Vrijwillige inzet

  Vrijwilligers zijn onmisbaar. Zij leveren samen met onze beroepskrachten een belangrijke bijdrage aan het welzijn van de cliënten. Bijvoorbeeld door mee te draaien in de Grand Cafés tijdens het eten, te helpen bij een creatieve activiteit, of door er gewoon te zijn voor de cliënten en een wandeling te maken of te kletsen onder het genot van een kopje koffie.

  Je wordt er gelukkig van

  Uit diverse onderzoeken blijkt dat vrijwilligerswerk gelukkig maakt. Dat zien wij ook elke dag terug bij onze vrijwilligers: door de glimlach op hun gezichten en tomeloze inzet bijvoorbeeld. Vrijwilligerswerk geeft een goed gevoel. Een blij gezicht van onze bewoner(s): daar doe je het voor.

  Altijd iets wat bij je past

  Van Neynsel mag rekenen op de inzet van 450 vrijwilligers die het welzijn van onze bewoners en cliënten vergroten.  Nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom. Of je nu wekelijks, maandelijks of eenmalig een paar uurtjes beschikbaar bent: er is altijd iets te vinden dat leuk is voor jezelf, en waardevol voor onze cliënten.

  Vacatures vrijwilligerswerk

  Ons aanbod van vrijwilligersvacatures is enorm. Hieronder vind je een selectie. Staat er geen geschikte vacature bij en wil je toch graag iets betekenen voor onze bewoner(s)? Bekijk via deze link het complete vacatureaanbod of stuur een e-mail naar vrijwilligerswerk@vanneynsel.nl.

  • ondersteuning woning zorg

   helpen bij de woning

  • bezoek/maatje/individueel

   wandelen, duofietsen, spelletje, extra aandacht is altijd goed

  • krant lezen op de woning

   Je leest nieuws voor uit het Brabants Dagblad. Bespreekt met de bewoners wat ze van het nieuws vinden, en gaat in op de verhalen die eventueel los komen door een bericht in de krant.
   Iedere dag mogel

  • Gym op maandag

   iedere maandagochtend wordt er bewogen. onder leiding van een vrijwilligers geniet een groep bewoners van gymoefeningen. Er wordt een hoop afgelachen hoor tijdens deze activiteit

  • duofietsen

   duofietsen

   duofietsen kan altijd, wat voor u en de bewoner het beste uitkomt. dus welke dag en tijd??? we kunnen het overleggen.

  ‘Alleen ga je sneller, samen kom je verder.’

  ‘Ik word blij van een goede match tussen werk en vrijwilliger.’

  Vrijwilligers zijn onbetaalbaar

  Het hele jaar door zet je je belangeloos in voor onze bewoners. Wellicht heel vanzelfsprekend voor jou, maar voor ons ben je onbetaalbaar! Een vast salaris kunnen wij je niet bieden, wel:

  • een goede introductie en begeleiding op maat,
  • aandacht voor persoonlijke scholing en ontwikkeling,
  • kosteloze deelname aan workshops van de VrijwilligersAcademie in ‘s-Hertogenbosch,
  • verzekering en reiskostenvergoeding, en
  • een jaarlijks feest om je te bedanken voor je inzet.

  Dank je wel, namens onze bewoners, familieleden en Van Neynsel!

  Vrijwilligerswerk voor één dag

  Wil je liever eenmalig iets doen? Steeds vaker ontvangen we groepen (collega’s of vrienden) die iets willen bijdragen. Samen iets doen voor een ander is een waardevolle ervaring. Neem contact met ons op, wij zijn heel benieuwd naar je ideeën.

  Ik wil vrijwilligerswerk doen