Verpleegkundig Specialist AGZ (32-36 uur)

Ben jij daadkrachtig en innovatief? Voor onze actieve vakgroep ouderengeneeskunde zijn wij op zoek naar een Verpleegkundig Specialist die samen met ons de uitdagingen van de toekomst aan wil gaan.

Dit ga je doen
Je maakt onderdeel uit van de vakgroep Ouderengeneeskunde. De vakgroep ouderengeneeskunde bestaat uit 8 specialisten ouderengeneeskunde, (met jou erbij) 2 verpleegkundig specialisten, diverse artsen in opleiding en een verpleegkundig specialist in opleiding. In de vakgroep zijn we ons aan het voorbereiden op de toekomst. Daarin wordt uitbreiding van de VS een speerpunt. Het is een actief en gemêleerd team waarin talent de ruimte krijgt. Je vervult een brugfunctie tussen medisch beleid en verpleegkundige zorg. Als verpleegkundig specialist bij Van Neynsel werk je zelfstandig, maar ook nauw samen met de Specialist Ouderengeneeskunde, de kwaliteitsverpleegkundigen, de zorgteams en paramedici. Je verricht zelfstandig lichamelijk onderzoek, stelt medische/verpleegkundige diagnoses, zet bijbehorende behandeling in (inclusief voorschrijven van medicatie) en evalueert deze. Als regievoerend behandelaar stuur je het multidisciplinaire behandelteam aan en coördineer je de zorg. Jij bent van grote meerwaarde doordat jij zorgt voor continuïteit voor cliënten en het team op de afdeling. Je hebt een rol in het signaleren, initiëren en opzetten van projecten die de kwaliteit van de zorg en het welbevinden van onze cliënten verhogen.

Op welke plek in de organisatie je zou gaan werken stemmen we graag af op jouw ervaringen en voorkeuren. We bieden als vakgroep medische zorg aan mensen met dementie, somatische problemen, maar ook op onze Geriatrische Revalidatie Zorg afdeling en op onze Eerste Lijns Verblijf afdeling en in de eerste lijn. Daarbij opent medio 2022 de nieuwe Van Neynsel locatie Wij zijn Zuiderschans zijn deuren met een nieuw en uniek zorgconcept, waar onder meer 44 cliënten met dementie gaan verblijven. Hier gaat gewerkt worden volgens de Sociale Benadering Dementie. Hierbij is er meer oog voor de persoonlijke leefwereld van iemand met dementie. Er wordt meer aandacht gegeven aan de sociale en psychologische behoeften van mensen met dementie en hun naasten. Er wordt gezocht naar een balans tussen de impact van de geheugenproblemen enerzijds en kwaliteit van leven anderzijds. Meer kijken naar de mens dan naar de ziekte dus. Ook op deze nieuwe locatie gaan we werken met een verpleegkundig specialist. Dus, genoeg mogelijkheden binnen de organisatie om afwisselend en met plezier je werk te kunnen doen!

Dit ben jij
Je staat stevig in je schoenen en bent communicatief vaardig. Zelfstandig en multidisciplinair werken is voor jou vanzelfsprekend en je beschikt over een proactieve houding. Je weet je grenzen aan te geven. Je stelt in je handelen de kwaliteit van leven van de cliënt centraal. Tot slot heb je de opleiding Master Advanced Nursing Practice afgerond.

Dit bieden wij
• Een goed salaris in functieschaal 60: maximaal € 5.045,55 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
• Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.
• Ruim aanbod van gratis opleidingen, trainingen en workshops.
• Arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de CAO-VVT.
• Individueel scholingsbudget van 1,5% van de bruto-loonsom voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ‘s-Hertogenbosch en een locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we in op het welbevinden van de cliënt, onder meer door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen én voor onze medewerkers en vrijwilligers. Welbevinden van de cliënt bereiken we namelijk alleen met tevreden en gelukkige mensen op de werkvloer. We zorgen dus niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor elkaar.

