Verzorgende IG nachtteam De Taling (uren in overleg)

Sst, zachtjes praten. Want iedereen slaapt. Alhoewel. Het alarm van meneer Jansen gaat. En over een uur staan de wisselliggingen op de planning.
Dus hup, aan de slag. Als zorgmedewerker van ons nachtteam zorg jij dat het onze bewoners ook in de nachtelijke uurtjes aan niets ontbreekt.

Dit ga je doen
Werken in de nacht heeft iets speciaals. Stilte en rust, en het is bijna overal donker.
In die nachtelijke uurtjes ben jij een belangrijke schakel in onze organisatie en verantwoordelijk voor de verzorging en begeleiding van onze bewoners.
Gedurende de nacht loop je samen met een collega diverse rondes: rondes van medicijnen uitdelen, toiletgang en wisselliggingen bijvoorbeeld.
Verder reageer je op oproepen van bewoners met een alarm. De drukte varieert. Tussen 01.00 en 03.00 uur is het meestal wat rustiger.
Tijd die je kunt gebruiken om cliëntendossiers door te nemen en bij te werken, om mails te lezen en beantwoorden of een scholing te volgen via de Van Neynsel Academie, waar je als medewerker kosteloos gebruik van kunt maken.

Dit ben jij
Je hebt tact en inlevingsvermogen en bent – net als je collega’s van het nachtteam – een echte nachtuil.
Je krijgt veel vrijheid om de juiste zorg en aandacht aan onze bewoners te geven, en met die verantwoordelijk kun jij goed omgaan. Je bent minimaal 2 tot 3 nachten per week beschikbaar.
Verder heb je:
• Een afgeronde opleiding in de zorg en/ of verpleging op minimaal niveau 3 en een bhv-diploma (of ben je bereid dit te halen).

Dit bieden wij
• Een goed salaris in functieschaal 35: maximaal € 2.937,68 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Dit is exclusief de ORT voor nachtdiensten!
• Uren in overleg
• Arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de CAO-VVT.
• Individueel scholingsbudget voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.
• Ruim aanbod aan gratis opleidingen in het Leer-Management-Systeem van Van Neynsel zoals Excel-cursus, timemanagement, mindfulness en dergelijke.
• Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ’s-Hertogenbosch en één locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we steeds meer in op het welbevinden van de cliënt. Dat doen we door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen van wie het leven verandert én voor de eigen medewerkers en vrijwilligers.

Dit is De Taling
Van Neynsel De Taling ligt in het levendige ‘s-Hertogenbosch-West, tegenover winkelcentrum De Helftheuvelpassage.
Deze moderne locatie heeft een open, warme sfeer met volop lichtinval in de appartementen en algemene ruimtes.
In het prachtige Atrium is altijd iets te doen. Winkels en sociaal-culturele voorzieningen zijn dichtbij. Ook heel handig: de bus naar het bruisende stadscentrum stopt voor de deur.
Niet alleen onze bewoners voelen zich thuis bij De Taling, ook de vele vrijwilligers en medewerkers zijn er graag. Ben jij onze nieuwe medewerker van het nachtteam? Reageer via de button en stuur ons je motivatie en cv.

Reageren
Ben jij ons nieuwe lid van het nachtdienstteam de Taling, reageer dan via de button.
Eerst meer weten over de functie? Bel dan naar Frans Denissen, teamcoach bij Van Neynsel De Taling, via 06 5040 8078
En we weten heus wel dat je te vertrouwen bent, maar zijn toch verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je te vragen bij indiensttreding. De kosten hiervan worden door ons vergoed.

Helpende De Taling (uren bespreekbaar)

Een fijne dag voor onze bewoners. Daar zet jij je voor in. Jouw aanwezigheid maakt het verschil en onze bewoners voelen zich bij jou veilig en op hun gemak. Wat een waardevol werk doe je! En dat bij een van de meest prettige woon-/zorglocaties van ’s-Hertogenbosch.

Dit ga je doen
Als helpende weet jij hoe je een huishouden runt. Je ziet werk en weet van aanpoten. Je ondersteunt onze bewoners bij allerlei dagelijkse activiteiten. Zo help je bij het wassen of douchen, bij het aankleden, bij het eten of bij het aantrekken van steunkousen.
Ook als het gaat om sociale contacten en zinvolle activiteiten speel jij een grote rol. Mede dankzij jou kunnen onze bewoners op een fijne manier oud worden en oud zijn. Je luistert naar wat de bewoners willen, hoe ze hun dag willen invullen en hoe jij daarbij kunt helpen. ‘Welbevinden’, noemen we dat bij Van Neynsel.

