Tot slot leer je de mensen die je bezoekt kennen, wat vaak zorgt voor gezelligheid en leuke gesprekken. Kortom: jouw werk is uitdagend, afwisselend en maakt mensen gelukkig.

Dit ben jij
Werken met ouderen: daar krijg je energie van. Daarbij heb je oog voor hun behoeften en verlangens. Moet er iets geregeld worden? Dan leg je makkelijk contact met collega’s, de huisarts, de apotheek of familieleden. Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken en vindt het prima om regelmatig in het weekend te werken. Voor je team sta je klaar. Moet er een dienst opgevuld worden? Dan doe je dat graag, want dat doen jouw collega’s ook voor jou.

Verder heb je:
• Een mbo-diploma niveau 3 tot verzorgende en een  bhv-diploma (of bereidheid dit te halen).

• Bij voorkeur een rijbewijs.

Dit bieden wij
• Een goed salaris van maximaal € 2.845,21 bruto per maand, bij een dienstverband van 36 uur.
• Een jaarcontract. Bevalt het na dit jaar nog steeds van beide kanten? Dan krijg je een vast contract.
• Arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de cao-VVT.
• Een individueel scholingsbudget voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.
• Reiskostenvergoeding.
• De mogelijkheid om via onze Van Neynsel Academie diverse interne opleidingen en trainingen te volgen.
• Een ruim aanbod aan gratis opleidingen in het leermanagementsysteem van Van Neynsel zoals een Excel-cursus, timemanagement en mindfulness.
• Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als (wijk)bewoners. Dat doen we vanuit vijf locaties in ’s-Hertogenbosch en een locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we steeds meer in op welbevinden, onder meer door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen én voor de eigen medewerkers en vrijwilligers. Welbevinden van de bewoners bereiken we immers alleen met tevreden en gelukkige mensen op de werkvloer.

Dit is Van Neynsel Thuis
Van Neynsel Thuis helpt ouderen om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Hiervoor hebben we bij al onze locaties in ‘s-Hertogenbosch een eigen thuiszorgteam. Ons doel? De thuiszorg binnen Van Neynsel verder op poten zetten, zodat we elke dag goede zorg leveren aan wijkbewoners en bewoners van aanleun- en seniorenplusappartementen. Daarnaast zijn er op zowel professioneel als persoonlijk vlak volop mogelijkheden om jezelf bij ons te blijven ontwikkelen.

Reageren
Is de functie van verzorgende thuiszorg jou op het lijf geschreven? Reageer dan via de button. Wil je eerste meer informatie? Bel of mail dan naar Paula van Westerhoven, manager KBC, via 06 15489872 of p.van.westerhoven@vanneynsel.nl