Interesse?
Wij ontvangen graag jouw motivatie met CV. Je kunt altijd vrijblijvend een dag meelopen/kijken. Je kunt contact opnemen met Amadea Gloudemans, specialist ouderengeneeskunde via 06-29526121 of met Irene van Beurden, verpleegkundig specialist via 06-13247428.

Bij indiensttreding dien je van tevoren een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te kunnen overleggen. De kosten hiervan worden door ons vergoed.

Roosteradviseur (28 uur per week)

Bij Van Neynsel werken we volgens het principe participerend roosteren. Dat betekent dat medewerkers binnen een team en locatie zelf verantwoordelijk zijn voor het roosterproces. Ieder team en iedere locatie heeft ter ondersteuning van dit proces een roosteradviseur die paraat staat voor vragen en ingewikkelde casussen, en die altijd het overzicht houdt. En daar kom jij om de hoek kijken! Jij zorgt dat we de juiste mensen met de juiste kwalificaties inzetten op het juiste moment.

Dit ga je doen
Je begeleidt en coacht de teams en leidinggevenden en geeft inhoudelijke ondersteuning bij het maken van een optimaal rooster. Dat betekent dat je overstijgend denkt, en alvast voorsorteert op het capaciteitsmanagement van de toekomst. Daarnaast ondersteun je bij de techniek, geef je roostertrainingen en maak je analyses waarmee je het management op de hoogte houdt van bijvoorbeeld capaciteitsvraagstukken. Als roosteradviseur geef je gevraagd en ongevraagd advies bij alle planningsvraagstukken, zowel voor de korte als lange termijn. Je neemt deel aan team- en managementoverleggen zodat je verbindingen tussen de teams kunt leggen en een scherp beeld hebt van wat speelt. Je bent je bij alles wat je doet bewust van het belang van de cliënt, van onze bewoners dus. Teams moeten daarom gezond en efficiënt roosteren om het werkplezier te borgen. Want blije medewerkers stralen dat uit naar de bewoners.

Dit ben jij
Je hebt je sporen verdiend in de wereld van het roosteren en plannen en adviseert, inspireert en coacht collega’s op een positieve manier. Dat doe je in goed Nederlands (woord en geschrift) en met uitstekende sociale vaardigheden. Je bent een kritische, oplossingsgerichte, creatieve en deskundige sparringpartner voor zowel teams als management. Je weet te verbinden, maar ook standvastig te acteren.

Verder heb je:
• Hbo-niveau en een groot analytisch vermogen.
• Bij voorkeur ervaring met de Ortec-roostersoftware, of andere vergelijkbare pakketten.

Dit bieden wij
• Een goed salaris in functieschaal 45: maximaal € 3.471,49 bruto per maand bij een fulltime
dienstverband.
• Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of
de contributie van een fitnessabonnement.
• Ruim aanbod van gratis opleidingen, trainingen en workshops.
• Arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de CAO-VVT.
• Individueel scholingsbudget van 1,5% van de bruto-loonsom voor scholing, persoonlijke
ontwikkeling en vitaliteit

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ‘s-Hertogenbosch en een locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we in op het welbevinden van de cliënt, onder meer door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen én voor onze medewerkers en vrijwilligers. Welbevinden van de cliënt bereiken we namelijk alleen met tevreden en gelukkige mensen op de werkvloer. We zorgen dus niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor elkaar.

Interesse?
Ben jij onze nieuwe roosteradviseur? Solliciteer dan via de button. Eerst meer informatie over de functie? Neem contact op met Jan-Willem Engelen, teamleider Flex, Planning, Personeelsbeheer via 06 – 11 86 2894 of jan-willem.engelen@vanneynsel.nl. En we weten natuurlijk wel dat je te vertrouwen bent, maar toch zijn we verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je te ontvangen. De kosten hiervan worden door ons vergoed.