We zijn voornamelijk op zoek naar collega’s die graag de avonden (19.00 uur tot 23.00 uur) willen werken. Recente werkervaring als Helpende is geen must, wij vinden het belangrijker dat je met enthousiasme en hart voor onze bewoners te werk gaat. Ook her-intreders nodigen we van harte uit om te reageren!

Dit ben jij
Je staat altijd klaar om je helpende handen uit de mouwen te steken. Op jou kunnen je collega’s en onze bewoners rekenen. Je bent sociaal en praat makkelijk met collega’s, bewoners en met familieleden en vrijwilligers, en je bent niet bang om vragen te stellen.

Verder heb je:
• minimaal een afgeronde opleiding helpende niveau 2.

Dit bieden wij
• Een goed salaris in functieschaal 25: maximaal € 2.555,74 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
• Arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de CAO-VVT.
• Individueel scholingsbudget voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.
• De mogelijkheid om via onze Van Neynsel Academie diverse interne opleidingen en trainingen te volgen.
• Ruim aanbod aan gratis opleidingen zoals een cursus Excel, timemanagement, mindfulness en heel veel meer.
• Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ’s-Hertogenbosch en een locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we steeds meer in op het welbevinden van de cliënt, onder meer door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen én voor de eigen medewerkers en vrijwilligers. Welbevinden van de cliënt bereiken we immers alleen met tevreden en gelukkige mensen op de werkvloer.

Dit is De Taling
Van Neynsel De Taling ligt in het levendige ‘s-Hertogenbosch-West, tegenover winkelcentrum De Helftheuvelpassage. Deze moderne locatie heeft een open, warme sfeer met volop lichtinval in de appartementen en algemene ruimtes. In het prachtige Atrium is altijd iets te doen. Winkels en sociaal-culturele voorzieningen zijn dichtbij. Ook heel handig: de bus naar het bruisende stadscentrum stopt voor de deur. Niet alleen onze bewoners voelen zich thuis bij De Taling, ook de vele vrijwilligers en medewerkers zijn er graag.

Reageren
Ben jij onze nieuwe helpende? Reageer dan via de button en stuur ons jouw cv en motivatie.
Eerst meer weten over de functie? Neem dan contact op met Hesther van de Wouw, Manager Geriatrische Revalidatie en Tijdelijk Verblijf, via h.van.de.wouw@vanneynsel.nl of via 06-27350419.

En we weten heus wel dat je te vertrouwen bent, maar zijn toch verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je te vragen bij indiensttreding. De kosten hiervan worden door ons vergoed.

Verzorgende IG De Taling (24 uur)

Bij De Taling, een van de mooist zorglocaties van ’s-Hertogenbosch, kom je als verzorgende IG met zeer uiteenlopende (somatische) ziektebeelden en situaties in aanraking. Jouw doel: onze bewoners een fijne oude dag bezorgen. En zelf natuurlijk ook volop genieten van je werk.

Dit ga je doen
Je helpt bij het opstaan, aan- en uitkleden, bij bewegen en lopen en bij het innemen van medicijnen. Oftewel, bij alle ADL-verrichtingen sta jij voor onze bewoners klaar. Maar ook als het gaat om sociale contacten en zinvolle activiteiten speel jij een grote rol. Mede dankzij jou kunnen onze bewoners op een fijne manier oud worden en oud zijn. Je luistert ook naar wat de cliënten willen, hoe ze hun dag willen invullen en hoe jij daarbij kunt helpen. ‘Welbevinden’, noemen we dat bij Van Neynsel.

Bij je werk komen ook veel praktische zaken kijken, zoals regelen dat de taxi op tijd komt als een bewoner naar het ziekenhuis moet. Als verzorgende IG bouw je banden op met bewoners en hun families. Je hebt een verantwoordelijke taak, en bent vaak een eerste aanspreekpunt voor de bewoner.

Dit ben jij
Zijn onze bewoners blij, dan ben jij dat ook. Je bent een verzorgende in hart en nieren die altijd klaarstaat voor anderen.

Verder heb je:
• Minimaal niveau 3 Individuele Gezondheidszorg (IG) / Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ)

Dit bieden wij
• Een goed salaris in functieschaal fwg 35: maximaal € 2.937.68 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
• Deelname aan een BHV cursus. De kosten hiervan worden uiteraard door ons vergoed.
• Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.
• Ruim aanbod aan gratis opleidingen in het Leer-Management-Systeem van Van Neynsel zoals Excel-cursus, timemanagement, mindfulness en dergelijke.
• Arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de CAO-VVT.
• Individueel scholingsbudget van 1,5% van de bruto-loonsom voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ’s-Hertogenbosch en één locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we steeds meer in op het welbevinden van de cliënt. Dat doen we door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen van wie het leven verandert én voor de eigen medewerkers en vrijwilligers.

