Werken bij Flex & Planning

  Als medewerker van de afdeling Flex & Planning ben je een belangrijke spil in ons netwerk van verzorgdenden, helpenden, zorghulpen of servicemedewerkers. Je werkt op alle locaties van Van Neynsel. Zo is het werk afwisselend, heb je contact met veel collega’s en leer je de organisatie snel en goed kennen. Als flexmedewerker werk je op locaties waar de diensten niet volledig ingevuld zijn.

  Flexibiliteit is nummer 1
  Flexibiliteit is natuurlijk voorwaarde nummer 1 om als flexwerker aan de slag te gaan. Niet alleen in tijd, maar ook in gedrag. Flexibiliteit is natuurlijk niet grenzeloos. Daarom sluiten we zoveel mogelijk aan bij jouw wensen. En omdat we een hoge mate van deskundigheid verwachten, vinden we bijscholing – op onze kosten – vanzelfsprekend.

  ‘Sinds ik als verzorgende werkzaam ben bij de Flexafdeling, werk ik op verschillende locaties. Waar ik terecht kom varieert enorm. Soms is het een verpleegafdeling, dan een revalidatieafdeling, en vervolgens bij de zorgappartementen of het verzorginghuis. Omdat je op verschillende locaties werkt, blijft het werk afwisselend en leer je veel collega’s kennen.

  Door mijn eerdere werk in de wijk, heb ik veel behoefte aan vrijheid. Daarom bevalt deze vorm van werken mij goed. Ik voel me af en toe een scharrelkip, ik leer overal wel weer iets. Want iedereen werkt op zijn eigen manier. Ik probeer open te staan voor vernieuwingen. Want het werk vraagt van je dat je je aanpast.

  Het aantal uren dat ik werk wordt in overleg afgesproken. Er zijn zowel korte als langere werktijdcontracten mogelijk. Ook voor scholing wordt gezorgd. Zo blijft je kennis up-to-date. Ik ben dan ook erg positief over werken bij de Flexafdeling van Van Neynsel!’

  Aan de slag

  Wil jij als flexwerker aan de slag bij Van Neynsel? Neem contact op met onze recruiter Laura Daamen via 06-25 47 75 28 of l.daamen@vanneynsel.nl, dan bekijkt ze samen met jou wat de mogelijkheden zijn.