Verzorgende IG flexpool (uren in overleg)

Werken waar en wanneer het jou uitkomt, en van grote betekenis zijn voor collega’s en cliënten in de ouderenzorg? Dat kan als verzorgende IG in de flexpool van Van Neynsel in ’s-Hertogenbosch en Vught. Jij hebt grip op je eigen agenda en houdt daardoor werk en privé goed in balans. Want is het thuis even wat drukker? Dan werk je gewoon wat minder. Ideaal!

Dit ga je doen
Als verzorgende IG in onze flexpool plan je je eigen diensten op vijf locaties in ‘s-Hertogenbosch en Vught en in de thuiszorg van Van Neynsel. Dat betekent veel variatie in werkzaamheden. Tijdens de ene dienst verleen je volledige zorg aan een dementerende bewoner van een kleinschalige woning op onze locatie Boswijk. Een dag later ga je op huisbezoek bij een oudere in hartje centrum om te zorgen voor de juiste medicatie. Of misschien pas twee dagen later, want jij bepaalt jouw rooster: een persoonlijk passende mix van werktijden overdag en ’s nachts, hele en halve diensten en drukke en minder drukke weken.

Op welke locatie je ook werkt, je levert altijd zorg op maat. Je kijkt en luistert goed naar de bewoners en past jouw activiteiten aan op hun behoeftes. Het resultaat? Onze ouderen krijgen de zorg die zij verdienen en jij hebt een superafwisselende baan. Als flexer werk je in verschillende teams en ben je soms afhankelijk van de kennis van collega’s. Goed communiceren en durven vragen is dus belangrijk. Jij verzamelt ervaringen op verschillende plekken. Dat maakt dat je steeds weer met een frisse blik naar je volgende werkplek kijkt. Waardevol voor de vaste teamleden. Bewoners én collega’s gaan blij zijn met jou!

In onze flexpool zie jij alle kanten van de ouderenzorg. De grote variatie aan locaties, werkuren, werkzaamheden en collega’s maakt jouw baan geen dag hetzelfde. Misschien grijp je dat wel aan om te ontdekken welke plek in de ouderenzorg het beste bij jou past. Of houd je gewoon enorm veel van afwisseling. Je bent van harte welkom bij Van Neynsel!

Dit ben jij
Wanneer pas je in onze flexpool? Als je écht flexibel bent. En dat betekent: open staan voor dag- én nachtdiensten, weekenddiensten, wisselende uren en bereid zijn om in te springen waar nodig. Verder ben je een teamspeler met een open houding. Je hebt interesse in de mensen om je heen en kunt je goed inleven in verschillende groepen ouderen. Je hart ligt in de zorg en het geeft je een goed gevoel als je kunt bijdragen aan het welzijn van anderen. Soms moet je durven handelen op basis van weinig informatie, dus je staat stevig in je schoenen. Daarbij communiceer je makkelijk en beweeg je mee met de dynamiek op wisselende afdelingen.

Verder heb je:
• Minimaal niveau 3 Individuele Gezondheidszorg (IG) / Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ)

Dit bieden wij
• Eerst een overeenkomst voor bepaalde tijd, later een vast dienstverband, zonder urengarantie en zonder verschijningsplicht. Kortom: het aantal diensten dat je draait, bepaalt je inkomen.
• Arbeidsvoorwaarden conform de cao-VVT in functiegroep 35.
• Deelname aan een BHV cursus. De kosten hiervan worden uiteraard door ons vergoed.
• Bij voldoende inzet en flexibiliteit uitzicht op een vast contract met urengarantie.
• Reiskostenvergoeding.
• Een individueel scholingsbudget.
• De mogelijkheid om via onze Van Neynsel Academie diverse interne opleidingen en trainingen te volgen.
• Ruim aanbod aan gratis opleidingen in het leermanagementsysteem van Van Neynsel zoals een Excel-cursus, timemanagement en mindfulness.
• Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ’s-Hertogenbosch (de vijfde locatie wordt momenteel gebouwd) en een locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we steeds meer in op het welbevinden van de cliënt, onder meer door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen én voor de eigen medewerkers en vrijwilligers. Welbevinden van de cliënt bereiken we immers alleen met tevreden en gelukkige mensen op de werkvloer.

