Werken en leren

  Wil jij werken en leren combineren? Dat kan via de beroepsbegeleidende leerweg, ofwel BBL. Zo kun je direct aan de slag om je kennis en ervaring toe te passen in de praktijk. Tijdens je opleiding word je begeleid door de praktijkopleider en werkbegeleiders. Met hun hulp ontwikkel je jezelf tot een goede zorgmedewerker. Als BBL-leerling kom je in dienst van Van Neynsel. Je combineert je werk met een opleiding bij een ROC in de regio. Je studeert én verdient geld, dat is nog eens een mooie combi!

  BBL-opleidingen

  • Combi-opleiding BBL 3 verzorgende IG / persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen
  • Verkorte opleiding verpleegkunde (BBL 4)

  Dit krijg je

  Tijdens een BBL-traject krijg je een leerlingensalaris conform de cao-VVT. Daarnaast betalen wij je college- en boekengeld en ontvang je een bijdrage voor de aanschaf van een laptop. Na afronding van de opleiding ontvang je een diploma én een arbeidsovereenkomst bij Van Neynsel. Als werknemer heb je volop mogelijkheden jezelf te blijven ontwikkelen, onder meer door deel te nemen aan diverse interne trainingen.

  Vooropleiding

  Voor de opleiding verzorgende IG / persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen heb je (een van) de volgende vooropleiding(en) nodig:

  • Vmbo K/G/T of vbo met 2 vakken op C-niveau en de rest op B-niveau
  • Mavo of overgangsbewijs van 3 naar 4 havo
  • Diploma niveau 2

  Voor de verkorte opleiding verpleegkunde moet je een diploma verzorgende IG hebben.

  Reageer vandaag nog!

  Ik vind onregelmatige werktijden fijn.
  Ik werk graag in een team.
  Ik ben leergierig en durf kritisch naar mezelf te kijken.
  Ik wil een opleiding volgen en tegelijkertijd 24 tot 32 uur per week werken.
  Ik werk graag met ouderen.

  Slaan (bijna) al deze eigenschappen op jou? Dan maken wij graag kennis met jou! Neem contact op met Tineke van der Heijden, praktijkopleider van de Van Neynsel Academie, via onderstaande gegevens. Je kunt appen, mailen of bellen.