Dit is De Taling
Van Neynsel De Taling ligt in het levendige ‘s-Hertogenbosch-West, tegenover winkelcentrum De Helftheuvelpassage. Deze moderne locatie heeft een open, warme sfeer met volop lichtinval in de appartementen en algemene ruimtes. In het prachtige atrium is altijd iets te doen. Winkels en sociaal-culturele voorzieningen zijn dichtbij. Ook heel handig: de bus naar het bruisende stadscentrum stopt voor de deur.

Reageren

Ben jij onze nieuwe Verzorgende IG? Reageer dan via de button en stuur ons jouw cv en motivatie.
Eerst meer weten over de functie? Bel dan naar Hesther van de Wouw, Manager Geriatrische Revalidatie en Tijdelijk Verblijf, via 06-27350419.

En we weten natuurlijk wel dat je te vertrouwen bent, maar we zijn verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je te ontvangen. De kosten hiervan worden door ons vergoed.

Verpleegkundige bij ouderenzorgorganisatie (32-36 uur)

Stroop je mouwen maar op, want bij ons kun je je als verpleegkundige volop ontwikkelen en specialiseren. Je werkt in een zorgteam, maar hebt ook overstijgende taken. Zo begeleid je leerling-verpleegkundigen, begeleid en coach je collega’s, en kun je je specialiseren op de aandachtsgebieden die jij interessant vindt. Kortom: een functie met uitdaging en perspectief!

Dit ga je doen
Verpleegkundige diagnostiek en zorg, en samen met de eerst verantwoordelijke verzorgende (EVV) zorgplannen en individuele afspraken maken. Het is slechts een greep uit jouw werkzaamheden als verpleegkundige.

Met geduld, een luisterend oor en inlevingsvermogen zet jij je in om van elke dag een fijne dag te maken, voor zowel je collega’s als onze bewoners. Je hebt verplegende en verzorgende taken en coördineert de zorg volgens de gemaakte afspraken uit het zorgleefplan van elke bewoner. Je begeleidt en ondersteunt bewoners bij ziekte, ziekenhuisopname of terminale situaties, en regelt multidisciplinaire overleggen en artsenvisites.

Je kijkt niet alleen naar je eigen team, maar ziet altijd ‘the bigger picture’. Zo draag je bij aan het opstellen en evalueren van verpleegkundige protocollen, richtlijnen en afspraken. Dat betekent ook dat je meedenkt over het optimaliseren van werkprocessen.

Dit ben jij
Natuurlijk heb je een warm hart voor onze doelgroep: ouderen. Met jouw tact, inlevingsvermogen en overtuigingskracht ben je een toegevoegde waarde voor ons zorgteam en voor de bewoners. Heb je al een specialisatie? Fijn! Zo niet, dan kun je bij ons de expertise(s) van je keus ontwikkelen.
Verder heb je:
• Een diploma verpleegkundige niveau 4 of 5 met BIG-registratie en een bhv-diploma (of bereidheid dit te halen).

Dit bieden wij
• Een goed salaris in functieschaal 40 of 45 (afhankelijk van je opleiding): maximaal € 3.60,18 of 3.362,22 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
• Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.
• Ruim aanbod aan gratis opleidingen in het Leer-Management-Systeem van Van Neynsel zoals Excel-cursus, timemanagement, mindfulness en dergelijke.
• Arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de CAO-VVT.

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ’s-Hertogenbosch en één locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we steeds meer in op het welbevinden van de cliënt. Dat doen we door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen van wie het leven verandert én voor de eigen medewerkers en vrijwilligers.

Dit is De Taling
Van Neynsel De Taling ligt in het levendige ‘s-Hertogenbosch-West, tegenover winkelcentrum De Helftheuvelpassage. Deze moderne locatie heeft een open, warme sfeer met volop lichtinval in de appartementen en algemene ruimtes. In het prachtige atrium is altijd iets te doen. Winkels en sociaal-culturele voorzieningen zijn dichtbij. Ook heel handig: de bus naar het bruisende stadscentrum stopt voor de deur.

Reageren
Ben jij onze nieuwe verpleegkundige? Reageer dan via de button. Meer weten over de functie? Bel dan naar Hesther van de Wouw, Manager Geriatrische Revalidatie en Tijdelijk Verblijf, via 06-27350419.

En we weten natuurlijk wel dat je te vertrouwen bent, maar we zijn verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je te ontvangen. De kosten hiervan worden door ons vergoed.