Reageren
Is de functie van verzorgende IG in onze flexpool jou op het lijf geschreven? Reageer dan via de button of neem contact op met de afdeling personeelsbeheer via 073-8228160 of sollicitatie@vanneynsel.nl

Helpende flexpool (uren in overleg)

Geen dag is hetzelfde, maar onze bewoners zijn elke dag blij met jou. En jij wordt gelukkig van wisselende werktijden, die je zelf plant. Klinkt ideaal? Word dan helpende in de flexpool bij Van Neynsel in regio ’s-Hertogenbosch. Jij zet je op flexibele basis in om onze ouderen een fijne dag te bezorgen. En daar krijg je heel veel afwisseling en vrijheid voor terug.

Dit ga je doen

Als helpende in de flexpool schrijf je je in voor wisselende diensten op onze locaties in ‘s-Hertogenbosch en Vught. Of wij bellen jou met de vraag of je ergens kunt bijspringen. De ene keer gaat het om een avonddienst waarin je helpt met koken. Dan weer om een weekenddienst waarin je een bewoner een-op-een begeleidt. Jij bent flexibel in werkzaamheden, locaties en werktijden. En daardoor kun je je werk perfect combineren met andere belangrijke dingen in je leven.

Als helpende sta jij klaar om onze ouderen met dementie en/of somatische klachten te ondersteunen bij hun dagelijkse bezigheden. Zo verricht je huishoudelijke taken en verzorg je activiteiten. Natuurlijk is een praatje maken ook belangrijk. Eigenlijk alles waardoor onze bewoners fijn kunnen wonen en leven. Daarbij heb je veel contact met je collega’s, bijvoorbeeld met de verzorgenden op de afdeling. Omdat je werkt in de flexpool kom je steeds op andere plekken. Overal staan betrokken teamleden klaar om je op weg te helpen. Bij Van Neynsel zorgen we dat onze bewoners én onze medewerkers zich thuis voelen!

Dit ben jij

Afwisseling, daar hou jij van. Je stapt makkelijk binnen in een nieuw team of bij een locatie die je nog niet kent. Daar red jij je wel, dankzij jouw goede communicatieve vaardigheden en inlevingsvermogen. En als je iets niet weet, vraag je het gewoon. Je hebt een groot zorghart: van mensen helpen word je blij. Zeker als je zorg op maat kunt leveren, want dat is een belangrijk uitgangspunt bij Van Neynsel. En niet te vergeten: je bent flexibel. We kunnen op jou rekenen op verschillende momenten, ook in het weekend en in de avond. Tot slot heb je minimaal een mbo-diploma helpende op niveau 2. Volg je op dit moment een zorgopleiding vanaf niveau3? Dan gaan we ook graag met je in gesprek.

Dit bieden wij

Een tijdelijk dienstverband bij Van Neynsel, zonder urengarantie en zonder verschijningsplicht. Kortom: het aantal diensten dat je draait, bepaalt je inkomen.
Arbeidsvoorwaarden conform de cao-VVT in functiegroep 25.
Bij voldoende inzet en flexibiliteit uitzicht op een vast contract met urengarantie.
Reiskostenvergoeding.
Een individueel scholingsbudget.
De mogelijkheid om via onze Van Neynsel Academie diverse interne opleidingen en trainingen te volgen.
Ruim aanbod aan gratis opleidingen in het leermanagementsysteem van Van Neynsel zoals een Excel-cursus, timemanagement en mindfulness.
Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.

Dit is Van Neynsel

Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vijf locaties in ’s-Hertogenbosch en een locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we steeds meer in op het welbevinden van de cliënt, onder meer door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen én voor de eigen medewerkers en vrijwilligers. Welbevinden van de cliënt bereiken we immers alleen met tevreden en gelukkige mensen op de werkvloer.

Reageren

Is de functie van helpende in de flexpool jou op het lijf geschreven? Reageer dan via de button of neem contact op met de afdeling personeelsbeheer via 073-8228160 of sollicitatie@vanneynsel.nl

Van Neynsel zoekt Lefgozers!

Wil jij werken in de zorg, maar heb je geen diploma of werkervaring in dit prachtige werkveld? Laat dat je niet tegenhouden, Van Neynsel zoekt jou! In het Lefgozer (m/v) werk- en leertraject laat je je in anderhalf jaar omscholen tot Verzorgende-IG (Individuele Gezondheidszorg) niveau 3.

De opleiding
In het Lefgozer traject volg je een bbl-opleiding waarin je vanaf dag één werken en leren gaat combineren. De opleiding wordt gegeven door een erkende onderwijsinstelling. Je komt terecht in een klas met andere Lefgozers, dit zijn allemaal zij-instromers die, net zoals jij, al een carrière achter de rug hebben en de overstap aan hebben gedurfd.

De eerste periode staat in het teken van het opnieuw leren leren. Daarom ga je de eerste weken twee dagen in de week naar school, daarna ga je nog maar één dag in de week naar school. Je gaat dus echt weer even terug de schoolbanken in. De lesstof wordt voor een groot deel digitaal aangeboden, het is dus belangrijk dat je de beschikking hebt over een eigen laptop of tablet.

Dit vragen wij
• Ervaring, achtergrond of opleiding in de zorg niet vereist!
• Wél minimaal 3 jaar werkervaring (op minimaal mbo 3 niveau)
• Én een diploma op mbo 3 niveau of hoger
• Voldoende beheersing Nederlandse taal
• Bereidheid tot onregelmatig werken,
• Bereidheid tot draaien van ‘variabele’ diensten
• Fysiek fit
• Stabiliteit en flexibiliteit
• ‘Drive’, motivatie en doorzettingsvermogen!

Wat hebben we te bieden?
• Een verkorte opleiding van 18 maanden
• Een geaccrediteerd diploma Verzorgende-IG niveau 3
• Volledig betaald
• 8 uur per week naar school, de eerste periode twee dagen in de week
• Ondersteuning in het opnieuw leren leren
• Maatwerk begeleiding door een docent
• Klassen van 12 tot 17 leerlingen
• Meerdere startmomenten per jaar

Jouw baan
Als jij het aandurft om in de zorg te werken, dan durven wij jou ook een mooie belofte te doen in de vorm van een baangarantie. Na je diplomering krijg je dan ook een vast contract. Maar we doen je nog een belofte. Om de stap ook financieel gezien mogelijk te maken, maken we in het Lefgozer traject gebruik van loonschalen die boven de leerlingenschaal liggen. Deze beloftes doen we omdat we in jou geloven! Wij helpen jou om de stap te kunnen zetten, jij moet het lef hebben om het te doen!

Wat hebben we te bieden?
• Direct bij aanvang van het Lefgozer werk- en leertraject ontvang je een marktconform salaris:

Voor mbo ervaring: bruto € 2.007,97 tot € 2.344,93
Voor hbo ervaring: bruto € 2.007,97 tot € 2.481,30
Afhankelijk van eerder verworven competenties en voorgaand salaris

• We proberen zoveel mogelijk aansluiting te vinden bij het laatst verdiende loon (aan te tonen met een loonstrook)
• Onregelmatigheidstoeslag van € 50 – € 150 per maand
• Eindejaarsuitkering en vakantietoeslag
• Jij bepaalt het aantal uren, waarbij het minimum 22,5 uur is
• Direct na diplomering krijg je een vast contract
• Doorgroeimogelijkheden
• Na je diplomering een contract voor onbepaalde tijd.

Hoe nu verder
We begrijpen dat overstappen naar de zorg een grote stap is, zeker als je in bepaalde opzichten comfortabel zit in je huidige baan. Maar goed, je bent hier niet voor niets. Je denkt erover na om in de zorg te gaan werken, en misschien zelfs al langere tijd. Wij zijn er om jou te ondersteunen in je zoektocht. Dat doen we niet alleen door je vragen te beantwoorden en je zorgen weg te nemen op onze inspiratiebijeenkomsten, we geven je ook de mogelijkheid om eens mee te lopen in de zorg. Zodat je met eigen ogen kunt zien wat het werk nou echt inhoudt.
Maar daar houdt het niet op. Gedurende het traject bieden wij je alle mogelijke begeleiding om het Lefgozer traject tot een goed einde te brengen. De docent helpt je met de studie, op de werkvloer word je begeleid door een persoonlijke Leercoach en jouw eigen carrièrecoach helpt je met alle overige zaken. In anderhalf jaar tijd kan ook jij je dus laten omscholen. Wij helpen je daarbij!

Wat hebben we te bieden?
• Kom naar onze inspiratiebijeenkomsten
• Bezoek de meeloopdagen
• Voer gesprekken met toekomstige collega’s
• Oriëntatiebaan in de zorg: gedurende een periode van maximaal drie maanden meelopen in de zorg
• Begeleiding bij jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling door een leercoach
• Begeleiding door de docent
• Ondersteuning door jouw eigen Carrièrecoach, die jou gaat ondersteunen gedurende het Lefgozer traject

Ben jij onze nieuwe Lefgozer?
Meldt je dan vandaag nog aan door op de reageer button te drukken.
Eerst meer weten? Klik dan even op de volgende link:
Meer weten over dit leerwerktraject? (lefgozer.nu)

 

 

Vakantiebaan in de ouderenzorg (uren flexibel)

Wil jij je vakantie nuttig besteden, geld verdienen en toch nog voldoende tijd hebben om naar het terras te gaan of lekker in de zon te liggen? Kom dan als vakantiekracht werken in de ouderenzorg bij Van Neynsel.

Je gaat aan de slag als zorgmedewerker: dat betekent dat je helpt bij verzorgende taken zoals het opstaan, aan- en uitkleden, persoonlijke verzorging en het rondbrengen van de maaltijden van onze bewoners. Maar ook sociale zorg hoort daarbij: een gesprek voeren of een wandeling maken in de tuin, bijvoorbeeld.

In onze vijf locaties wonen ouderen met somatische klachten, maar ook mensen met dementie. Waar je gaat werken, overleggen we. Misschien woon je vlak bij een van onze locaties zodat je lekker elke ochtend of middag lopend naar je werk kunt. En ben je een echte nachtbraker die graag uitslaapt? Dan kijken we of we je vooral in de middag- en avonddiensten kunnen inplannen.

Dit ben jij
Je hebt geen vakantieplannen tijdens de bouwvak en wilt lekker geld verdienen en ervaring opdoen. En dat doe je graag op verschillende locaties in afwisselende diensten.

Verder
• studeer je aan een zorgopleiding en ben je bekend met ADL zorg
• ben je in ieder geval tijdens de bouwvak beschikbaar.

Dit krijg jij
• Je verdient minimaal 11,90 bruto per uur. Dit is loon volgens de cao-VVT, afhankelijk van het niveau waarop je wordt ingezet.
• Vakantie-uren en eindejaarsuitkering.
• Onregelmatigheidstoeslag bovenop je loon.
• Een oproepovereenkomst met de mogelijkheid ook na je vakantie bij ons te blijven werken.

Dit is Van Neynsel
Bij Van Neynsel wonen ouderen die zorg en verpleging nodig hebben. Ook zijn we er voor ouderen die nog zelfstandig wonen, maar hulp kunnen gebruiken bij de huishouding of maaltijdvoorziening. Wat de (zorg)vraag van onze bewoners ook is, Van Neynsel maakt van elke dag een fijne dag.

Zin in deze vakantiejob?
Stuur je gegevens in via de button.
Eerst meer weten: bel, app of mail naar 06-15050892 of sollicitatie@vanneynsel.nl